Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 69

• 93 080
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
  • София
направо за час, според мен.

# 181
  • Sofia
Благодаря, бамба. Ще звъня за час направо тогава.

# 182
  • Кърджали
Здравейте, при положителен резултат на теста на кой трябва да звънна, на спешния телефон или направо на регистратура за запазване на час за преглед.
Обади се на спешния да ти кажат как да продължиш с лекарствата.

# 183
Здравейте, при положителен резултат на теста на кой трябва да звънна, на спешния телефон или направо на регистратура за запазване на час за преглед.
Обади се на спешния да ти кажат как да продължиш с лекарствата.

Първо звъниш на спешния - те ти казват как да продължиш с лекарствата и ти казват за коя дата да си запишеш час. И след това на регистратура.

# 184
  • София
ами те на спешния казват да продължиш същите лекарства и да запишеш час след десетина дни.
малко е безсмислено, според мен.
само че сега с тия почивки сигурно не записват след десетина дни, ама това го знаят и записващите часове сигурно.

# 185
Записват записват... аз имам час за 14-ти за преглед...

# 186
  • Sofia
Благодаря за инфото. Но то да се свържеш с някой в тази болница направо си е чист късмет. Хем не работи инвитро сектора и би следвало да е спокойно никой не вдига.

# 187
  • София
Аз звъннах на спешния да питам за лекарствата, продължиха ми ги по същата схема.
Тъй като им казах и какъв ми е резултата ме накараха след 2 дни като пусна новия пак да им се обадя. Тогава казаха, че е супер и да си запиша час за след 10дни на регистратурата.

# 188
Момичета,препоръчайте ми лекар за женска консултация в Надежда.Кой е добър според вас?

# 189
Момичета, а някоя от вас да е правила хистероскопия с биопсия? Интересува ме каква е била подготовката преди процедурата - лекарства,изследвания....

# 190
  • Кърджали
Здравейте на някоя от вас да са слагали Il15?

# 191
Момичета,препоръчайте ми лекар за женска консултация в Надежда.Кой е добър според вас?

Здравейте, и аз вчера чух 2 тупкащи сърчица 😍☀️💋 в 8 седмица съм, и се интересувам от темата и кой пакет да избера. При мен ще се наложи да се шие матката (не запомних как се казва процедурата) понеже имам направена конизация на шийката на матката миналата година. Персенска каза да избера някой добър и затова ако някой е имал подобен случай ще се радвам за малко подробности.

# 192
  • В сърцето на любимия човек
Писах ти и в другата тема - за серклажа търси д-р Христов. Той може да те насочи кой от неговите колеги да те следи. Аз в момента съм при д-р Арабаджикова и съм доволна.
За ФМ от сега запази час за д-р Михова, часовете и до края на август вече са малко (аз миналата седмица запазих час за последната седмица на август, тогава ми се пада да съм в срокът за последна ФМ).

# 193
Мерси пънче-мънче 💋 Успешен ден!

# 194
Здравейте.Имам въпрос.Щом инвитро сектора не работи кой преглежда.Пациентка съм на др Стаменов и той ми каза да си запазя час 10-ти ден от цикъла.Аз го питах за този месец ли той ми каза да.

Общи условия

Активация на акаунт