Жена ми има тайни от мен

• 13 525
  • 135
  •   1
Отговори
# 60
пусна ни по пързалката. Сега ще поглежда от време на време колко страници сме изписали по идиотската му тема

# 61
Не е нужно да става въпрос за изневяра или спряла кърма, за да бъде един проблем сериозен, или бъркам? Всеки си има своята чувствителност. Ще помоля само сериозни хора да коментират темата
Чак ти  завидях за оригиналниченето . Коментарите са толкова сериозни , колкото и проблемът ти.
Обаче как измисли това заглавие - гледам пет страници обсъждане на тайнства , а то...
Не сте анализирали  само гледането на The Walking Dead, а това е съществен елемент от цялостния образ на литературната героиня Крисето.
Къщата в Смолян е портата към ада. Да влизат и четирите конника и да се свършва.Joy

# 62
Все пак знае къде е Смолян, а ориентирането в Родопите си е сериозна работа.
А, той не е казал, че Смолян е в Родопите. Може да си мисли, че е в Манхатън и затова да е толкова накефен от наличието на къща там.

# 63
Доверието е най-важното нещо в една връзка, а в момента моето към нея е разклатено. Полудявам ли, или наистина имам повод за тревога?
Полудяваш.
Била те е на игра пред приятели? Просто си унизен. И аз не обичам да губя, разбирам те.
Да не знаеш такова дребно нещо, като в какви игри е била добра като малка - това е най-нормалното нещо.

# 64
  • София
Някой яко се е*ава, точно в стила на доста от сериозните теми.

# 65
  • Down south
Разведохте ли вече въображаемата двойка  Joy
Момата няма да остане сама, все пак умее да прави салата, има зестра  и т.н. А момъкът, той е за оплакване  ooooh!

# 66
Yum
Оффф, ни моа🤣🤣🤣
Като се замисля колко тайни крие една жена, крехката психика на автора е под сериозна заплаха.
Темата е пързалка, нали?
Какво, като сте женени-това да не ти е договор за покупко-продажба?!?
Споделянето е въпрос на избор и най-вече-на доверие.
много си права браво:

# 67
Ти се радвай, че не си и се пуснал на кикбокс и да се окаже бивша републиканска шампионка. Освен "унижението", че те е мятала като чушка на гореща ламарина ами и зъбите щеше да си събираш. Въздушен хокей! Пффффф

Когато познаваш жена си колко са и стегнати  гърдите, има татуси, прави салата .... лесно ще я смениш - гледащи на WD със стегнати цици много. Явно няма какво да ти липсва.

# 68
  • София

Понятие си нямам какъв е този въздушен хокей, но ти явно си искал да се "покажеш"... и вместо това се е показала тя. Ау, драма голяма... какво, опадаха ли ти топките? Не можеш да се представяш вече? Какви са тези глупости - имала тайни от мен, пък аз всичко съм си казал.  Ми ако след години в случаен разговор майка ти й каже как на 10 години си се покатерил на слива и си си съдрал ръкава на ризата - ще очакваш ли от жена си да почне да се тръшка и да реве що пазиш тайни от нея?
Човек не може да си разкаже всичко - в смисъл, би му отнело толкова време, колкото е живял... това е абсурдно - разказваш това, което ти идва в момент на акъла. Важните неща. Пък че в училище си играл на нещо си - или че си или не си бил.а много добър на ластик / кър / народна топка - тези неща нормалните хора изобщо не се сещат да споделят, освен по повод. Примерно ако си седите пред телевизора или на вечеря и почнете да се разправяте за народна топка... или си вървите и се загледате в деца, скачащи на ластик... може да има повод. А така - какво, да си направи списък на игрите, на които е играла и да го представи като документ, задължителен за брак ли?

# 69
Сега се сетих, че гаджето е подозрително добър на въздушен хокей, прави ме кривогледа...мистерия. Явно са някаква тайна организация...

# 70
  • out of space
Сега се сетих, че гаджето е подозрително добър на въздушен хокей, прави ме кривогледа...мистерия. Явно са някаква тайна организация...

Кефиш! Днешния ден не мина напразно- разбрах какво значат разни кодови думи Grinning

Дорис, аз съм РШ по кик бокс, но не съм утрепАла никой....до сега... Wink

# 71
  • София

Има време, вЕрвай в себе си - ще изгрее и твоя час... като си намериш нЕкой, дето да ти разкаже цялото си житие и битие до момента за няколко часа...  Whistling

Само не ми е ясно какво е РШ - и какво, по дяволите, е въздушен хокей? Знам за хокей на лед и такъв на трева... ама въздушният... ще да е нещо много странно.

# 72
  • out of space
Домързя ме да пиша

1. Републикански шампион
2. Духане

# 73
Дорис, аз съм РШ по кик бокс, но не съм утрепАла никой....до сега... Wink

Никога не е късно да метнеш благоверния на тепиха, да го поомачкаш пък той да пуска сълзливи теми в бг-мамма  Mr. Green

# 74
Здравейте. Проблемът ми може и да не ви се стори сериозен, но всеки съвет е добре дошъл. Женен съм за най-прекрасното момиче. Прави салата с дресинг, гледа The Walking Dead, гърдите й са стегнати, има татуировки и къща в Смолян. Всичко между нас е супер. Работата е там, че с нея сме заедно от едва 7-8 месеца. Любовта ни е силна – факт, но все още не се познаваме достатъчно добре.
Конкретният повод, по който ви пиша, е следният. Вчера бяхме в мола и й предложих да поиграем въздушен хокей. Тя се съгласи, без нищо в поведението й да издава какво предстои. Тя ме смаза, разбирате ли – взе ми душата и я хвърли на кучетата. Беше брутално добра, брутално. Всичко това се случи пред наши приятели, тоест, намесен е и елементът „унижение“, Оказа се, че като дете била супер зарибена по въздушния хокей и дори прякорът й в училище бил Air Krisi. Ще кажете, че се лигавя, но не ми харесва, че имаме тайни един от друг. Днес ми спестява това, утре ще ми спести друго. Разкрил съм пред нея целия си живот, но ето, че аз тепърва ще обръщам парченца от нейния. Доверието е най-важното нещо в една връзка, а в момента моето към нея е разклатено. Полудявам ли, или наистина имам повод за тревога?

Муа-Ха-Ха... салата с дресинг и къща в Смолян...Ха-Ха-Ха-Ха..от какви неща се впечатляваш. Унижила го като била по-добра от него на въздушен хокей.,, трябваше да се преструва и да загуби нарочно ли, че да не ти клюмне мъжкото достойнство. Уф, още един дето не умее да губи. Къде са истинските мъже, бееее?

Общи условия

Активация на акаунт