СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 930
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 840
  • София
Тия във Варна не са добре, честно Rolling Eyes Ох, що на мене не ми звънне така някой да иска да му давам отчет кога какво и що...Много ще ми е кеф, че скоро не съм се карала с мъжа ми и съм набрала енергия  Joy

# 841
Подадохме онлайн и ние днес. Две заявления за две области - ще се учи или при мама и тати или при баба и дядо (тя държеше на това, по-голям и хубав град, повече възможности реално за нея пък и азмога да се изместя да работя там).
По първото заявление(при нас) се надяваме на първо класиране, първо желание, по второто(при бабата) пак така, но там ми е малко мътна Индия със статистиките до къде ще и стигне, или колко няма да и достигне.
Та реално ще чакаме класирането, за да решим кое и е по-приоритетно и на сърце.
До тогава ще четем Декамерон с най-голямо нежелание.
Успех на всички

Скрит текст:
Бала и е достатъчно добър (като ви чета би трябвало да и стигне за онова у-ще, което не трябва да се споменава, че всички имат апетити към него), та мина ми през ума да подадем просто ей така, за да има и за СФ и да объркаме чуждите сметки Imp, но се въздържах все пак Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 18:38 от ANNAFACE

# 842
При подаването вчера си написах мейла, но нямам нищо до момента - трябва ли да изпратят задължително?

# 843
  • София
Сега, да съм сериозна. Да дам идея за медицинското. Аз снимах с телефона, кропнах, за да изчистя дамаската на дивана, от гугъл си харесах сайт за прехвърляне на jpg към pdf, качих двете снимки и при конвертирането стана един файл, с две страници. Който няма техника под ръка, понеже разчитах на служебния скенер, но той отказа днес... Извиках неволята.

# 844
И ние подадохме онлайн, за момент беше забила системата, като искахме да влезем, но за няколко минути се оправи и после нямаше драма - пратили са ми потвърждение, всичко изглежда наред.
Къде са ти пратили потвърждение ? На мейл ? Anguished
И аз тръпна за информация - потвърждение по мейл ли пратиха, защото при нас няма..., но на печата излезе входящ номер.

# 845
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Няма потвърждение по мейл, просто си излиза надписа с входящия номер, това е потвърждението. Simple Smile

# 846
Министър Дидева, има ли шанс класирането да излезе по-рано?!
Благодаря, порових се около половин час и намерих за миналата година - на обяд в обявения ден е публикувано първото класиране, тоест - нека си починем до 3 юли.

# 847
  • София
Ще им призная системата, ако са докарали разузнаването до там, че да ми разберат мейла.

# 848
Няма потвърждение по мейл, просто си излиза надписа с входящия номер, това е потвърждението. Simple Smile
Благодаря!!!

# 849
Ще им призная системата, ако са докарали разузнаването до там, че да ми разберат мейла.
При подаването онлайн накрая искат имена на родител и телефон или мейл, аз написах мейла.

# 850
  • София
Аааа, ясно! Е, така има защо човек да очаква системен мейл. Joy

# 851
И ние днес с девойката ходихме до училище-гнездо и подадохме документите.Да Ви предупредя,за да не се налага да предписвате като мен-много е важно да се изпише пълното наименование на СПЕЦИАЛНОСТТА.

# 852
Аз писах само телефонен номер, нали може?

# 853
  • София
И аз. Пишеше: тел. номер и/или мейл.

# 854
И аз. Пишеше: тел. номер и/или мейл.
ОФ, добре , че се притесних 😁

Общи условия

Активация на акаунт