СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 72 006
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 660
Малко агитация за онлайн подаването. Всичко се отразява веднага в системата. Няма разнасяне на хартия и двойно въвеждане, а това увеличава шанса класирането да излезе предсрочно.

# 661
  • София
Не съм си мислила, че е онова бело Joy
По-скоро за шише си мислех, но се чудех какво е, че като се замисля нищо бяло/светло не ползвам.

Не смогвам с темите, затова питах...

# 662
Ние подадохме по ретро начина. В гнездото. Благодарение на вас бях най-компетентна на опашката и обяснявах процедурата.😃
Черешите вече ги замених с диня, ама белото не е заменено с узо.😂

# 663
  • София
Малко агитация за онлайн подаването. Всичко се отразява веднага в системата. Няма разнасяне на хартия и двойно въвеждане, а това увеличава шанса класирането да излезе предсрочно.
Няма да го бъде това с предсрочното Blush
След като мрънках, недоволствах, жалих се тук, в РУО и МОН(и на който познавам).. младежът продължава да сменя желанията си, та се надявам системата на 26ти да не забие, а той да остане да обмисля за 3то класиране Confused

# 664
  • София

Най-добрия избор сте направили! Какви са Ви оценките на нво-то, ако не е тайна?
Моето дете ходи в същата школа. Не казвам коя, защото не се гледа с добри на рекламата.

Чакай, че се обърках. Thinking На школа не е ходила. Ходеше при редови индивидуални учители  - един час седмично за есе и час и половина седмично - логика. Просто форматът на АК е различен и не посмях да оставя съвсем без подготовка дете, на което силата му не е в есето и не е виждало логическа задача през живота си.
А оценките от НВО съм ги казвала - 91т. БЕЛ и 86т. МАТ. Но те нямат общо с гореупоменатите уроци. 

# 665
Имах предвид ден-два преди обявения краен срок. Пак е нещо.

# 666
  • софия
Desem, това за принудата го разбирам.
Белото е в шише, не е това, което си мислите Joy

Моля да не говорите от името на всички.  Naughty
И Дидевата бичи бЕло, само че е Рафаело.

# 667
  • София
Няма да го бъде това с предсрочното Blush
След като мрънках, недоволствах, жалих се тук, в РУО и МОН(и на който познавам).. младежът продължава да сменя желанията си, та се надявам системата на 26ти да не забие, а той да остане да обмисля за 3то класиране Confused

Викаш, ако класирането не излезе на 29-ти, да знаем кой да линчуваме. Triumph Не го ли измислихте досега бе хора! Я марш всички към раздел "Желания"! Joy

# 668
  • Варна
Имах предвид ден-два преди обявения краен срок. Пак е нещо.
Чул те Господ, в случая МОН! Това протакане е страшна игра на нерви.

# 669
До утре всеки да е подал Trollface

# 670
  • София
Днес, като четях как всички са подали, чак пръстите ме засърбяха и мен. Bowtie

# 671
  • София

И с вх. номер да се отчете в темата! Wink

# 672
  • София
Уф, две неща коренно различни иска и трето за разкош има някъде там...само пълнежът отзад е сигурен - не го иска и му е все тая за него. Joy

# 673

И с вх. номер да се отчете в темата! Wink
Задължително, иначе не се признава Smiling Imp

# 674
Кастрева внесе смут в моята душа. Сега я прочетох в интервю, че ако не си класиран на първо, не участваш на второ, а чак на трето класиране🤔
А ние с триста зора подредихме само седем паралелки.
Пак да има какво да мисля. Уф.

Общи условия

Активация на акаунт