Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 69

• 93 048
  • 771
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Фонда само финансира! Независимо от резултата.
Момичета,

след приключил опит по фонда носили ли сте документи за резултата във Фонда или всичко необходимо се изпраща директно от болницата?

# 241
Клиниката се занимаваше с отчета към фонда предишните пъти. Сега по новия правилник май имахме и ние някакъв ангажимент. Попитай координатора към болницата.

# 242
  • София
На мен скоро ми се обадиха от клиниката да питат какъв е резултата от бременността. Помолиха ме да занеса копие от епикризата от раждането, за да я имат в досието ми за пред фонда (като минава на проверка)

# 243
Момичета, знаете ли Ташков кога ще излиза отпуска? През това време спира ли да преглежда в частния си кабинет?

# 244
  • София
Здравейте момичета.
Исках да Ви попитам тъй като този път бях по къс протокол и сега след отрицателен резултат, кога да очаквам цикъл?

# 245
Здравейте момичета.
Исках да Ви попитам тъй като този път бях по къс протокол и сега след отрицателен резултат, кога да очаквам цикъл?
На мен ми дойде 4,5 дни след като спрях лекарствата.

# 246
Здравейте момичета.

При мен дойде на 3ти ден

# 247
  • София
Благодаря за информацията.

# 248
Момичета, знаете ли Ташков кога ще излиза отпуска? През това време спира ли да преглежда в частния си кабинет?

Лимонче, около месец няма да го има, мисля че няма да бъде в България.
Ако правилно помня, септември няма да го има.
Във ФБ има негова група, попитай там за точни дати.

# 249
 Благодаря Flowers Hibiscus

# 250
  • Sofia
Здравейте момичета, да знаете сега в отпуската дали андролозите работят, искам да си взема последните спермограми на мъжа ми, а от регистратурата ми казаха че само андролозите могат да ни ги разпечатат. Дали и те са в отпуск?

# 251
Здравейте момичета, да знаете сега в отпуската дали андролозите работят, искам да си взема последните спермограми на мъжа ми, а от регистратурата ми казаха че само андролозите могат да ни ги разпечатат. Дали и те са в отпуск?

Миналата седмица мъжът ми звъня да си запази час за андрологията и казаха, че се връщали на работа на 6ти.

# 252
  • Sofia
Много ти благодаря Simple Smile

# 253
  • София

Моят мъж днес ходи до клиниката да му разпечатат последните спермограми. Не знам дали от андрология са му ги дали или от регистратура, но беше успял да си ги вземе.

# 254
  • Sofia
така ли, ами добре тогава и ние ще отидем да опитаме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт