СЕДМИ клас – 9 – Време е желания да заявим (18.06.2018–24.06.2018)

• 71 554
  • 1 110
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Хайде и аз да се отчета като натиснала заветния бутон "Подаване".😎 Свърши се мъката с умуването. Дано да имаме късмет и да попадне на добър клас. Санака, може да се засичаме по родителски срещи 😂 в Бузема.
Ако пък не, ще е 1АЕГ. Допълнихме с 2АЕГ пък даже 8ФЕГ (само немския език никъде не благоволихме да посочим, даже като 2-ри). Завършихме списъка с 32-ро и 22-ро, за цвят. 15 желания.
Успех на всички с класирането!

# 931
  • София
Ама те университетите са си автономни, бееее /демек, все едно се намират в друга държава/ Wink Нищо, ме всички гимназии раздават дипломите на 22-ри, нищо че изпитът по история беше на 16-ти и оценки още няма - срокът за подаване на документи за класиране е от 18.06. до 30.06. Grinning Кой пък ще им се меси в автономията?

# 932
  • Пловдив
Аз лично не намирам схемата след 7 клас за хаос. От години е по този начин и работи добре. С онлайн кандидатстването е още по-лесно.
Проблемът е, че има много неинформирани родители, както и училища, в които нищо не се разяснява.
Не знам в друга държава да има подобен вид разместване след основно образование. Както и толкова видове училища. Поне в познатите ми принципът е разпределяне според местоживеенето.

# 933
Значи, няма как да дам сега още едно заявление (за първо класиране) за училище, а на 3то класиране ще мога?

# 934
  • София
Хайде и аз да се отчета като натиснала заветния бутон "Подаване".😎 Свърши се мъката с умуването. Дано да имаме късмет и да попадне на добър клас. Санака, може да се засичаме по родителски срещи 😂 в Бузема.
Ако пък не, ще е 1АЕГ. Допълнихме с 2АЕГ пък даже 8ФЕГ (само немския език никъде не благоволихме да посочим, даже като 2-ри). Завършихме списъка с 32-ро и 22-ро, за цвят. 15 желания.

И ние не писахме паралелката с немски, но в 9ФЕГ /за 8-ма не знам Joy/. То ние и среща на заешките родители в Бузема можем да си спретнем. Wink

# 935
  • София
Като изключим Софийския все пак, на другите скоро няма да им е нужен нито изпит, нито диплома. Ще приемат по ред на явяване. В ДГ стана по-сложен приема от бг университет.

# 936
  • София
Зависи кой университет и каква специалност. То и в голяма част от чуждите не е много трудно.

# 937
Значи, няма как да дам сега още едно заявление (за първо класиране) за училище, а на 3то класиране ще мога?
Да.

# 938
  • София
На трето!

# 939
  • Пловдив
Като изключим Софийския все пак, на другите скоро няма да им е нужен нито изпит, нито диплома. Ще приемат по ред на явяване. В ДГ стана по-сложен приема от бг университет.
Зависи от специалността. Диплома ще трябва.
Едно време първо си подавахме списъка с желанията и после се явявахне на изпит, ако си спомняте. Нямаше предварителни, следварителни и междинни изпити.

# 940
  • Пловдив
Ти само едно училище ли си писал?

# 941
  • София

И ние не писахме паралелката с немски, но в 9ФЕГ /за 8-ма не знам Joy/. То ние и среща на заешките родители в Бузема можем да си спретнем. Wink
И френския го слагаме ей така да има, по-го преглъща от немския. 😂 Английският си й е любим и ИЕ, това е. Какво да я правя.

# 942
  • София
[quote author=dundi7

Зависи от специалността. Диплома ще трябва.
Едно време първо си подавахме списъка с желанията и после се явявахне на изпит, ако си спомняте. Нямаше предварителни, следварителни и междинни изпити.
[/quote]
Това наистина не си го спомням. Но да, предварителни изпити нямаше.

# 943
  • Варна
И аз най-после подадох заявление за Варна, след пет-шестстотин сменяния на подредбата от страна на негова милост. Като на мен ми беше доста по-притеснено, отколкото на него. Съответно днес не забравих и се отчетох в училището.Simple Smile 
Хубаво е, че класният им е решил в понеделник да събере класа и да се почерпят, защото така и нищо не направиха за края на седми клас.
Успех на децата с класирането!

# 944
Момичета благодаря ви за отговорите...нещо не става да вмъкна цитат,става въпрос за детето на приятелката от спортното!
Не им дадоха документите,но от училището ,в което ще кандидатстват им казали,че няма проблем!Ще започнел от второ класиране....супер система!

Общи условия

Активация на акаунт