ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 236
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
тя го чака във вип стаята мокра също, но само по кожа. И тогава идва неговият ред да припадне 😂😃😁

То от температурата ще да е припадъка Joy

# 526
Хъмбълче, а Зорничка къде е в цялата картинка? Grinning

Майче, няма, тя ще го лекува с чайчета, супичка, целувки и прегръдки Heart
тя го чака във вип стаята мокра също, но само по кожа. И тогава идва неговият ред да припадне 😂😃😁
Ахахахаха, Хъмбъл, това беше много добро Joy
Дано само тя да е държелива, та да може да го освести, щото ако и тя припадне от вида му, не знам кой ще ги съживява Joy

# 527
.

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 13:08 от Анонимен

# 528
Айде да е без припадъци, щото докато се свестяват ще им мине меракът Joy
А и щом е гола тогава вече може наистина да настине

# 529
А сега да ви видя как ще оцелеете Wink
Скрит текст:
Така. Зорница е на нощно дежурство, но навън вали ПОРОЙ. Рицарят в бляскави доспехи Марио ще я закара. Разбира се. Тя вече кара шофьорски курсове, но той не я пуска по улиците сама, още повече в дъжда. По пътя Марио се държи странно
З - какво има? От два дни се държиш за кръста?
М - нищо, нищо.
З - от два дни ли те боли десния бъбрек?
М - Зорница, въобразяваш си.
З - аз ли си въобразявам? А това? - докто са на светофар, тя го сръгва и той изревава от болка.
М - Зорница, моля те, без глупости, шофирам!
З - имаш специалист вкъщи, а се мъкнеш болен? Това ли е мнението ти за мен?
М - Зори, недей така, моля те, не говори такива неща.
З - а какво да говоря? Защо не ми позволиш да се погрижа за теб.
М - просто не искам да те тревожа?
З - да ме тревожиш? Аз съм лекар!
В този момент той - бесен, умърлушен, с болки се забива в едно камъЧЕ и пука гума....
Излиза да я сменя, докато я смени, целият става вир-вода, а Зори стои заключена вътре - поискала е да му помогне, но той не ѝ позволява и я заключва отвън Grin
Междувременно тв се е настанила на шофьорското място, и когато се опитва да влезе, получава следното:
З - аз ше шофирам, доктор коремен хирург, шеф на Спешното, Ковачев.
Марио навежда глава виновно и стои така през целия път. Даже не посмява да се обади, когато Зорница за малко да отнесе страничното огледало. Стигат болницата.
Отиват в нейния кабинет и тя отсича - събличай се! Изпълнява, кво да прави. Виновен е.
Зорница се обажда на Тони (сори, включвам го) и го моли да иде до апартамента им и да донесе някакви дрехи на Марио. Добре, че Тони е единственият трезвен човек в 10 вечерта...в петък вечер. Щото черен дроб, туй-онуй нали.
Зорница преглежда Марио и установява, че с едни обезболяващи и почивка за няколко дни всичко ще е наред. Предлага му да го разтрие, докато Тони дойде (спокойно, той вече си има негова кола, няма и той да настине!!! Надявам се, не сте забравили, че още вали). Марио за пръв път посмява да се обади:
М - Благодаря. Съжалявам.
Помниш ли онзи разговор за палпирането пред пациента?
З - беше в съседния кабинет.
М се обръща към З, гледат се 6 секунди, тя става и отива да заключи стаята.
М - не може, Тони ще дойде.
З - имаме....половин час?
Марио върти очи.
Тони обаче минава по наскоро ремонтираното Околовръстно и стига за 20 минути. Отива с торба от Кауфланд в кабинета на Зорница и ...греда, заключено, а свети....след няколко минути през процепа долу в кабинета на Зори е изстреляна бележка и ключе - Ей, зайци, не можахте ли да изчакате малко? Прибрах дрехите в шкафчето ми. Чаос!
Излиза от болницата (дъждът е спрял), Марио поглежда през прозореца, вижда Тони, Тони се обръща
М - вдига ръка за “Мерси, брат ми!”
Т - слага ръцете на стойка “Амфора” (бел ред - снимката долу), клати глава за “кога порасна, кога стана пубертет. Кого лъжеш, че си сменял гума?”

