ВЕЛИСЛАВ ПАВЛОВ*ДИМИТЪР ЗАХАРИЕВ*ДИАНА ДИМИТРОВА* ТЕМА 6

• 23 179
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Дона, гледай сега, вадиш думите от контекста. Албена казва::
“Край Тони!  Не те искам под моя чадър, цалата станах вир вода! Бяхме до тук, влизай под тоя навес да се пазиш от дъжда, докато се върна!”
А така, кажи й, че се е заблудила жестоко. Joy

# 586
Дулсинея, никаква история не са похабили, ти сега какво - тотално всичко от с.4 ли ще отричаш
Сладко от череши и праскови, казваш. И аз обичам. Череши няма кой да почисти, но прасковите са ми някак в плановете...Нека да им дойде времето, ще получиш с куриер. Отгоре бурканчетата ги заливам с малко ром, за по-добър вкус и аромат.
Роси, ако направя от кайсии, ти първа ще разбереш. Joy
А за концерта - наистина си струваше, аз билетите още зимата съм ги взела. И на друг концерт ще ходим през декември и пак януари-февруари купувах билети.

# 587
Привет, група Simple Smile)
Дона, Майче, готини сценарии, четох ги малко преди да започна работа и ми стана горещо, едвам издържах края на работния ден и какво да видя... Днес сте били кротки Grinning
 Сега обаче е 10 часа и е време за по-така сценарии Heart Бих казала направо под дъжда на капака да се почват, таман да си припомнят първия сблъсък(или сътресение).

# 588
На мен ми топли сърцето Марио като й каже Зорница 😍- с нежност го казва. Иначе е д-р Огнянова
И от устата на Mарио, и от устата на Банков, обръщението Зорница ми звучеше страаашно хубаво. Aко сега имах новородено момиченце, щях да го кръстя Зорница и нямаше да позволя на никого да й казва Зори   Laughing

# 589
На мен ми топли сърцето Марио като й каже Зорница 😍- с нежност го казва. Иначе е д-р Огнянова
И от устата на Mарио, и от устата на Банков, обръщението Зорница ми звучеше страаашно хубаво. Aко сега имах новородено момиченце, щях да го кръстя Зорница и нямаше да позволя на никого да й казва Зори   Laughing
И мен това Зори ме дразни ужасно много. Някак се губи трептенето и звучността на името Зорница.

# 590
На малко име най-често съм чувала Тони да и говори, с Банков ми беше адски забавно как се целуваха и все пак си говореха с "д-р......", с Марио без обръщение един към друг са сякаш най-често.

Роси, аз съм егоист и не си давам от времето с Банбини Grinning

# 591
Дона, гледай сега, вадиш думите от контекста. Албена казва::
“Край Тони!  Не те искам под моя чадър, цалата станах вир вода! Бяхме до тук, влизай под тоя навес да се пазиш от дъжда, докато се върна!”
А така, кажи й, че се е заблудила жестоко. Joy

Извинявайте, ама тя изневери на Антонио с доктор Граматиков! В собствения му нов кабинет по неврохирургия! Марио дори сгащи Войнова и Граматиков върху бюрото на Антонио! И после тя реши, че е влюбена в Граматиков? Какво, Тони да се влачи след нея ли? Той има достойнство.

# 592

Извинявайте, ама тя изневери на Антонио с доктор Граматиков! В собствения му нов кабинет по неврохирургия! Марио дори сгащи Войнова и Граматиков върху бюрото на Антонио! И после тя реши, че е влюбена в Граматиков? Какво, Тони да се влачи след нея ли? Той има достойнство.
Дулсе, и след като Антонио разбира за изневярата това ли следва? Wink
Скрит текст:

# 593
На малко име най-често съм чувала Тони да и говори, с Банков ми беше адски забавно как се целуваха и все пак си говореха с "д-р......", с Марио без обръщение един към друг са сякаш най-често.

Роси, аз съм егоист и не си давам от времето с Банбини Grinning

А мен много ме кефеше, когато след разговор с Банков, който разбира се я отрязва нещо или се държи като ръб, тя го нарича "доцент Банков" или "господин директор", ама яко го натъртва, така че да го чуе хубаво и все едно ясно му показва как за нея е просто директор в тоя момент. Joy
Иначе с Банков ми беше много забавна оная сцена, когато се уговаряха за театъра в кабинета й и накрая той като излизаше пак я нарече д-р. Огнянова.

Двамата с Марио все пак са лекари, по-равнопоставени са и е нормално да си говорят по-често без обръщения.

Хахахахах д-р. Граматиков вика. Охх, ще ме убиеш. Joy Като чуя такова име си представям някой смотан интелектуалец със смешна прическа и очилца. Joy

# 594
  • София
Перличке, ще чакам сладко, да знаеш  😀
При моята работа това ранно купуване на билети е драма. Трябваше да сме почнали един проект, който изисква доста пътуване и за това се отказах от концерта, защото по това време беше края на едната фаза, обаче големите шефове отложиха старта с една година и прецакаха работата.
Сега имам билети за Давид Гарет (който трябваше да е юни, но го отложиха за септември) и Тексас, но втория почти сигурно ще го изпусна. Абе смотана работа.

Дона, кога  е станало това с Граматиков. Да не е при някой скок във времето? И това не беше ли някакво недоразумение, Албена се беше объркала, защото и се е увеличил диоптера и тя нали без очила се беше припознала.
Ииии, Майчето не дава ден, моля разберете се двете Simple Smile

Последна редакция: пт, 22 юни 2018, 08:35 от rosita_ta

# 595
Много обичам това, че с Марио си говорят на ти от ден първи, а пък аз се разтапям като й каже Огнянова. И много обичам, когато тя го нарича Марио.
Извинете ме, но онова „Викторе” винаги звучеше някак неестествено. Flushed

# 596
Москита, от време на време превключваха на Вие.
От прехвърлянето на сцените Банков-Зорница ми направи впечатление, че дори когато си стоплиха отношенията в нейния телефон той беше Доц.Банков, а тя в неговия - д-р Огнянова.Смятай ...
 Докато с Марио не е така Heart

# 597
Роси, ще ходиш на Давид Гарет Heart, ай, как ти завиждам, аз няма да мога, защото съм кума този ден Joy

Яничка, ауууу, тази сцена беше адски добра, особено като се правеха, че не знаят причината заради, която Вяра смята, че имат връзка Joy А начина по който я гледаше, все едно щеше да я изяде с поглед.

# 598
Марио се обръща често към нея със Зорница, но ако са двамата и не са сдърпани.
И лирично отклонение- на мен са ми много любими женските имена, които завършват на - ица:  Елица, Милица, Зорница... имат особено трептене накрая и ако познавам някой, винаги им казвам цялото име.

# 599
Дулсе, и след като Антонио разбира за изневярата това ли следва? Wink

Това следва за мен Wink А после идва:

Дона, кога  е станало това с Граматиков. Да не е при някой скок във времето? И това не беше ли някакво недоразумение, Албена се беше объркала, защото и се е увеличил диоптера и тя нали без очила се беше припознала.
Това е в шести сезон. Граматиков е персонажа на Владимир Карамазов, който ще влезе за няколко епизода, както знаем. ето ексклузивна снимка:

Ииии, Майчето не дава ден, моля разберете се двете Simple Smile
Аз вече дадох сутрин за Марио и Зори. Wink

Абе не разбрах защо преместиха концерта на Тексас, но се радвам, защото ще мога да отида. Сега нямаше да успея

Общи условия

Активация на акаунт