ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 274
  • 754
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Абе имаше моменти дето ми идеше да я оскубя тая Албена, но тя се освести в последните 2-3 епизода.
Иначе достойни за Тонката има две - да не посочвам 😎 Понеделник, сряда и петък при него е едната. Вторник, четвъртък и събота - втората. В неделя Бамби е при Батко, да хапва мусака и крем карамел.

Хейтя Албена заради отношението и към Марио, единствения, който и подаде ръка в началото.

# 421
Лъв със сърце на кошута Joy
Майче, ми дай Еленови да го завиват да не настине до към 50 Grinning
Айде, пак се почна....точно той беше човекът, който не искаше да бъде завиван, да напомням ли? Да напомням ли,щ кой се изживява като майка-орлица?
Ей, много те обичам, ама понякога ме побъркаш HugKissing Heart
Теодора милата, ако знае какъв хейт понася хахаха. Във фейса Зорница в грешницата и тя е на топа на устата, все го отнася. Тук пък Албена е на почит. Joy
Ама ние правим разлика между Албена и Теодора, а те между Зорница и Диана - не. Нямам нищо против Теодора.

Росита нещо се четка тая вечер....абе получава ти се, да ти кажа Wink

# 422
Роси, сега се подмазваш Joy

Moски, ами ще го завиват, щом майка му квачка има само него Joy

# 423
Аз харесвам Албена в присъствието на Тони,той  някакси изкарва готиното от характера и.Заради Захариев и омазаха образа,но те и Тони го бяха качили на тръстиката по едно време.Не ме бийте харесвам ги заедно.

# 424
И аз така, Зайко.
Не пипайте Албенчето, свестничка е. Беше объркана покрай Захариев, но какво... грешки на младостта Stuck Out Tongue Winking Eye

# 425
Само Тони да не стане като  онзи бригадирски рефрен /който е ходил на бригади  , го знае от  пияндурските вечери/:"..а портретът от стената  само ме следи-и-и ,  а портретът от стената  само ме следи-и-и/с по-висок тон/ ...и т.н до откат  ooooh!
Дано да намерят с какво да осмислят  новия  му живот на самостоятелен мъж . Точно за това е необходима Албена с нейната драма , да има на кого да се опре и да премине през това , после може да ги разделят ако искат .
Момиченца , нещо не ви понася  комфорта  да сме в отделна кръчма  Naughty , започнахте да се ръфате по някаква причина  Thinking И на мен ми е леко изнервено от  сценаристите , на които от опит нямам доверие , но няма да се избием заради тях  Hug

# 426
Аз харесвам Албена в присъствието на Тони,той  някакси изкарва готиното от характера и.Заради Захариев и омазаха образа,но те и Тони го бяха качили на тръстиката по едно време.Не ме бийте харесвам ги заедно.
Ама Зайо, всеки може да харесва и да не харвсва даден персонаж. Даже не мисля, че генерално Албена е мразена тук.
Просто не ни бийте с Майчето затова, че не я харесваме и че не ги искаме заедно. Това е. Ся...всеки има ...предпочитания

Ели, много лесно могат да осмислят комфорта му на самостоятелен мъж с една нова специализация. Защо засължително трябва да има жена?

# 427
Лъв със сърце на кошута Joy
Майче, ми дай Еленови да го завиват да не настине до към 50 Grinning
Айде, пак се почна....точно той беше човекът, който не искаше да бъде завиван, да напомням ли? Да напомням ли,щ кой се изживява като майка-орлица?
Ей, много те обичам, ама понякога ме побъркаш HugKissing Heart
Теодора милата, ако знае какъв хейт понася хахаха. Във фейса Зорница в грешницата и тя е на топа на устата, все го отнася. Тук пък Албена е на почит. Joy
Ама ние правим разлика между Албена и Теодора, а те между Зорница и Диана - не. Нямам нищо против Теодора.

Росита нещо се четка тая вечер....абе получава ти се, да ти кажа Wink
То за тях, че не правят ми е ясно. Хейтят която сварят хахах. Тука поне се споменава само Албена, никой не се сеща за самата актриса, така че ние разликата си я правим от самосебе си. За сметка на това Теодора в останалата част от интернет пространството си го отнася. Нали е "връзкарка".

