Спам тема (предваканционна) 18.06. - 24.06.2018

• 16 710
  • 228
  •   1
Отговори
# 165
  • Euskal Herria
Въх, да не си попаднал на някоя баска хищница? Wink

# 166
  • На Марс
Сите са секс- богини с активен полов живот и пълна програма през вечер.

Некой и всяка вечер.

Добрутру ... така ми се пие един зелев сок след Маймунарника вчера Simple Smile

# 167
С един поглед нагоре установих, че сме имали вече узрели, сочни, едри смокини. Наздраве с една торба сочни! Grinning

# 168
И мойте кайсии са поузряли Луничке.Ку знайш как се мандахерцат от вятъра ... ама си стоят здаво на дървото и чакат да им дойде времето.

# 169
Майсторлъка е, да ги вардиш и в подходящия момент да ги хапваш, Лане. Че на кайсиите бързо им минава силата и окапват. Grinning
Айде, още половин час и съм на стартовата отсечка.

# 170
Какво ще рече на стартовата отсечка - ще скачаш в кухнята и почваш да готвиш ?

# 171
Какво ще рече на стартовата отсечка - ще скачаш в кухнята и почваш да готвиш ?
Приключвам с работния ден и паля метлата към хоум, суит, предполагам и разхвърлян, поради целодневната ми липса като видно ОТК, хоуууум.  Laughing
Имам някакво кокоше в хладилника, ще разсъждавам как точно биха го яли и коя е най-бързата и лесна рецепта за правене.... Има ли двеминутни? Ако знаете, свиркайте!

# 172
Вземаш бира по пътя, и кокошката я печеш с бира на фурна като се прибереш. Ако ти се играе може да забъркаш картофено пюре или да пържиш картофки. Може и със салата с домати и сирене и да допиете бирата ако е по-голяма.

# 173
Казах бърза, не двучасова, дълга и напоителна, Ланеее. Ай, чао ви!
И умната!

# 174
  • Тра-ла-ла
Айм бак. Оцелях Laughing

# 175
Аз не се и съмнява, ама я кажи за тези дето не оцеляха. Колко умори ?
Докторо оцеля ли или имаше нещастен случай с токче ? 
Тя и Кика почна да тренира бИдра и дупИ и ша оди на море ...
Признавайте веднага какви ги вършите !

# 176
  • Тра-ла-ла
Аз не се и съмнява, ама я кажи за тези дето не оцеляха. Колко умори ?
Докторо оцеля ли или имаше нещастен случай с токче ? 
Тя и Кика почна да тренира бИдра и дупИ и ша оди на море ...
Признавайте веднага какви ги вършите !
Бройката излиза  Laughing Колегите ме понесоха. Живи са, с приличен психически статус са....според мен  Joy
Докторът....пиши го бегал, ама много бегал...чак си плюл на петите и избегал  Joy

# 177
Джу, искаш да кажеш, че колегите те спряха иначе щеше да ги умориш ? Щом си ги оставила и в прилично психическо състояние начи сичко е О.К.  Докторчето нещо явно си го уплашила щом така страни от теб. Я сподели сега , какви са новите цели, какви върхове ще се покоряват през идните дни ?

# 178
  • Тра-ла-ла
Къде сте, мацки? Салата за мъжете ли дробите и отдавна сте излезли по женски, за да не се мотаете в краката на милото?  Laughing

Джу, искаш да кажеш, че колегите те спряха иначе щеше да ги умориш ? Щом си ги оставила и в прилично психическо състояние начи сичко е О.К.  Докторчето нещо явно си го уплашила щом така страни от теб. Я сподели сега , какви са новите цели, какви върхове ще се покоряват през идните дни ?
Ами...щях да ги уморя....че се оказахме няколко индианец без вожд. Пък природно е заложено всяко стадо да си има водач  Grinning И за това командировката от планирани 10 дни...удари 1 месец  ooooh!

Абсолютно позна, че се подплаши докито. Сигурно съм страшна мечка  Joy

Идните дни ще влизам плавно в режим "жена"  Joy Че цял месец все мъж бях  Joy

# 179
Я кажи какво индианско име ти сложиха ? Щото индианци без вожд си е направо като екипаж без капитан ! Докито щом се е уплашил от нищото - начи не става ! Я си представи , че та беше видял по пеньоар и ролки - сигурно трябваше да викаш Бърза помощ и да правиш сърдечен масаж. Горе главата, ща вкараме у час одма - почва се с чаша студено бяло вино Wink

Общи условия

Активация на акаунт