ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 676
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
Еееее тази Диана прекали. Разбрахме, че е на морето, а ние не. Rage Animal Whale

# 181
Еееее тази Диана прекали. Разбрахме, че е на морето, а ние не. Rage Animal Whale

Има як тен. Как ще го маха за сериала, никва идея. Искам я бяла.

Снимката кърти

# 182
  • Там,където се събуждам щастлива.
Аз съм убедена, че Диана е сама (не, че е много важно, де)! Снимките си ги прави тя и усмивката не е като на влюбена жена, гледайки към някого.

# 183
Дона Hug

Калинка, ама пък е усмихната и като гледаме, май си прекарва чудесно. Много харесвам хората, които се чувстват добре и когато са сами Simple Smile

# 184
  • Там,където се събуждам щастлива.
Дона Hug

Калинка, ама пък е усмихната и като гледаме, май си прекарва чудесно. Много харесвам хората, които се чувстват добре и когато са сами Simple Smile

Малко селфита усмивки Wink Иначе е усвоила “Как да си направя успешно селфи” до максимум! Simple Smile

# 185
Тена не вярвам да си го маха.Той и Велислав е бил на море и той ще е с тен.Еми Марио и Зорница са били на море,вместо да ги мъчат да ги гримират,докато сами не изсветлеят.За снимките не знам,това че сама се снима нищо не значи.Аз моя приятел, ако го карам да ме снима повече от веднъж докато сме на море,ще трябва къртечница да му опра в главата,за да ме огрее.

# 186
Тена не вярвам да си го маха.Той и Велислав е бил на море и той ще е с тен.Еми Марио и Зорница са били на море,вместо да ги мъчат да ги гримират,докато сами не изсветлеят.За снимките не знам,това че сама се снима нищо не значи.Аз моя приятел, ако го карам да ме снима повече от веднъж докато сме на море,ще трябва къртечница да му опра в главата,за да ме огрее.
Ако Марио направи тен, шести сезон предлагам да го снимат в Столипиново, третатат къща вдясно ще играе ролята на болница Wink

# 187

Димитрова, ти разгледа ли снимката с розето добре? Аз първо помислих, че е във влак, после видях, че това синьото на стола й е хавлиена кърпа. Не мога да определя къде е снимано.
А къде видяхте, че е с тен? На мен доста бяла ми се видя на снимката от Бургас. Даже тъкмо си помислих, че не й личи да е ходила на море, макар и за малко.

# 188
Перла, на тази последната снимка изглежда все едно има лек тен. Поне за мен де

# 189
Моето професионално мнение ли искаш за снимката? Grinning
Това е тераса на хотел. Да проверявам ли в кой хотел са им сини хавлиите?
Има си баш тен!

# 190
Поопекла се е в лицето със сигурност.
Най-добрите и весели почивки съм си ги прекарвала с приятелки, без мъже - купон, веселие и смях през цялото време, и ядене на сладко Grinning а и фалшиво пеене Joy

# 191
Има си баш тен!

Кво чакаш? Да падне тавана на лятното кино ли? Падна...отдавна Joy

Така. Ако преместят болницата в Столипиново, ще се казва “Свети Васил”. На Банго Васил ще има безплатни прегледи, а жанрът на сериала ще е комедия. Ще е весело, ще има песни и танци, Ина ще си прокарва лечение с “етно” музика и няма да има проблеми кой с кого е преспал и коя чия дъщеря е Simple Smile

Идея за сценаристите - вкарайте лекар - ром!

# 192
Има си баш тен!

Ох, ще ме умориш! Ти да нямаш достъп до масивите на ЦРУ?
Но вярно, за хотел не се сетих. Аз незнайно защо реших, че след Бургас отпрашва за София
Вярно, че на тази снимка малко по-розовичка изглежда, но то и от светлината зависи.

# 193
Оставете момичето да си почива, бре, ще го погнат жълтите вестници накрая Joy
Освен това, аз залагам, че почива на квартира при някоя баба Sunglasses

# 194
Е мина вече 22 часа и е време за това, което бях ви подготвила по-рано, енжой :

Общи условия

Активация на акаунт