ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 688
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
Москита, то си е до лични усещания относно подобни сцени, дори да ти изброим, в които за нас е имало, за теб може да няма...... защото ние го виждаме и усещаме по един начин, а ти по друг
Днес цял ден си моето перо, Майче! Heart Exl
Москита, не е въпрос до спора, просто наистина въпрос на усещане и на възприятие.

# 226
Е че там освен в целувката после къде я видяхте тая любов? Stuck Out Tongue Winking Eye

В дупето на Вергов maybe? Thinking Joy

В интерес на истината, точно на тая сцена коментирахме преди, че когато я събличаше, го правеше бавно и повече сдържаше страстта си, за разлика от сцената с неосъществения секс, където направо можеше да й скъса дрехите. Може би в това бавно събличане имаше донякъде любов. Сякаш тогава не му беше толкова важно да я "оправи" просто. Е, Москита отговорих ли ти на въпроса? Grinning

Мммм, аз например видях в онази сцена, когато тя му се извини как не го е подкрепила за това, което изживява заради жената в кома. Тогава май беше единствения път, когато я прегърна и погали и май само там я видях тая любов.

# 227
Ели, а какво мислиш за “Интервю с вампир”?
Правен е доста преди вампирите да станат на мода и е единственият на тая тематика, който харесвам

# 228
Майче , ето ти един изгубен  на връщане от прайда Joy

А пък този е чул за нашия бар

Май само това съм догледала / “Интервю с вампир”/  и беше някак добре направено , засягаше техните чувства и тази осъзната мъка , че ще живеят вечно.  Даже  ме поразстрои . Даже Том Круз не  ме дразнеше .

# 229
Яни, благодаря ти, че само ти се жертва да ми отговориш Grinning Hug

# 230
Оф, значииии...няма да се спи с вас. Щях да си лягам.

За мен сексът им също не беше просто е*@не. Имаше нежност, имаше любов между двамата
Целувката в спешното - имаше страст, но имаше и зараждащи се чувства, имаше биещи сърца.
Когато тя го прегърна в асансьора. Неговата нужда просто от прегръдка и подкрепа. В замяна той я погали нежно по косата. Имаше привързаност и чисти чувства.
Когато той ѝ разказа за детето си. Той си изля мъката, довери ѝ се - само и единствено на нея. Тя застана до него.

# 231
Моски - сцената на летището е ясна. Макар, че за мен там имаше повече мъка, отколкото любов. Истината е, чв се сещам за много моменти, където единият гони другия - или тя него, или той нея.
Имаше една сцена - тя отиде да му се извини в кабинета, той тръгна да я претръща, тя го отблъсна - виждах колко ѝ е трудно да го прави.
Когато той пред болницата ѝ предложи да живее при него, а тя грейна. Когато ѝ каза - заповядай в общия ни дом. Прави каквото пожелаеш.

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 23:49 от Анонимен

# 232
Дона, съгласна съм. За сцената в асансьора не се бях сетила, но добре, че си ти да я напишеш. Grinning Моски, приема ли се? Joy

Имаше една сцена - тя отиде да му се извини в кабинета, той тръгна да я претръща, тя го отблъсна - виждах колко ѝ е трудно да го прави.

Тая сцена нещо съм я забравила. Я кажи в кой епизод беше?

# 233
Дона, съгласна съм. За сцената в асансьора не се бях сетила, но добре, че си ти да я напишеш. Grinning Моски, приема ли се? Joy
Аз съм по ааснсьорите Joy

Сега, като пиша това, си мисля, че имаше егати и яките сцени и моментчета. И накрая онази женица се събуди. Щото Вергов реши да не се снима.
Не че не се радвам - защото иначе нямаше да се любуваме на “тези две братлета Heart”, но все пак беше тъпо.
И за пореден път виждам колко различна беше Зорница

# 234
Мммм, аз например видях в онази сцена, когато тя му се извини как не го е подкрепила за това, което изживява заради жената в кома. Тогава май беше единствения път, когато я прегърна и погали и май само там я видях тая любов.
И в сцената в асансьора, когато се прегърнаха пак така я галеше по главата, това в деня в който бяха умрели няколко пациента. Колкото пъти я гледах, толкова пъти ме хващаше за гърлото тази сцена.
О, Донето ме е изпреварила вече.
Яница, 39 епизод - не с асансьора, а тази, за която питаш.

# 235
Сещам се за сцената, когато той и разказа за загубата на дъщеря си и след това преди тя да си тръгна му каза, че ще чакали сърцето му да убеди разума.
Секса, да имаше много нежност при втория опит, за разлика от първия път, когато щяха да изкъртят вратата, самата целувка преди това ме докосна и след това нямаше го бързането, а просто наслада от момента.
В асансьора, след загубата на двамата пациента.
Сещам се и за сцена на Банков с Кръстева, когато той стигна до "предай те й....." и тя довърши "че я обича те" , за мен най-хубавото му обичам те, което дори не изрече.
Ааааа, те ми се припокриват с тези на Дона Grinning

# 236
Прибавям и на летището  Crazy
Имаше любов между Банков и Зорница, но обстоятелствата ги разделиха. Приемам, че действително ни внушиха идеята за невъзможната любов и толкова.
Хъмбъл, къде успя да гледаш Последните 2 дни? Ааа, май вече си с връзки ти, след срещата с Батко  Laughing

# 237
Мдаа, май с повечето ни се припокриват сцените.
Злати, и за мен имаше любов - от страна и на двамата.
Иначе се сетих, че около 34 теми назад има доста добре описани романитичнл-любовните им моменти. Нали това ни беше домашното от продукцията по време на зимната ваканция Joy

# 238
Аууу, ама защо ме карате да си ги спомням сега тия моменти? ConfusedJoy Не искам да си ги спомням, че понякога малко ме хващат за гърлото, като се сетя какъв им беше краят, а аз иначе толкова ги харесвах. Grinning

Сетих се за тоя израз "любов с любов се забравя". Важи за Зорница - тя преживя невъзможната и неизживяна любов с Банков с помощта на любовта, която Марио й даде и която се зароди в нея.

Хахха Дона, тия 34 теми назад бяха нещо страшно, накрая малко си го отнесохме хахахахах.

# 239
И в сцената в асансьора, когато се прегърнаха пак така я галеше по главата, това в деня в който бяха умрели няколко пациента. Колкото пъти я гледах, толкова пъти ме хващаше за гърлото тази сцена.
О, Донето ме е изпреварила вече.
Яница, 39 епизод - не с асансьора, а тази, за която питаш.

Ето снимка от сцената. Не помня епизода, доверявам се на Перла

Общи условия

Активация на акаунт