СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 550
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 945
  • Варна
Момичета благодаря ви за отговорите...нещо не става да вмъкна цитат,става въпрос за детето на приятелката от спортното!
Не им дадоха документите,но от училището ,в което ще кандидатстват им казали,че няма проблем!Ще започнел от второ класиране....супер система!

Не съм убедена, че е възможно, доколкото знам, във второ класиране участват само тези, подали заявление за участие в първо - ако не са били приети или искат да се придвижат напред. По-скоро, ако не подаде сега, ще може да участва чак в третото класиране.

# 946
  • Пловдив
За това дете от спортното училище.
То нали има входящ номер и код за достъп. Значи би трябвало да може да си подреди желанията онлайн за първо класиране. Щом учебната година завършва на 30.06, би трябвало до 3.07 и техните дипломи да са в системата. Разсъждавам си.

# 947
Здравейте момичета,
Извинявайте, че така нахлувам при вас, но вие сте тези, които могат да ми помогнат с актуална информация.

Синът ми ще е 7 клас през следващата учебна година и искам да ви помоля да споделите /препоръчате курс по БЕЛ във Варна, за да се подготви добре за НВО.
Имате ли мнение за курсовете, които се провежда в МГ и Вектор?
Приемам предложения и ви благодаря много предварително за отделеното време!

# 948
  • София
И ние подадохме с щерката тази сутрин! Simple Smile
Организацията в 118то си беше перфектна! Hug

За малко да объркам аз нещата. Напечатала съм аз 3 варианта. 1ви със 60 желания, 2ро -с 56 и 3то -с 54.
Щерката поглежда първи вариант с 60 желания веднага го отказа. Joy hahaha
Тръгваме с Вариант 1 и вариант 2 попълнени заявления и оставям време за размисъл, докато стигнем до "гнездото" .
Отиваме там и вадя аз 2та варианта и се оказва, че съм взела вариантите с най-дълъг списък и най-обрязаният! Другото останало в къщи! #2gunfire ooooh!
Щерката, каза, че така е трябвало да стане! Grinning Подаваме ,каквото сме си донесли последно с най-краткия вид и каквото ще да става! Здраве да е! И ...късмет най-вече!

# 949
И ние подадохме с щерката тази сутрин! Simple Smile
Отиваме там и вадя аз 2та варианта и се оказва, че съм взела вариантите с най-дълъг списък и най-обрязаният! Другото останало в къщи! #2gunfire ooooh!
Щерката, каза, че така е трябвало да стане! Grinning Подаваме ,каквото сме си донесли последно с най-краткия вид и каквото ще да става! Здраве да е! И ...късмет най-вече!

На късмет да ви е  Peace

# 950
Sanaca,успех и на голямото дете!Какво ще кандидатства?Дъщеря ми е в СУ,Публ. администрация.Много разочарована,много.Преподавателите не идват на време,сменят в движение дати за изпити,програмата им объркана-хем имат свободно избираеми,които носят точки,хем всички съвпадат с основни лекции.
    Като гледам и там как стоят свободни  места до 4то класиране,и то за атрактивни доскоро специалности ме хваща много яд,че не бях по-строга и настоятелна относно учене в чужбина.
    Иначе си харесва голяма част от предметите,с кеф ки ги чете и прави проектите.

# 951
Пък аз да се похваля, че и моят син днес завърши 7 клас по български, препускайки през сложните съставни изречения 😂 даже в свидетелството пише "отличен".

# 952
  • София
zdravkova, нека майката/бащата да се обади в РУО в понеделник сутринта.

# 953
Пък аз да се похваля, че и моят син днес завърши 7 клас по български, препускайки през сложните съставни изречения 😂 даже в свидетелството пише "отличен".
    Поздравления!

# 954
  • Варна
Тити, едно голямо брависимо! И на младежа за отличния резултат, и на теб, че макар и да сте в чужбина го караш да учи български! Браво и пожелавам още много успехи!

# 955
Момичета благодаря ви за отговорите...нещо не става да вмъкна цитат,става въпрос за детето на приятелката от спортното!
Не им дадоха документите,но от училището ,в което ще кандидатстват им казали,че няма проблем!Ще започнел от второ класиране....супер система!
Учебната година за спортните училища започва на 01 септември и завършва на 30 юни и  свидетелствата за основно образование няма как да бъдат издадени с по-ранна дата от 30 юни. За децата, които ще кандидатстват, се прави изключение, но само ако предварително е подадена молба от родителя и ръководството на училището е уведомило МОН (  това се прави още в началото месец май).
Би трябвало класните ръководители  да информират и децата,  и родителите навреме за това.
Нека все пак майката да  попита в РУО-то, сигурно може да се направи нещо. Успех!

# 956
  • София
Sanaca,успех и на голямото дете!Какво ще кандидатства?

Право ще кандидатства. Какво да кандидатства? То, горкото, с майка адвокат и баща доктор, не знае, че има и други професии.

# 957
  • София
Санака, после ме заблуждавай, че детето заради класната е захаресвало химията! Айде, моля ти се! Поне да бяхме кандидати за онова място, да ме лъжеш, ми тоооо Bowtie
Успех на момичето ти! И на двете! Hug

# 958
  • София
Биологията, бе! Не химията. Grinning И баш заради класната беше. Дори реши да кандидатства медицина, цяла година в 11-ти клас се готви по химия и биология и юни каза, че много й е интересна биологията, но не се вижда като доктор. Rolling Eyes И сега - право.

Според мен е за НАТФИЗ, но чакам да узрее.

# 959
  • София
Сайтът priemmon не ми работи Sad
А на вас?

Общи условия

Активация на акаунт