СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 940
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 855
Вие ме утепахте с тези десетки, стотици желания ...
Някой друг да има скромен с две-три желанийца ?

# 856
Вие ме утепахте с тези десетки, стотици желания ...
Някой друг да има скромен с две-три желанийца ?
При 100+100 може с 0 желания - директно в Харвард, примерно  Twisted Evil

# 857
  • Пловдив
Хора, при вас в момента отваря ли се сайта priem.mon.bg? При мен точно в момента на подаването УМРЯ!

# 858
  • София
priem.mon.bg загуби картина и звук Joy

# 859
  • София
И аз това щях да напиша. Нещо исках да покажа на едната щерка и не можах да вляза.

# 860
Споко де. Обикновено онлайн услугите използват време след работното време за профилактики, пренастройки и подобни. Случва се.

# 861
Може нещо да синхроактуалиъпдейтват.

# 862
Аз написах и телефон и мейл, но на мейла нямам потвърждение. Хмм.... Но пък си получих надписа, че е прието успешно.

# 863
  • София
Свърши им работното време.

# 864
  • Пловдив
Дано да не се е омазало нещо, защото при мен се случи точно след като подадох декларацията и преди да покаже входящ номер за успешно подаване Sad
Ама че каръци сме Sad

ЕДИТ: тъкмо тръгна, за щастие ще можем да започнем отначало, защото се е "занулило" всичко Simple Smile

# 865
синхроактуалиъпдейтват
Трябва да влезе в БАН-2018 издание Simple Smile

# 866
Синхроактуалиъпдейтване - дейност, обичайно извършвана от рошави МОНски АйТита, в най-напрегнатия за родителите на седмокласници момент от подаването на заявления за участие в класирането по държавния план-прием в неспециализираните училища след завършено основно образование, за предпочитане точно когато десетки хора са натиснали бутона за подаване и още не са получили потвърждение.

# 867
  • out of space
И ние днес с девойката ходихме до училище-гнездо и подадохме документите.Да Ви предупредя,за да не се налага да предписвате като мен-много е важно да се изпише пълното наименование на СПЕЦИАЛНОСТТА.

Брех! Аз съкращавах както е дадено в таблицата с кодовете. Всичко е точно.
Нещо са се заяли твоите...

# 868
Скрит текст:
И ние днес с девойката ходихме до училище-гнездо и подадохме документите.Да Ви предупредя,за да не се налага да предписвате като мен-много е важно да се изпише пълното наименование на СПЕЦИАЛНОСТТА.
Брех! Аз съкращавах както е дадено в таблицата с кодовете. Всичко е точно.
Нещо са се заяли твоите...
В София обикновено това е обичайното изписване. Много по-лесно е за проверка.

# 869
Защо са дали такъв дълъг срок за обявяване на 1во класиране? Реално джуркането се извършва бързо.
Голяма част от хората заявяват желанията си онлайн, а и разбирам, че подадените в гнездо се въвеждат в системата в деня на подаване. Та вече се чудя кому са нужни тези 7 дни да тръпнем в очакване?

Общи условия

Активация на акаунт