ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 273
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Този много ми е познат отнякъде 🤔
Скрит текст:

Тази снимка съм я качвала и съм казвала откъде е и какво е.
Изненадай ме моля с нещо друго Wink
Скрит текст:
🤔

# 436
Моски,
По същата логика:
- Кой даде шанс на Тони, когато грешеше и залиташе?
- Ако можем да простим афектите на Албена, защо не можем да простим на Тони?
- Тони също е изгубено момче, което търси себе си и много пъти ми се е искало да го гушна.

Бедна ти е фантазията това, което пишеш за Албена, в каква степен важи за Тони.
Просто...хората гледаме с различни очи.

# 437
Този много ми е познат отнякъде 🤔
Скрит текст:

Тази снимка съм я качвала и съм казвала откъде е и какво е.
Изненадай ме моля с нещо друго Wink
Скрит текст:
🤔

Ама ми хареса като римлянин Joy Нищо, че го убиват 5 минути след въпросната снимка Joy

# 438
# 439
Ели, няма такова нещо, ние се ръфаме с любов Simple Smile

Ако трябва да съм сериозна, ми се иска да дадем шанс на Албена, защото сбърка много и се държа ужасно тъпо със Захариев, а после с Марио беше направо за якото шамарене, но всеки човек може да сгреши и да залитне в даден момент. И на мен ми харесва това, че Тони, въпреки че избухна срещу нея, видя доброто у Албена и ѝ подаде ръка и тя беше много добра с него. Мен много ме трогна това, че с всички сили се опитваше да помогне за спасяването му, трогна ме и с малкото колело, което му занесе в болницата, трогна ме и с голямото колело, което му даде, за да не му е мъчно за мотора. Направи хубави работи за Тони, а преди това с Марио имаха много хубави отношения. Тия дни гледах разговора им след смъртта на майка ѝ, той искаше да я смени с друг анестезиолог, за да не я натоварва, бяха много мили един с друг. Сега, държа се лошо с него, ама беше афектирана. Ако можем да простим афектите на Марио, защо да не можем да простим афекта и на Албена?
На мен ми е мъчно за нея, изглежда едно изгубено момиче и някак ми се иска да я гушна.
А да обвиняваме Албена, че е ядосала Марио, та той си го е изкарал на Зорница - моля ви се, Марио е голям човек, не може да се оправдава с "ама тя ме ядоса" Joy

Яни, аз снощи, като ви четях спомените, си припомних Зорница от предишния сезон. Харесах я още от първия миг и я обичах заради всичките ѝ качества, но сега мога твърдо да кажа, че много, ама наистина много повече харесвам сегашната Зорница, дори и в начина, по който обича.

За мен може би разговорът с Албена беше последната капка при Марио и това го накара да избухне така пред Зорница. Видяхме, че му беше много зле от това, че брат му не иска да го вижда и да говори с него.

И аз съм като теб спрямо Зорница, харесвам я от първия момент и с всичките й промени.

Дона, права си за това. Има още много случаи, когато няколко персонажи правят едни и същи грешки, но само единия герой е съден, а при другите се приема нормално, което аз не го разбирам, тъпо е. И със Зорница се случи, знаете във фейса какво беше. Но, мисля че трябва да се даде шанс на Албена, може да се промени, сигурна съм. А и късно я вкараха в сериала, малко време имахме да се запознаем с нея, веднага я вкараха в драмите и простотиите със Захариев. Има какво да се види още от нея.

# 440
Ами, Дона, първо за мен Тони изобщо не е едно изгубено момче. Второ, Тони не е бил афектиран, освен това му бяха простени доста неща, или по-точно да кажа, аз съм му прощавала доста неща, че за другите не знам. И не знам за кое не съм му дала втори шанс, дадох му и втори, и трети, и продължи да ми бъде симпатичен чак до момента, в който той съвсем се уля. И въпреки това смятах, че просто беше стигнал до някаква степен на умопомрачение, от която трудно можеше да се измъкне сам. Затова ми харесва и Албена, защото тя волно или неволно, все пак му помогна, най-малкото да ги изговори нещата, които чувства и сам да осъзнае, че се самонавива спрямо Зорница, че е затънал. Ти защо си мислиш, че Тони не го понасяме и само искаме да стои по-далече от сериала? Grinning

# 441
И Тони и Албена са правили неща от които ми е идвало да ги удуша. Аз обаче съм простила и на двамата, бяха много объркани, всеки по свои причини и вярвам, че накрая и двамата се промениха. То и Марио ми е идвало да го удуша,и той ги надроби едни, но да приемем, че са си научили уроците и тримата.

