Печати за нокти – 15

• 30 310
  • 348
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, момичета! Нагледах се на красоти тук Simple Smile Аз като начинаеща печатарка да попитам какъв топ лак използвате, за да фиксирате напечатаното? Защото моите картинки се размазват когато ги мина с прозрачен лак и много се дразня Simple Smile

# 136
  • София
Топът се поставя на голяма капка и много бързо, без натиск, се минава по нокътя.

# 137
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, момичета! Нагледах се на красоти тук Simple Smile Аз като начинаеща печатарка да попитам какъв топ лак използвате, за да фиксирате напечатаното? Защото моите картинки се размазват когато ги мина с прозрачен лак и много се дразня Simple Smile
Аз лично никога не съм се справяла с обикновен топ, да не говорим пък ако е бързосъхнещ. Винаги ми се размазваше. Може да потърсиш специално топ за печати. Аз лично съм ползвала на Konad, но и той леко ми размазваше. Има топове на водна основа, които също вършат работа, но поне при мен след това трябва да сложа и друг топ защото ми става леко матов.
Последно ползвам този топ и съм много доволна. Не размазва, съхне бързо и остава кристално бляскав и след няколко дни https://rainbow-connection.co.uk/products/g-g-hk-girl-top-coat

# 138
  • София
При мен се получава с обикновен топ, когато леко се сгъсти

# 139
  • София
Преди години Сеш Вит не ми размазваше стемпинга, но чаках поне час да изсъхне. Сега с геловете е мечта, можеш да сложиш топа веднага след напечатването, не размазва.

Не издържах, "нежния" маникюр и вчера направо отгоре сложих нов  Mr. Green

Изненадващо добре се получи  Laughing

Последна редакция: пт, 11 яну 2019, 11:03 от nad_tab

# 140
Аз ползвам топа с гел ефект без печене на Перфект и съм ужасно доволна-евтин, не размазва и с обикновен лак ми издържа две седмици!

# 141
Мисля че топ лака на Борн прити този на водна основа не размазва, поне като съм гледала на видеа, имам го но не съм го ползвала,взех го за ноктите на краката, но все не ми остава време да се лакирам, иначе за ръцете ползвам топ гел лак.

# 142
Благодаря, благодаря. Явно е било от бързосъхнещия,защото като запечатах с обикновен не се размаза (толкова). Ето и третия ми леко размазан, тук-там разкривен, и леко развален опит в печатарството Grinning

Много са ми трудни шаблоните с тънки линии Disappointed

# 143
Преди години Сеш Вит не ми размазваше стемпинга, но чаках поне час да изсъхне. Сега с геловете е мечта, можеш да сложиш топа веднага след напечатването, не размазва.

Не издържах, "нежния" маникюр и вчера направо отгоре сложих нов  Mr. Green

Изненадващо добре се получи  Laughing

На коя марка са тези лакове? Много са наситени и ми харесват. Grinning

# 144
  • София

На коя марка са тези лакове? Много са наситени и ми харесват. Grinning

Предполагам за боичката на печата питате. Ето от тези е, номерче мога да кажа в събота.
https://www.aliexpress.com/item/24-Colors-Gel-Nail-Polish-UV-Gel … .0.27424c4dHYeFB4

Основните цветове са гел лак.

# 145
# 146
  • на дъното
Здравейте! Скоро пристигна печата ми
Нещо не се сработвам с него 😏 Можете ли да ми кажете само със специални бойчки ли трябва да използвам?Пробвах с лак не се получава.Благодаря!

# 147
  • София
Здравейте! Скоро пристигна печата ми.
Нещо не се сработвам с него 😏 Можете ли да ми кажете само със специални бойчки ли трябва да използвам?Пробвах с лак не се получава.Благодаря!

От всичко може да е, лоша гравировка на шаблона.... аз не бих печатала с обикновен лак, няма нищо общо с боичките.... пробвай да смениш шаблона с някой качествен и си купи боички, ако искаш хубави картинки.

# 148
Тези прозрачни печати са много особени.
И със специални боички, и с лак и с различни шаблони много рядко силиконовия печат ми взима картинката.

# 149
  • София
Тези прозрачни печати са много особени.
И със специални боички, и с лак и с различни шаблони много рядко силиконовия печат ми взима картинката.

Пак казвам, вземете си прозрачен печат на Мойо или Есенс и няма да имате проблем с печатането!

Общи условия

Активация на акаунт