Боледуване на децата ни - тема 63

• 60 862
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • СОФИЯ
Здравейте,моля за малко помощ.детето изкара вирус със сополи и кашлица миналата седмица.днес пуснах ПКК ,профилактично и излезнаха леко завишени лимфоцити % и понеже съм от по - притеснителните майки,а ще се наложи да изчакам понеделник следобяд ,дали е възможно да са завишени ,следствие вируса ,който изкара.всичко сруго е в норма.благодаря

# 556
Повишени са вследствие на скоро изкараният вирус!

Моят също е  с  някяква кашлица-нощес много кашлял каза свекито, че беше при нея.Следобеда също.Сега е навън и не го  знам.Е поне месец избута, че и повече  само със сополи.

# 557
Здравейте!
Моя хубавец от известно време е със задна хрема, говори носово и се чува , че има секрет, но нищо не излиза от нослето. Около седмица впръсквах физиологичен разтвор, но ефект няма. Вчера забелязах, че има странен дъх. Погледнах гърлото, не се вижда да има проблем, но заберязах, че му избива кътник. Тъкмо пробожда. Възможно ли е от него да е така, инъче няма кашлица или други симптоми.

# 558
  • Варна
Лошия дъх може да се дължи на това, че стои с отворена уста, особено ако му е запушен носа.

# 559
Някой питаше за главоболие, детето изкара 24ч вирус само с главоболие и температура. Водих я на лекар, казаха зачервено гърло, не че днес й личи, че е била болна. Нито помен от болка в гърлото. Явно има и такъв вирус в момента.

# 560
  • shumen
Лайт,радвам се,че се разписа.Дано не е нещо сериозно при твоя.
Анес,при моето страния дъх е когато е със ангина.
Лакуна,възможно е да са и от изкарания вирус.

# 561
Дани, за сега няма признаци да му има нещо.
Tanita, вярно, че по-вече диша през устата, като спи понякога и похърква. Преди време го водихме при УНГ със съмнение за трета сливица, но каза, че няма. Единственно с уголемени сливици бил. За тази хрема се чудя, ако започна да ву давам цинабсин, дали ще има полза. Мисля, че можеше да се дава продължително време.

# 562
  • shumen
Анес,аз съм давала Цинабсин,но ефект кой знае какъв не видях тогава.

# 563
  • Варна
Точно, синът ми е с трета сливица и много стои с отворена уста, така и спи, понякога му е лош дъха.

# 564
Tanita, вярно, че по-вече диша през устата, като спи понякога и похърква. Преди време го водихме при УНГ със съмнение за трета сливица, но каза, че няма. Единственно с уголемени сливици бил. За тази хрема се чудя, ако започна да ву давам цинабсин, дали ще има полза. Мисля, че можеше да се дава продължително време.
Ами от известно време като давам цинабстин действа, в комбинация с инфлуцид .

# 565

Анес не видях колко голямо е детето. Но аз съм адски доволна от Синупрет именно при задният секрет. Има го на сироп.

# 566
  • Стара Загора
Нашата педиатърка беше казвала,че лош дъх се получава при червено гърло.

# 567
Благодаря ви момичета!
Dessi и аз си мислех за такава комбинация.
Maksimka, по принцип като е болен така му мирише дъха, но за момента няма признаци.
Hope for Two,  на 3 г. и 4м.е. От каква възраст може да се дава Синупрет, не съм давала до сега? Може да звънна на педи да попитам.

# 568
Ето какво пише на кутията на Синупрета.

# 569
  • shumen
Анес,как е днес детето?
Танита,и моя е с трета сливица и като спи с отворена уста и така стои по дълго време му миреше дъха.

Общи условия

Активация на акаунт