# 442
  • София
Моля ви, дайте да съберем Лъвчето Тони с Мишето.

# 443
Зайко, мен досега май само Зорница не ме е избивала на душене Grinning

Абе, Роси бе, Мишева ми е една флегматична за Тони, направо не мога да си ги представя като двойка. То все едно Тони и Хинова да станат гаджета Joy

# 444
Моски, на Тони не му беше прощавано нищо. Още от “хапченцата на истината” пред кафе машината. Нищо.
Не мисля, че се е самонавивал толкова. Това, че любовта му е била несподелена, не я прави по-малко реална в сърцето му. Накрая наистина се побърка и се поболя от тая любов, но любовни чувства имаше.

Ти защо си мислиш, че Тони не го понасяме и само искаме да стои по-далече от сериала? Grinning
Така го усетих. Даже по едно време усещах как искате дори тоя ужасния да умре, само за да остави “звездите”на мира. Не се заяждам в момента, честно ти отговарям. Така го чувствах, така ви го пиша.

# 445
  • София
Ами Моски, ще се допълват. Тони ще разсмива, тя ще го стяга. А и Мишева има потенциал, видяхме го Wink

# 446
Дона, извинявай, ама това е в твоята глава, не в нашите пръсти Grinning Никога не съм искала Тони да умира, исках само да разбере за Марио и Зорница, да, накрая бях съгласна просто да ги види и да се приключи тая агония.
Колкото до това какво му е прощавано или не, аз ти казах - мога да говоря за себе си. Като преместим прошката на общата плоскост, вече излиза извън моя контрол.

Марио и Зорница не са звезди, а той там изтърсака, дето никой не го иска. До голяма степен Тони сам си постла с поведението си на човек, който отказва да приеме Не за отговор. Иначе Марио и Зорница бяха просто двама души, които се обичаха и на които им пречеше не Тони, а страхът на Марио.

Роси, добре, ако нещата с Албена не потръгнат, позволявам да се завърти Мишева около него, барем излезе нещо хубаво Simple Smile

# 447
ОК. Попита ме “защо”, отговорих ти откровено. Можех и да излъжа

Май имам нужда от питие

# 448
И Тони и Албена са правили неща от които ми е идвало да ги удуша. Аз обаче съм простила и на двамата, бяха много объркани, всеки по свои причини и вярвам, че накрая и двамата се промениха. То и Марио ми е идвало да го удуша,и той ги надроби едни, но да приемем, че са си научили уроците и тримата.

Общо взето всички в тоя сериал правиха грешки, от които ни е идвало да ги удушим и лично аз самата, когато е трябвало съм ги критикувала и съдила, в тоя случай и Тони, и Албена. А дано да са ги научили тия уроци.

Москита, да, май Зорница остана най-пощадена хахаха. И на мен не ми се е искало да я душа.Grinning

Дона, не мисля, че някой тук е искал Тони да умре. Напротив - даже исках да се оправи, заслужава да живее и да се радва на живота. Аз не съм му най най-голямата фенка, но пък от самото начало ми е симпатичен, макар да имаше моменти, в които ме е дразнел, това е нормално за всички герои. Казвала съм го и преди - сценаристите ни създадоха тая нагласа, че Тони едва ли не е "лошият герой" измежду тримата, че е "пречката" те са да щастливи, а не беше така.

# 449
Прекрасна
по-прекрасна
най-прекрасна
Диана

Така се степенува

Общи условия

Активация на акаунт