СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 72 184
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Където търсихме и резултатите.

Ама ние още преди 03.07. ще започнем да го търсим. С чаша бЕло и черешки. Wink

# 316
  • София
В графа Класиране, в priem.mon....

Жени без работа, много сме бързи Joy

# 317
Аз нещо се уплаших, май ще ходя на място да подавам, училището е до съседния блок, така че няма да представлява усилие...

# 318
Срам, не срам, ще питам нещо, което зная, че е публикувано - интересува ме учебния план за СМГ с разширено изучаване на език по всички години - 8-12 клас. Извинете  Embarassed

# 319
Скрит текст:
И, ако резултатите са отлични, sanaka сменя ника на инфанта, oblachna на слънчева и всички сме щастливи. Simple Smile
Мъча се да си спомня дали отвориха секцията Желания в полунощ и не мога. Отивам да се поровя из старата информация.

Срам, не срам, ще питам нещо, което зная, че е публикувано - интересува ме учебния план за СМГ с разширено изучаване на език по всички години - 8-12 клас. Извинете  Embarassed
Ако питаш за бъдещите осмокласници, няма такъв. Учебните планове вече се утвърждават година за година.

# 320
  • София
В графа Класиране, в priem.mon....

Жени без работа, много сме бързи Joy

Ами като тече мач по цяла вечер по телевизора. Weary

# 321
Айде сега ново 20. Ние също се отказахме от СМГ като първо желание в полза на НЕГ. СМГ с НЕ не смятаме да пишем. Ако и други са направили така, да не се окаже НЕГ химера?!
Mtz, до 7 клас детето ви учило ли е в СМГ или впечатленията ви не са преки?

# 322
  • София

Така де, навлизаме в нова вълнуваща фаза...Ако можеше да излиза онлайн моментното състояние на баловете, които достигат паралелките ....примерно за Испанската еди какъв си език в момента N броя кандидати с еди какъв си бал с първо желание ....както е временното класиране в Евровизията.... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 323
  • София
Мисля , че никой няма оценки, нали ?

Ние нямаме още.

# 324
Мисля , че никой няма оценки, нали ?

Ние нямаме още.
И ние. Мисля, че не трябва да се притесняваме.

# 325
Аааа, не! Joy Стига с тез' оценки. Време е да започнат тревогите ще тръгне ли системата в полунощ и няма ли да забие в най-неподходящия момент.

# 326
  • София
:

Така де, навлизаме в нова вълнуваща фаза...Ако можеше да излиза онлайн моментното състояние на баловете, които достигат паралелките ....примерно за Испанската еди какъв си език в момента N броя кандидати с еди какъв си бал с първо желание ....както е временното класиране в Евровизията.... Stuck Out Tongue Closed Eyes
Яко! Grinning Представих си картинка от фондовата борса - всички викат и подскачат с листчета в ръка и пот на челото. :joy

# 327
Дидева, успокояващ ли ни...😂😂😂

# 328
  • София
Oblacna е облачна, защото е в облаци от пеперуди. Който ме познава, знае че съм си слънчева Wink
Иначе спокойно мога да вляза в класацията на муньовците с моите истории.
Много е вярно това, че живеехме блаженно във времената на информационното затъмнение.
Като кандидат-студентка обиколих цяла България да разнасям документи за кандидатстване. В Свищов, една лелка с очила, на гише, опитвайки се да ми въведе данните, ми каза, че не може да ми приеме документите, защото такова лице не съществувало. Познайте какво, оказа се, че 18 год съм с живяла с грешно ЕГН в акта за раждане... Па ей, на, човек стана и от мен.

# 329
  • София
Аааа, не! Joy Стига с тез' оценки. Време е да започнат тревогите ще тръгне ли системата в полунощ и няма ли да забие в най-неподходящия момент.
И дали ще работи в събота и неделя Wink

Общи условия

Активация на акаунт