СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 928
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 900
Няма проблем. И миналата година беше така.

# 901
  • Sofiа

ПП относно прикачено мед. как става проверката, ами... кликаш върху  Прикачи медицинско и излиза надпис : Внимание, вече сте прикачили.... Искате ли да подмените? Нещо такова е текстът в диалоговия прозорец.
Преди да натисна заветният бутон "запиши " реших да проверя дали е прикачено и натиснах втори път "прикачи медицинско" и.... ми прикачих го пак и за втори път видях надписа, че е" прикачено успешно" т.е 2 пъти го прикачих и при втория опит не съм видяла уведомление, че вече е прекачено.
Сега вече започвам да се притеснявам

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 23:40 от Valery

# 902
Наистина, когато се натисне надписът за печат има непопълнени полета за адрес и други разни. Според мен също няма проблем, щом си имаме входящ номер.

А дали тези подадените в "гнездата" с прилежно попълнените данни за адрес, приложени док-ти и прочие имат след като се входират в МОН? Нали се входират на същия ден в системата, та може някой, който е подал в гнездо да провери и сподели. Според мен ще ги е домързяло да попълват купища такава информация дори и за тях.

# 903
Липсата на данните може да е във връзка с личните данни. При ЕГН също не се визуализират последните 4 цифри.

# 904

А дали тези подадените в "гнездата" с прилежно попълнените данни за адрес, приложени док-ти и прочие имат след като се входират в МОН? Нали се входират на същия ден в системата, та може някой, който е подал в гнездо да провери и сподели. Според мен ще ги е домързяло да попълват купища такава информация дори и за тях.
Днес подадохме документите в училище гнездо ,но все още имаме само входящ номер,желанията не са въведени.

# 905
  • софия
И ние подадохме в гнездо.Излиза ми входящ номер и надпис,че имаме подадено заявление,което все още не е въведено.Излиза ми заявлението с имената на детето без адрес и номер на Свидетелство,но пък цялото ЕГН.Желанията още не са въведени.

# 906
Така... Преди 2 дена дадох заявление за училището (където съм учил от 1 - 7 клас)                                                                                       И... Проблема е, че в момента искам да подам документи и за СГХСТ ((софийска гимназия по хлебни и сладкарски технологии))
Но възможно ли е? Да подам още едно заявление:? Защото някой ми казват, че чак след 2-ро класиране ще мога, което много ме притеснява... А други, че изобщо няма такъв вариянт.

# 907
  • Пловдив
Такъв вариант със сигурност има, ако на първо класиране си класиран по първо желание (при теб СУ-то, в което си учил) и не се запишеш, отиваш чак на трето и там наново редиш и ще можеш да сложиш избраната гимназия на първо място. Миналата година това училище е имало общо 9 свободни места и след четвърто класиране (дата 7 септември), така че няма защо да се притесняваш, че няма да остане място за теб.

# 908
  • София, Младост
Да се отчета и аз- подадохме снощи от гръцко. Работи си системата. Първият път заби, но от втория  и се получи. Чакаме класирането!
Връщам се да дочитам.

# 909
  • София
Така... Преди 2 дена дадох заявление за училището (където съм учил от 1 - 7 клас)                                                                                       И... Проблема е, че в момента искам да подам документи и за СГХСТ ((софийска гимназия по хлебни и сладкарски технологии))
Но възможно ли е? Да подам още едно заявление:? Защото някой ми казват, че чак след 2-ро класиране ще мога, което много ме притеснява... А други, че изобщо няма такъв вариянт.
Гимназията е с хубави специалности, но през последните години там учат почти 90 процента ромчета. Аз нямам нищо против, просто за да си наясно. Провери си добре желанията. Иначе съм сигурна, че ще те приемат и на трето класиране. Успех!

# 910
Зори, ако толкова е разтревожена майката, нека иде утре в гнездото и да поиска справка, проверка, ако там информатикът от комисията направи опит за влизане в системата с вход. номер на детето, ще стане ясно има или няма подадено вече заявление онлайн. Ако пък е сигурна, че е подала, то да кажа, че и аз не съм въвеждала данни за адрес. Само цъкане на желания и накрая декларация от родителя. Не съм правила опит за печатане.

Те са на море в Гърция и затова е този шаш да се връщат ли или всичко е точно. От там са подавали.

Току що подадох и аз електронно, въпреки желанието на щерката да отидем на място и въпреки готово попълненото ръчно хартиено, което явно ще си оставим за спомен Grinning. Точно сега по закона на Мърфи съм затрупана с работа и не мога да мръдна. Не било страшно, когато си подкован стабилно кое е нормално и кое не Joy. Мина гладко и безпроблемно, и при мен няма попълнени въпросните полета Grinning. Системата ми потвърди, че заявлението е прието успешно и ми даде входящ номер, значи всичко е ток, надявам се Simple Smile

Успех на дечицата ни, да се класират в желаните паралелки, и да си отдъхнат и изкарат едно вълшебно лято!

# 911
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
И при нас има непопълнени полета, ама то си е нормално, изобщо не съм се шашкала по въпроса.

Аз имам един глупав въпрос, ама не видях в темата да е обсъждано (вероятно съм пропусната) - появява ли се по някое време в системата балът на детето за съответните гимназии, в които кандидатства и къде, и кога?  Crazy Не, че е толкова важно, ама се зачудих.

# 912
  • София
За да сме сигурни, че са го сметнали правилно, нали? Joy

Вероятно ще се появи с класирането. По спомен, преди излизаше нещо подобно: Приет по .... желание, паралелка и училище, бал.

# 913
  • София-България, Израел - където си поискам
И ние вчера подадохме електронно, стана много бързо и лесно.
Написахме 15 желания, няколко с  по-висок бал и няколко с по-нисък, дано
влезе там където най-много желае.
Медицинското го прикачих ,като един документ с две страници. Излезе съобщение успешно прикачен и се успокоих. Веднага след като приключихме с подаването излязоха и оценките от свидетелството му.
Успех на всички!

# 914
.  ...-появява ли се по някое време в системата балът на детето за съответните гимназии, в които кандидатства и къде, и кога?  Crazy Не, че е толкова важно, ама се зачудих.
Не.
Само класиран по кое желание.

Общи условия

Активация на акаунт