Стойка Амфора:

# 530
Представям си ги тръгнали на романтична разходка, минават от някакво скапано място и става проблема с колата. Дракат се кой бил виновният за случилото се с колата, за това кой предложил да не взимат телефоните си, вървят пеша в дъжда, стигат до болницата подгизнали и изнервени. Среща ги Тони и ги пита какво е станало, нали били тръгнали на любовен уикенд, те един през друг обясняват и се обвиняват. Банбини предлага да отидат да се преоблекат за да не настинят, обаче по случайност няма какво да облекат. Тони спасява брат си с дрехи, ама Зорито няма кой, затова на помощ се притичва Инчето. Тя тъкмо днес си купила секси рокля да съблазнява Борко Огнеборко, та спасява приятелката си, кво да я прави, няма да я остави гола я. Ама нали и двамата не са в размерите на Тони и Ина, са им леко тесни и малки дрехите - едни прилепнала тениска и супер къса рокля........
Останалата част я оставям на Дона, тя е номеро уно в тези сцени Wink

Последна редакция: чт, 21 юни 2018, 13:29 от maichetoo0o

# 531
хахаххаххах майчееее, виж какво съм пусала горе!!! И двете вклпчихме Тони аххаххаха

# 532
Дона, тъкмо натискам публикувай и ти пускаш твоя пост Joy
Ма разбира се, къде е Марио без този дето само него има Joy

# 533
Ох бе, Майче, Дулсе, Добре, че ще снимат лятото, че то много дъжд, много вода заради едната любов

Хм, не знам дали германците са стигнали въобще до Мексико /знам бе, шегувам се Simple Smile / но не мога да разбера тук има ли скрит подтекст или е някаква непонятна за мен екзотична стилистика... Thinking
https://www.facebook.com/julianvergovnet/photos/a.10153832186049 … ype=3&theater

# 534
Тая сцена са я снимали, когато в Софето валя голееееееемият дъжд Wink Те са знаели Wink

аххаха, и аз видях снимката Simple Smile човекът се бъзика футболно просто Simple Smile Но фенките са изригнали Wink Те чакат на висок старт!

# 535
Ама вярно, че е футболно, хич и не се сетих...Това първенство малко в тъча ми се пада Joy То по-правилно е да се каже, че мексиканците влязоха в Германия май WinkGrinning

# 536
Нашите сценаристи са по простите работи. Отиват да си ядат сандвичите на обяд в горичката, завалява изведро и докато притичат в болницата целите са мокри, отиват да се преоблекат и вадим точка 18+ Heart EyesЛелките във фейса ама аз гледам с внучката на 9 месеца. Съсипа го Зорница това момче..

# 537
Нашите сценаристи са по простите работи. Отиват да си ядат сандвичите на обяд в горичката, завалява изведро и докато притичат в болницата целите са мокри, отиват да се преоблекат и вадим точка 18+ Heart EyesЛелките във фейса ама аз гледам с внучката на 9 месеца. Съсипа го Зорница това момче..

"Дъщерята гледа сериала бременна в 4тия месец! Ще му стане ли нещо на внучето?"

# 538
И аз това щях да кажа, че е на футболна тема, мексиканците ги ошамариха милите германци Joy

Те пък какво се възмущават, хората в промото им дават какво ги чака, те :"детето гледа" Joy
Aма само за тези двамата се възмутиха, а какви сладури били Банбини и Шипката в градинката, ако бяха М и З да са ги разпънали на кръст - той скръндза, тя мръсница.

# 539
  • София
Абе Вергов снощи не игра ли оная пиеса с козата  Simple Smile, кога успя да се телепортира. Мислих да го гледам, но нещо в момента нямам нерви за тоя актьор 🙄

Кво ви стана, каква са тези ерос сценарии, да не е събота днес и аз да съм се объркала да отида на работа.

Общи условия

Активация на акаунт