Зайко, и аз мисля като теб. На свой ред пък и тя изкарва още по-хубави черти от Тони (не, че той и без това си няма де). Видяхме го с нея колко добре се държи - изглеждаше още по-весел, освободен млад човек.
Но поведението й към Марио и аз не мога да й го простя, адски неблагодарно и тъпо отношение и освен това май ако не беше тя, нямаше да разбере за мотора и да се нахвърли на Зорница с ония думи, че е отрова.

# 428
Момиченца , нещо не ви понася  комфорта  да сме в отделна кръчма  Naughty , започнахте да се ръфате по някаква причина  Thinking И на мен ми е леко изнервено от  сценаристите , на които от опит нямам доверие , но няма да се избием заради тях  Hug
Бе кой ще се избива? Чешем си езиците, а някои сме твърде емоционални Blush
Обичам си всички тук, независимо дали се джафкаме понякога или не. И няма значение кой кого харесва или какво мнение има за каквото и да е от сериала. Компанията е екстра

# 429
Ние няма да се бием Елии, само ще се обичаме. Grinning Ако щяхме да се избиваме, не ни пречеше да го направим и в "старата кръчма". Joy

# 430
То за тях, че не правят ми е ясно. Хейтят която сварят хахах. Тука поне се споменава само Албена, никой не се сеща за самата актриса, така че ние разликата си я правим от самосебе си. За сметка на това Теодора в останалата част от интернет пространството си го отнася. Нали е "връзкарка".

Когато Теодора се появи в сериала и разбрахме чия дъщеря и внучка е,  казах нещо и сега ще го повторя - ако беше “връзкарка”, веднага след НАТФИЗ щеше да отиде да играе в Народния, Сатиричния и т.н. големи софийски театри.
Тя е отишла в Плевенския.
Няма какво повече да се каже.

# 431
Ели, няма такова нещо, ние се ръфаме с любов Simple Smile

Ако трябва да съм сериозна, ми се иска да дадем шанс на Албена, защото сбърка много и се държа ужасно тъпо със Захариев, а после с Марио беше направо за якото шамарене, но всеки човек може да сгреши и да залитне в даден момент. И на мен ми харесва това, че Тони, въпреки че избухна срещу нея, видя доброто у Албена и ѝ подаде ръка и тя беше много добра с него. Мен много ме трогна това, че с всички сили се опитваше да помогне за спасяването му, трогна ме и с малкото колело, което му занесе в болницата, трогна ме и с голямото колело, което му даде, за да не му е мъчно за мотора. Направи хубави работи за Тони, а преди това с Марио имаха много хубави отношения. Тия дни гледах разговора им след смъртта на майка ѝ, той искаше да я смени с друг анестезиолог, за да не я натоварва, бяха много мили един с друг. Сега, държа се лошо с него, ама беше афектирана. Ако можем да простим афектите на Марио, защо да не можем да простим афекта и на Албена?
На мен ми е мъчно за нея, изглежда едно изгубено момиче и някак ми се иска да я гушна.
А да обвиняваме Албена, че е ядосала Марио, та той си го е изкарал на Зорница - моля ви се, Марио е голям човек, не може да се оправдава с "ама тя ме ядоса" Joy

Яни, аз снощи, като ви четях спомените, си припомних Зорница от предишния сезон. Харесах я още от първия миг и я обичах заради всичките ѝ качества, но сега мога твърдо да кажа, че много, ама наистина много повече харесвам сегашната Зорница, дори и в начина, по който обича.

# 432
Този много ми е познат отнякъде 🤔
Скрит текст:

# 433
Хаха, Хъмбъл, Митачето в ролята на брат на Диде. Grinning

# 434
Този много ми е познат отнякъде 🤔
Скрит текст:

Тази снимка съм я качвала и съм казвала откъде е и какво е.
Изненадай ме моля с нещо друго Wink

Общи условия

Активация на акаунт