СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 546
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 960
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

И при мен не зарежда в момента. Може нещо да правят, ония рошавите.

# 961
  • Sofia
Правят те... почиват! Joy

# 962
  • София
Временно класиране! Heart Eyes

# 963
Пият бира и гледат мача. Simple Smile И вчера по някое време вечерта нямаше достъп.

# 964
  • София
Аз се забавлявам с електронното подаване на сайта на СУ. Подредихме желания, прикачих диплома, записах /там се запазва, но пак можеш да сменяш/. Този път обаче, няма да бързам. Цял уикенд ще си цъкам желания - има колкото щеш. Sunglasses

# 965
  • София
Аз се забавлявам с електронното подаване на сайта на СУ. Подредихме желания, прикачих диплома, записах /там се запазва, но пак можеш да сменяш/. Този път обаче, няма да бързам. Цял уикенд ще си цъкам желания - има колкото щеш. Sunglasses

sanaka ти ли ще кандидатсваш?

# 966
Лъжа Wink
Няма как да са повече от училищата във всички 28 РУО Wink

Инфо от гнездо “Мода и текстил” - може подаване на заявление без дете.

# 967
  • София
Временно класиране! Heart Eyes
Недей, още не сме наредили желанията... Утре ще сканирам медицинско, в неделя е на изпит...

# 968
  • София

sanaka ти ли ще кандидатсваш?

'Ми не! Ама понеже съм адвокат и всички членове на семейството са решили, че де що има нещо, пряко или косвено свързано с каквито и да е документи, по дефиниция е моя работа. Trollface
В интерес на истината, една идея по-объркващо е заявлението за СУ - попълваш страница, записваш, минаваш на следваща ... Има три полета за прикачване на дипломата, като е написано: първо се прикачва вътрешната страна на корицата, после лице на приложението, после гръб на приложението. Ама тази година вътрешната страна на корицата на дипломата си е просто бял картон. Joy И няма отделно приложение. И се изисква известна креативност, защото не те пуска ако не прикачиш 3 файла, а при така връчената диплома, те могат да са или 2 или 4. И аз, понеже съм си креативна Wink, прикачих външната страна на корицата първо, а после двете страни на дипломата. Joy После следва плащане онлайн... Малко им е сложно още, че и на майките им и масово ползват услугите на фирми, които им подготвят и подават заявлението. Joy
Обаче приятелите й, като чуха, че аз мога, утре на сурия ще дойдат у нас да им пускам заявленията- Joy

# 969
  • София
Eй, тъкмо се престраших да подавам и системата не работи..... Както се шегуваше една приятелка, да не се подмотвам, че гръм ще я удари тая система, докато се наканя.....А защо във форумния фолкор, VIP за бг седмокласната мама ИТ-та, са рошави, а не с омазнени дълги коси?

# 970
  • София
Едното не пречи на другото. Smirk

# 971
  • София
Щото рошави са по-симпатични, все пак сигурно има майки на кандидатстващи в ТУЕС на сериозно, не като нас Joy

# 972
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Рошави са, що ИТ познавам, все е рошаво! Моето вкъщи и то!   Mr. Green

# 973
:Значи съм уцелила. Още миналата година ги нарочих за рошави. Така си тръгна, така си и остана. Joy

# 974
  • София

В интерес на истината, една идея по-объркващо е заявлението за СУ - попълваш страница, записваш, минаваш на следваща ... Има три полета за прикачване на дипломата, като е написано: първо се прикачва вътрешната страна на корицата, после лице на приложението, после гръб на приложението. Ама тази година вътрешната страна на корицата на дипломата си е просто бял картон. Joy И няма отделно приложение. И се изисква известна креативност, защото не те пуска ако не прикачиш 3 файла, а при така връчената диплома, те могат да са или 2 или 4. И аз, понеже съм си креативна Wink, прикачих външната страна на корицата първо, а после двете страни на дипломата. Joy После следва плащане онлайн... Малко им е сложно още, че и на майките им и масово ползват услугите на фирми, които им подготвят и подават заявлението. Joy
Обаче приятелите й, като чуха, че аз мога, утре на сурия ще дойдат у нас да им пускам заявленията- Joy

Тази година още не съм виждала диплома за средно на живо, но мисля че корица  е страницата със  снимката, серия , номер, рег.номер на дипломата и печат. Приложението е следващите две  страници с  оценките, подписи и печат.  Картонът до миналата година синьо-зелен няма какво да го пускаш. Не работя в СУ. Питай по телефона.

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 22:20 от Тук съм

Общи условия

Активация на акаунт