30 СУ "Братя Миладинови"- мнения за актуалната ситуация в обучението

• 25 913
  • 58
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Здравейте! Интересувам се паралелката Природни науки , а и от училището като цяло.

Аз също бих искала да чуя мнение за паралелката с Природни науки.

# 46
  • София
И аз търся актуално мнение относно преподаването на БЕЛ и математика след 7 клас. Има ли текучество на учителите по тези два предмета.
Знаете ли кой води часовете по Биология на профил природни науки, мнение за преподаването?

# 47
  • София
Аз се интересувам от паралелката Икономическо развитие

# 48
И аз търся актуално мнение относно преподаването на БЕЛ и математика след 7 клас. Има ли текучество на учителите по тези два предмета.
По математика бяха с един учител от началото, до завършването, но доколкото знам се пенсионира след тях.
По БЕЛ ги сменяха всяка година. Но не защото напускат училището, там са си, не разбрах точно каква е идеята.

# 49
Здравейте, може ли актуална информация. Интересувам се конкретно от паралелката с ИЕ/АЕ

# 50
  • у дома...
Дадох ви мнение миналата година, когато дъщеря ми беше в 10 кл. Сега в 11 клас нивото на преподаване на профилните предмети е много добро. ИЕ/АЕ/История са профилите ни. Учителите са изключително отдадени. От втория срок започват да ги подготвят за ДЗИ. По БЕЛ още от първи срок работят за максимално добри резултати на ДЗИ. По испански език учителката ги запознава и с испанската литература. 13 деца от училището се класираха и на областен кръг на олимпиадата по испански. Тази учебна година деца от набор 2006 се яви и на състезанието за млади преводачи към Европейската комисия.

# 51
  • София
Здравейте,

Имате ли информация за учителите, които ще поемат бъдещия пети клас?

# 52
  • София
Здравейте, моят син предстои да е първи клас и се интересувам от началните класове.
Не откривам информация на какво ниво е математиката, повече на езиците ли наблягат? И задължително ли е да учи испански до 5ти клас, тъй като той в градината учи немски и искаме да продължи с АЕ + НЕ?

# 53
Може ли мнение за паралелката с профил икономическо развитие след 8 клас.

# 54
Може ли мнение за паралелката с профил икономическо развитие след 8 клас.
Тази година няма такава.

# 55
Здравейте, аз мога да дам инфо само за начален етап на обучение. Сградата е на добро ниво, имат стол и целодневна занималня за всички, учители има и от старото поколение и нови и млади, повечето са супер. Имат страхотен басейн, който децата посещават в час по физическо. По испански език имат учител испанец. Дисциплината е според класа, появяват се проблемни деца, ръководството прави опит да се справи, но не винаги успява. Що се отнася до гимназия мога само да кажа, че за децата са осигурени нови кабинети по различните предмети на много високо ниво, но нямам наблюдения над учителите, които преподават там. Децата, които се разхождат около училището изглеждат по същия начин, като тези пред другите училища, има пушачи, има разголени, има спокойни и възпитани.

# 56
Здравейте, предстои ми да избера училище за двете ми дъщери и се интересувам от началния етап 1-4клас в 30 СУ, тъй като живеем в непосредствена близост до него. Материалната база изглежда супер, но някой има ли повече информация за началните учители? Ние сме на границата дали да тръгнем с набор 2019 или 2018, но ако мога да избера добър класен би натежало в избора ни.
Всякаква информация би ми била от полза!
Благодаря

# 57
Здравейте, получихте ли повече информация по зададения от Вас въпрос (от тук или другаде)? Бихте ли споделили? Моето е дете е набор 2019. Имате ли представа по кое време на година се провеждат дни на отворените врати?

# 58
Детето ми започва 5 клас тази година. Много съм доволна от началния етап на обучение, средата е добра, ученето е на средно ниво, не ги напрягат много, но децата са амбициозни и имат желание да учат. Умните и старателните се справят и постигат отлични резултати, по-мързеливите блаженно съществуват без да са много притиснати.  Малко е трудно с дисциплината, но полагат усилия. Сградата е добра, има басейн, стол, стаите са прилични, има по-хубави и по-захабени, въпрос на късмет е. По цял ден са в 1 стая, имат си занималня, раниците остават там. има доста школи и допълнителни занимания, но трябва да се интересувате.  Повечето учители са добри, но има изключения.  Отворени врати  всяка година  се обявяват на сайта на училището и във ФБ, за първи клас са преди датите за отваряне на системата за кандидатстване. Няма униформи и докато е настоящата директорка, няма да има.  Влиза се с чип.  Малките деца са отделени от големите и не използват общи коридори и тоалетни. Последните са чисти по данни на детето.

Общи условия

Активация на акаунт