СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 930
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 870
  • София
Подадохме и ние току-що. С медицицнско, специално извадено за ТУЕС, което е наредено на 20 и 21 място. Laughing

# 871
Ами реално са 4 работни дни. Да джуркат, да правят протоколи, да проверят, да налеят в прием.мон. Да тестват ...
Дидева, само не намесвай Рошавите, че работят нон-стоп Wink))

# 872
  • София
Аз писах само телефонен номер, нали може?
И аз. Пишеше: тел. номер и/или мейл.
ОФ, добре , че се притесних 😁

Ти си най-притеснителната мама в тази тема, честно! Joy Не стига бялото, за да те успокои човек.

Белинда, хич да не пробваш да се измъкваш! Баш ти ни подхлъзна с бялото и сега ще си правим форумската среща в Суходол. Pensive Joy

# 873

Ти си най-притеснителната мама в тази тема, честно! Joy Не стига бялото, за да те успокои човек.

Mr. Green От друго е Wink)))

# 874
  • София
Хора, при вас в момента отваря ли се сайта priem.mon.bg? При мен точно в момента на подаването УМРЯ!

За момент се размечтах, че ще пуснат временно класиране...

# 875
От нашето училище ми звъняха да питат дали сме подали декларация, защото им искали справка от РУО, а не съм се обаждала.  Аз съответно имам работа и машинално отговарям "не". След малко отново звънят "ама вие сте подали в друга област, защо не казвате?". Най-вероятно защото имах работа и не ми е до това, за нашата област ще подавам утре. И се почна, цитирам: "Ама вие имате ли право така да подавате в две области? Ама, как така първо там, а после тук? Ама да не останете само с това заявление?". Спокойно обяснявам, че утре ще изкараме медицинско и тогава пак по електронен път,най-вероятно вечерта, ще пускам, за капак " защо утре вечер?".Те трябвало в края на всеки работен ден да казват колко деца са подали заявления. Беше ми на устата да ги питам, ако подам в събота или неделя, на кого ще дадат тази справка, но си замълчах.
И мен ме потърсиха на обед на 20-ти, казах, че вероятно на другия ден ще подам. После в 16 ч вече решихме с детето да финализираме и след това, както бях обещала, звъннах в училището да се отчета, но умишлено не им казах за др.области, нека са изненадани , ако от нашето РУО им дадат някаква обратна инф-я/справка/. Да, в нашия град е така и то от няколко години.... Sad Не бива да ни притесняват и разпитват, но са принудени от местните власти в образ.с-ма - моята "любов"Bowtie

# 876
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ужас, не мога да си представя, че някой така ще ме тормози! От къде на къде ще ме питат дали, кога, къде ще кандидатства детето ми?  Shocked Crazy

Това за временното класиране е добра идея, ама като си представя какво побъркване ще падне, май е по-добре, не.

# 877
Белинда, хич да не пробваш да се измъкваш! Баш ти ни подхлъзна с бялото и сега ще си правим форумската среща в Суходол. Pensive Joy
Не знам защо го прочетох като Сухиндол. Innocent

Не разбирам варненските изисквания. Нито се основават на някакъв нормативен документ, нито имат смисъл. Спокойно могат да проверят в системата кой е подал заявление и кой не е.

# 878
  • София
Не знам защо го прочетох като Сухиндол. Innocent
и аз Flushed

# 879
  • София
Дидева, от Рафаелото е. Предозирала си. Joy

# 880
Вие така си говорите, ама аз, покрай тази тема, днес на една жена името във фейса вместо Тереза го прочетох трезва.  Crazy Определено ми е било малко белото по обед!

# 881
  • софия
И ние днес с девойката ходихме до училище-гнездо и подадохме документите.Да Ви предупредя,за да не се налага да предписвате като мен-много е важно да се изпише пълното наименование на СПЕЦИАЛНОСТТА.
Много се извинявам, ама може ли малко примерче, че аз съм от тези, които все не са разбрали...И все преписват и гледат извинително..

# 882

Mr. Green От друго е Wink)))
Мъжко съм и не пия 😂😂

# 883
Вие ме утепахте с тези десетки, стотици желания ...
Някой друг да има скромен с две-три желанийца ?

Има , има - само две желания.

# 884

Там е проблемът!  Mr. Green

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 21:20 от Не съм

Общи условия

Активация на акаунт