Спам тема (предваканционна) 18.06. - 24.06.2018

• 16 708
  • 228
  •   1
Отговори
# 135
'ми то няма с кой да се скараш...

# 136
  • Terra incognita
Хаххаха, е, това вече е доста сериозно.
Мани майтапа, повечето теми в СО имам чувството, че са пуснати на тоя принцип- някой пуска тема, а останалите се изпокарват в коментарите 😁
Иначе, мнооого скучни. Петък ли е, какво е?
Вече и аз взех да ги ценя тия петъци. Пийвам си винцето спокойно, като знам, че утре сме фрии.
🥂🥂🥂🥂🥂

# 137
На мен ми е рано още да почивам. Grinning Утре, поне се надявам, да е по-спокойно на работа, че да свърша едно друго... Нещо напоследък, едно очаквам, друго става. Почвам да се изнервям от глупости и то чужди. Лошото е, че не мрънкЯм, ами почвам да сека наред.
Пък СО - без коментар! Едно немеене казва всичко. Преди и клюкарника влизаше в тая бройка. Сега не знам. Рядко го посещавам...

# 138
  • Terra incognita
Аз откак' прочетох темата за фригидната женичка, или по- скоро коментарите, леко се шокирАх 😁
Сите са секс- богини с активен полов живот и пълна програма през вечер.

# 139
Попаднала си сред каймака на сексбогините. Попивай! Grinning
Лека от мен.

# 140
Аз откак' прочетох темата за фригидната женичка, или по- скоро коментарите, леко се шокирАх 😁
Бе в СО се влиза с камшик, дантелени чорапи и униформа на секси прислужница - това е СО стартов пакет. Grinning
Ти не влезе ли така? Grinning

# 141
  • Euskal Herria
Ма как през вечер, бре! Минимум два пъти дневно! Simple Smile

Ха, добра ви вечер! Сколасах с всички задачи, сега чакам съпружието да се прибере от работа. Почва да се мръква вече при нас.

# 142
Ма как през вечер, бре! Минимум два пъти дневно! Simple Smile

Ха, добра ви вечер! Сколасах с всички задачи, сега чакам съпружието да се прибере от работа. Почва да се мръква вече при нас.
За да го подхванеш за предпоследен тур, нали? Grinning

# 143
  • Euskal Herria
Естествено! Wink
Никакво отпускане. Ще вземе да се разхайти и изнежи. И да развали програмата Simple Smile

# 144
  • Terra incognita
Добро ви утроо!
'Начиии и друго научих.
Ха не сексите мъжо страстно и всеотдайно минимум 2 пъти днесвни, ха са ви го взели.
И после вие ще бъдете виновни.
И да не се оплаквате пак тук, щото ще ви набият канчето"аз нали ти казах".
Навън дебнели хищни хиени  които не ги боли глава.
Мноо секс машини в тоя форум ,бее 😁😁😁

# 145
Добро утро.
Що мислите, че така е паднала форумната активност по писането - дамите правят секс или дебнат хищно в засада Mr. Green

# 146
Добро утро.
Що мислите, че така е паднала форумната активност по писането - дамите правят секс или дебнат хищно в засада Mr. Green
И двете, и двете, Лане! За по-сигурно.    Grin
ДУ

# 147
Дано дебненето не ви е като на риболов за шарани ... шарани нема, само хилави таранки Wink

# 148
  • над кукувичето гнездо
Чух ГИ!
Ве-ли-ки!
Heart

Добър ден! Пица, бира, джелато, джабари...

# 149
Добрютрюююююююююююююююююююююю, абе що така вАли днес? Аз имам ангажЕмен' в 11.... строила съм Лонгура и един негов прЕАтел да ми пренесат новите плочки. Приготвила съм им ръкавици (строителни), а ся трябва и дъждобрани да намеря.... пфу! Наградата за хамалските услуги е бисквитена торта (по половин тава за всеки хамалин) .... тоя дъжд ми прецаква перфектния план... Laughing

Кой иска печени сандвичи?

Общи условия

Активация на акаунт