ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 690
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
Майче, страхотна си!
Оф, абе къде я виждате тази любов в тая сцена бе? Thinking Айде до първите две гифчета мога да се съглася, че има някакви чувства, но оттам нататък виждам само секс. Ама вие не ми обръщайте внимание де, просто не се стърпях и споделих Joy

# 211
Е, Перличке, в първите две не стига ли? Grinning То любов,любов, ама накрая и секс си трябва Joy
И в последното начина, по който се гушнаха един в друг за мен си е истинска любов.

# 212
Перличка, май искаш да направим нагледно сравнение с онази от четвърти Joy

# 213
Това е любов 😍

Скрит текст:

# 214
Струвало си чакането значи.На мен ми е толкова химична тази сцена,че няма накъде.
Под душа Марио почти не позволи на Зорница да го целуне,тук той я целуваше и я галеше по лицето,а накрая се сушиха един в друг.Извод не само секс,а любов.Но въпреки това стринките във фейса бяха писали,че това било само секс в кола с просто колега.Е интересни колеги,ще да имат те.

Стринките имат много здраве, много морални излязоха и те, пфф. Joy Много ми се искаше да видим и продължение на тая сцена в колата, примерно как стоят сгушени един в друг, ама да му се невиди нищо не дадоха.

Перличке, имаше имаше. Wink Израз на любов видях, и когато я погали по лицето, освен това, което е написала Москита. А и като гледам никак не им е било широко, за толкова е стигнало мястото хаха. Следващият път повече. А дано! Grinning

Дона, да си кажа макар и с малко закъснение - много ми хареса сценарият за Марио и Зори, ама как така само 17 секунди, повече не ти ли се откъсна от сърцето? Open Mouth Ако ще се джафкат, нека да е качествено и все с такива пламенни сдобрявания. Wink

# 215
Аз само на третото виждам просто секс.Последното с гушкането и галенето за мен е пълно с повече любов и от първите две.Особено като го съпостави човек с предишния им секс.

# 216
Хъмбъл, кой е тоя филм? Мисля, че няма да то гледам обаче?
Велислав има един друг филм от миналата година, късометражен "последните 2 дни". Някой открил ли го е някъде?

Майче, супер си! На гифчетасе виждат повече детайли!
True Bloodthirstдоколкото разбрах това е сериал. Всяка серия за себе си. Тази с нашият човек е заснета от Тодор Чапкънов. Действително ми хареса като режисура и монтаж. И спец. ефекти са на много добро ниво.

# 217
Тц, не искам Simple Smile
Сега като говорите за съпоставка, да си кажа, че първата им сцена, под душа, ми харесва повече /Божеее, жива да не бях!/, в смисъл повярвах им точно защото там си нямаше чувства между тях /всеки имаше собствени чувства и мотиви, но между тях - не/. Тук не трепнах, и сега като гледах гифчетата, пак нищо.
Ама много сте лоши, въвличате ме в обсъждане, в което само аз съм на въпреки. А аз си почивам от филма уж, искам да си проветря главата и да не навлизам в подробности Joy

# 218
Това е любов 😍

Скрит текст:

ЗорницО,  МАААААА, бягай, докато го ръфам ТОААААА!

# 219
Е че там освен в целувката после къде я видяхте тая любов? Stuck Out Tongue Winking Eye

Ааа, Перличке, не може така, трябва да ги разкостим от до Grinning
Ако някой ми посочи три сцени на взаимна любов, не страст и привличане, между З и Б, млъквам навеки по тая тема Sunglasses

# 220
Сега като говорите за съпоставка, да си кажа, че първата им сцена, под душа, ми харесва повече /Божеее, жива да не бях!/

Алелуя! Абе гореща сцена си беше

Моски - утре ще намеря три, сега си лягам и ще ги изсънувам. Ще е интересно предизвикателство.

# 221
Това е любов 😍

Скрит текст:
Тук Батко със сини очи ли е? Flushed

# 222
Москита, то си е до лични усещания относно подобни сцени, дори да ти изброим, в които за нас е имало, за теб може да няма...... защото ние го виждаме и усещаме по един начин, а ти по друг

# 223
Майче, аз затова искам тия, дето сте ги видели, да ми ги покажете, явно аз не мога. Целта не е да спорим, посочвате ги, благодаря ви и приключваме случая Grinning Hug

# 224
Хъмбълита , какъв е този терор , тук всички се умиляват от любовните гифчега , а ти   влизаш твърдо с вампирски клип Joy
Ако ще  Слави  и главната роля да играе , пак няма да го гледам .
Аз така и не можах да се насиля да загледам  някоя от тези модерни поредици  за вампири  и зомбита .
Някак нито  са ми фантастика , нито  нещо друго , което има по-интелигентна интрига - само някакви  жалки ефекти ...да не  продължавам и да обидя някого .
На  гифчетата /в колата/  Зори изглежда толкова тъжна , дори след  №3 , пак е със събрани вежди , като че ли ще се разплаче .Накрая  как се гушеше  в него , а той и повдигна лицето /и си я центрира Joy /.
В новия сезон искам да има  ръфане в болницата , в къщи сдобряване и

Последна редакция: вт, 19 юни 2018, 23:41 от Ели-фен

Общи условия

Активация на акаунт