СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 929
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 885

Там е проблемът!  Mr. Green
[/quote]
😂😂😂😂

# 886
  • Sofiа
Здравейте,
И ние с младежа подадохме тази вечер през системата и медицинско прикачихме и ми се появи надпис, че медицинско е прикачено.
Как мога да проверя дали наистина е прикачено?
И си сипвам вече и аз едно бЕло, че само ви чета, пък нищо не консумирам

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 21:56 от Valery

# 887
Вие ме утепахте с тези десетки, стотици желания ...
Някой друг да има скромен с две-три желанийца ?

Има , има - само две желания.
Чудесно ! Че се чудех къде съм попаднала . Нито статистики сме гледали,
нито пък знае какъв иска да става . Знае какъв не иска да е . Трябва да е нещо динамично
подходящо за буйни натури , които имат трън в дупето и не могат да стоят на едно място .
Уговорката ни е , ако до завършването не го викнат в Манчестър Юнайтед ,както Бербо, тогава ще го мисли .
Мечтата му е футболист . Smiley Айде, че почна мача Хърватия :Аржентина .

# 888
  • Варна
Аз не съм се ядосала на обаждането, защото ми е пределно ясно, че спазват някакви безумни изисквания на РУО. Приех го от смешната страна, просто беше леко абсурдно. Тъй като ще подаваме и в трета област, ще ми е интересна реакцията утре, като се обадя.

# 889
То абсурдното е, че хем питат дали си подала, хем става ясно, че могат да направят проверка в системата. Много бих искала да видя черно на бяло заповедта на началника на РУО, но допускам, че най-много е някакво писъмце, тъй като няма как да я мотивира.

# 890
Момичета, може ли един спешен въпрос във връзка с подаването на онлайн заявления. Една приятелка сега ми звънна разтревожена да ми каже, че след обяд като е подавала при последната стъпка доста се е чудила системата  и уж е приела заявлението, но след това при натискане на бутона за печат, когато самото заявление се е заредило в полетата под името на детето ЕГН-то и входящият номер имало полета за попълване на данни като адрес ,ул, блок и т.н, които стоят не попълнени. както и номер на свидетелство и т.н. информация, която си стои празна в бланката на заявлението. Отдолу таблицата със желаните паралелки я има и е попълнена, но майката се притеснява дали  е проблем че горните данни не са попълнени и казва че на никой етап от попълването не и е искана такава информация, само нейните имена и/или телефон, които тя е попълнила.
Моля тези, които са подавали онлайн да кажат при тях  как е. Не знам какво да и кажа, тъй като изобщо не знам как трябва да изглежда правилно приетото заявление подадено по електронен път. На нас от училище са ни раздали хартиени заявления, които трябва да попълним със въпросните данни, които на нея липсват в подаденото електронно заявление и се е същисала….
Дано ме разбрахте какво искам да попитам.

# 891
  • Стара Загора
Не се виждат тези неща и при мен на разпечатката. Нали има входящ номер, мисля по - нагоре писаха, че е нормално.

# 892
И при мен ги няма

# 893
  • София
И при мен ги няма, споко.

# 894
Супер сте, ще спи спокойно жената Flowers RoseFlowers Four Leaf CloverFlowers Sunflower
Много благодаря за бързата реакция!

# 895
  • София
Скрит текст:
ОФ, добре , че се притесних 😁

Ти си най-притеснителната мама в тази тема, честно! Joy Не стига бялото, за да те успокои човек.

Mr. Green От друго е Wink)))
[/quote]
Мъжко съм и не пия 😂😂
[/quote]

Е, не съм толкова руса - знам, че си мъжко. /То си го пише, а аз съм от четящите Joy /Нали точно в това беше закачката. Grinning Май тряваше да сложа "мама" в кавички, че не се разбра.

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 22:24 от sanaka

# 896
Скрит текст:
ОФ, добре , че се притесних 😁

Ти си най-притеснителната мама в тази тема, честно! Joy Не стига бялото, за да те успокои човек.

Mr. Green От друго е Wink)))
Мъжко съм и не пия 😂😂
[/quote]

Е, не съм толкова руса - знам, че си мъжко. /То си го пише, а аз съм от четящите Joy /Нали точно в това беше закачката. Grinning Май тряваше да сложа "мама" в кавички, че не се разбра.
[/quote]
Цял живот съм песимист 🤘

# 897
  • София
Цитат
Цял живот съм песимист 🤘
JoyJoyJoy
Ей това е мъжка приказка, насред целия кокошарник!

# 898
Зори, ако толкова е разтревожена майката, нека иде утре в гнездото и да поиска справка, проверка, ако там информатикът от комисията направи опит за влизане в системата с вход. номер на детето, ще стане ясно има или няма подадено вече заявление онлайн. Ако пък е сигурна, че е подала, то да кажа, че и аз не съм въвеждала данни за адрес. Само цъкане на желания и накрая декларация от родителя. Не съм правила опит за печатане.
ПП относно прикачено мед. как става проверката, ами... кликаш върху  Прикачи медицинско и излиза надпис : Внимание, вече сте прикачили.... Искате ли да подмените? Нещо такова е текстът в диалоговия прозорец.

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 23:28 от *Камея

# 899
  • Cobrs
Наистина, когато се натисне надписът за печат има непопълнени полета за адрес и други разни. Според мен също няма проблем, щом си имаме входящ номер.

Общи условия

Активация на акаунт