ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 220
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Аз се включвам от последната страница, като смогна, ще вървя назад.
Доне, и аз към доволна. Малко не даваш какво става зад вратата, ама нали е филм за 8 часа.

Хъмбъл, добри снимки. Кой е тоя първия филм, Велислав как са го остригали... 😀 И аз непрекъснато се чудя, как до сега не бях чувала за него. Ти нали правиш списък с филмите? Искаш ли помощ някаква?

# 556
Ей сега пак мина рекламата на Мосю Бриколаж с нашата Дианка. Мислех, че не я дават вече, не е много нова. Grinning

# 557
Но с еротиката ме изненада, мислех, че ще ви е малко, че ще искате гореща сцена Joy Горещата сцена е за вечерно време, на по питие Joy Даже трейлъра на Майчето е добро начало Grin

Донатела, ти ни задаваш посоката, ние сме си включили фантазията в действие за по-нататък, не се тревожи Wink

Аз бих направила една-две промени, като например да разкарам Тони от историята. Joy Шегувам се, това го написах, само за да те дразня Grinning

# 558
Но с еротиката ме изненада, мислех, че ще ви е малко, че ще искате гореща сцена Joy Горещата сцена е за вечерно време, на по питие Joy Даже трейлъра на Майчето е добро начало Grin

Донатела, ти ни задаваш посоката, ние сме си включили фантазията в действие за по-нататък, не се тревожи Wink

Аз бих направила една-две промени, като например да разкарам Тони от историята. Joy Шегувам се, това го написах, само за да те дразня Grinning
Хахахах Москита, опасна си. Не дразни лъва. Wink Joy

# 559
Аз се включвам от последната страница, като смогна, ще вървя назад.
Доне, и аз към доволна. Малко не даваш какво става зад вратата, ама нали е филм за 8 часа.

Хъмбъл, добри снимки. Кой е тоя първия филм, Велислав как са го остригали... 😀 И аз непрекъснато се чудя, как до сега не бях чувала за него. Ти нали правиш списък с филмите? Искаш ли помощ някаква?
всяка помощ е добре дошла 🤗
В момента свалям филмите..ще кача и кратки моменти в ютюб.
Филмът е Raptor island ot 2004.

# 560

И аз те обичааааам Hug

P.S. каквото е за Майчето “Теория на големия взрив”, това е за мен “Приятели” Heart

# 561
Искам Тони и Зорница да си правят палачинки рано сутрин и да се кискат, докато господин ръб още спи. А той като се събуди и ги види да се разтопи от умиление. Heart EyesПодчертавам Тони минава на кафе сутрин рано, иначе си живее отделно.

# 562

Лъвицата в момента е кротка. Благодарение на бутилка номер 7, не на лъв Joy Да не си помислите нещо Joy

Искам Тони и Зорница да си правят палачинки рано сутрин и да се кискат, докато господин ръб още спи. А той като се събуди и ги види да се разтопи от умиление. Heart EyesПодчертавам Тони минава на кафе сутрин рано, иначе си живее отделно.

# 563

Лъвицата в момента е кротка. Благодарение на бутилка номер 7, не на лъв Joy Да не си помислите нещо Joy

Хахаха, личи си, губиш се нещо. Опиянена си. Joy

Виж сега и аз одобрявам за Тони, но максимум два пъти в седмицата, не повече.Joy

# 564
Еми да. Нали 5 дни в седмицата са на работа. Остават им два за семейни събирания. Освен това работят на смени.

Майчееее, ПРОБИВ! Извоювахме си две сутрини на Тони със семейството!!:joy:

Много сме! Силни сме! Joy People Family

# 565
Еми да. Нали 5 дни в седмицата са на работа. Остават им два за семейни събирания. Освен това работят на смени.

Майчееее, ПРОБИВ! Извоювахме си две сутрини на Тони със семейството!!:joy:

Много сме! Силни сме! Joy People Family
А да попитам Албенчето Шипката може ли да присъства поне на едното събиране? Joy Трябва сега да си върнете жеста все пак. Grinning

# 566

А да попитам Албенчето Шипката може ли да присъства поне на едното събиране? Joy Трябва сега да си върнете жеста все пак. Grinning

# 567
Не стига, че така брутално заряза Тони в 27ми епизод на 6ти сезон, ами сега и да просъства? Scream Не помниш ли как го остави сам, в дъжда? Той направи какво ли не за нея, беше ѝ опора, когато страдаше заради бащите си....а тя го заряза?

# 568
Не стига, че така брутално заряза Тони в 27ми епизод на 6ти сезон, ами сега и да просъства? Scream Не помниш ли как го остави сам, в дъжда? Той направи какво ли не за нея, беше ѝ опора, когато страдаше заради бащите си....а тя го заряза?

А? Ко речи? Нещо съм го проспала тоя момент или ти си го видяла в бъдещето някъде. Joy Я си поправи чугунената топка.

Майчее, заради тоя пръст смъквам посещенията на Тони от два на един път. Joy

# 569
Яни, написах шести сезон Wink Няма как да си го проспала, но предстои. Албена ще го зареже.
Зараи липсата на вяра в кристалната ми топка увеличавам посещенията на Тони на 3. Зорница и Марио ще му връщат по едно гостуване обратно на седмица. Аз не държа, на Марио му е трудно да остави гарджето. Той и Тони не е много щастлив, щото трябва да чисти основно преди да дойдат гостите Joy Опитва се да разреди посещенията, ама тоя Марио..

Общи условия

Активация на акаунт