Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 69

• 93 252
  • 771
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Схемата е от интернет 😁 търсех ориентир, тъй като много се притеснявам как ще организирам пътуванията си до София по време на стимулация. Нали не може да ми дават болничен Sad то е ясно, че ще ми кажат като почнем и, че ще ми казват ден за ден, но исках малко да си понаправя сметката. Явно ще опра до болничен от личната, но и него как да го измисля за колко дни да е, че да стигне до пункция,,,,, Все ме тормозят тези организационни въпроси Sad

# 496
  • София
Момичета на някоя, която чака за час за коментар при Стаменов от юли месец, да са и звъннали вече? Надявам се да ме запишат за септември.

Ако това ще помогне - чаках за коментар от средата на април до началото на юли.

# 497
Никога не са ме викали в неделя.
А тази схема от къде е? Доктора ли ти я даде? Никога не съм имала предварителна схема. Винаги е било от преглед до преглед.
Тази схема беше публикувана на сайта на една от варненските клиники.И аз съм попадала на нея преди време.

# 498
Мен никога не са ме викали в неделя на преглед. Тогава има ли някой от репродуктивните да преглежда?
В неделя ми беше пункцията при д-р Стаменов с още 30 жени Simple Smile .А пък събота започнах стимулацията Wink

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 11:38 от shannel

# 499
Момичета, вчера ми беше пункцията. Днес кога да очаквам обаждане? Не трябваше ли вече да са се обадили ембриолозите? 🙄

# 500
  • София
Мен никога не са ме викали в неделя на преглед. Тогава има ли някой от репродуктивните да преглежда?
В неделя ми беше пункцията при д-р Стаменов с още 30 жени Simple Smile .А пък събота започнах стимулацията Wink

Не случайно написах преглед

# 501
И на преглед съм била събота и неделя Simple Smile .Зависи както се падне.И когато вече следихме бременността пак е имало пъти през уикенда!

# 502
  • В сърцето на любимия човек
Това важи общо взето само за пациентките на Стаменов и то май най-вече за тези, които събират на ЕЦ.
Аз така съм изпускала яйцеклетка на ЕЦ докато Персенска установи, че след 16мм фоликул трябва да ме гледа всеки ден и да слагаме по-рано Прегнил. Пропуснахме неделята и в понеделник вече беше късно.
Когато е със стимулация, обаче, нещата са по-контролируеми, особено по дълъг протокол

# 503
Здравейте, мили дами! Предстои ми ЗЕТ трансфер и ме викат за лепило в събота 13 д., при цикъл 30 дена. Нормално ли е толкова рано да се сложи лепилото (лепилото не е PBMC) дори преди овулацията, има ли момичета на който им е поставяно лепило на такъв ден? И ако някоя от вас знае какви изследваня са необходими преди ЗЕТ ( вирусология искат ли)? Аз си мислех, че трансфера е на пети ден след доказана овулация (при петдневни ембриони), така ли е? Извинете ме за глупавите въпроси, но се опитвам да разбера какво да очаквам Sad

# 504
  • Кърджали
Здравейте, мили дами! Предстои ми ЗЕТ трансфер и ме викат за лепило в събота 13 д., при цикъл 30 дена. Нормално ли е толкова рано да се сложи лепилото (лепилото не е PBMC) дори преди овулацията, има ли момичета на който им е поставяно лепило на такъв ден? И ако някоя от вас знае какви изследваня са необходими преди ЗЕТ ( вирусология искат ли)? Аз си мислех, че трансфера е на пети ден след доказана овулация (при петдневни ембриони), така ли е? Извинете ме за глупавите въпроси, но се опитвам да разбера какво да очаквам Sad
Зависи дали си на естрофем или не. Естрофема подтиска овулацията.

# 505
Зависи дали си на естрофем или не. Естрофема подтиска овулацията.
Не съм на естрофем, изписаха ми само утрогестан. Правила съм досега само свежи трансфери, сега ще ми бъде първият ЗЕТ трансфер и поради тази причина ми е доста неясна схемата.

# 506
  • София
Схемата е както каже лекаря. Щом имаш утрогестан явно е имало овулация обаче.

# 507
  • София
И аз да попитам вирусология искат ли за ЗЕТ?

# 508
Схемата е както каже лекаря. Щом имаш утрогестан явно е имало овулация обаче.

Не не е имало овулация, днес е 9 дени и ми беше прегледа пуснаха ми Прогестерон и ми казаха, че ще се обадят по-късно да не чакам. Когато излезе резултата които е 0,17 ми се обади акушерката и ми каза от 06.08- 11д. вечерта почваш утрогестан, а на 08.08 - 13 ден записваш час за лепило. Точно понеже ми се видя рано и за това ви питам дали е нормално? Аз за лепилото се сетих, но за Утрогестана не се замислих, на свежите ми го даваха след пункцията.

# 509
  • София
Значи приеми че на 6 ти е пункцията, затова почваш утрогестана. Два дни след това е лепилото .

Общи условия

Активация на акаунт