Боледуване на децата ни - тема 63

• 60 860
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Ант,не е след дни без разходки,случвало се е и след дни с дълги разходки.Изобщо не съм забелязала да има някаква зависимост от нещо.
Тази сутрин кашля само няколко пъти но гадно пак ларингитоподобно и задръстено особено първите изкашляния след събуждането.
Днес времето ще е хубаво и от утре го дават дъжд и захлаждане пак.Та и днес да направим едно плажче и май това ще е.
Вчера печеше и отидохме и изведнъж се заоблачи и задуха.Детето таман излезе от морето и замръзна доста.Облякох го и сложих халата отгоре и пак трепереше.После много топъл душ и с две одеала на два ката го завих и пак трудно се стопли.
Той и от плуването се отказа защото замръзва и не може си направи тренировката.Пускаха по - рано.

# 76
Откакто миналото лято ни препоръчаха лавандулово масло, си ползваме него и съм много доволна. И за малки деца е ОК. По капка мацвам тук-там и сме 6. Купувам едно немско от ДМ. Щом снощи удържа и на гръцките  комари, значи се справя перфектно.
Зест, оправиха ли зъбките?

# 77
  • shumen
Лайт,дано не познават прогнозите и да си направите и утре плажчето.Моя като излезе от водата  също замръзва,но бързо се стопля после.
Зест, оправиха ли зъбките?

# 78
  • На брега на реката
Днес ще ходим за смяна на лекарството на зъба с гангрената и ще уточняваме датата. Искаше ми се да е мъжа ми като си дойде, но вероятно ще е още др седмица.
Малката посинява от студ, върховете на пръстите, устните и сенките под очите. Направо придобива вид на духче Simple Smile Енергичен масаж и горещ душ й връщат нормалния цвят. От Ирландия си купих и едно мазило с камфор, много яко мирише и загрява приятно. Мога да само това да правя - отварям капачката и го мириша Joy Но съм го тествала след една океанска разходка, на която здраво се вкоченихме.

# 79
Той и моя бързо се стопля като излезе,за 10 тина мин.,но когато е слънчево.Но вчера като се заоблачи и позадуха и мина час поне докато се стопли.Помислих да не вдига Т въпреки че е на Колдрекс,но едва стигна 36 и то след като вече седя завит солидно с двете одеала.На него само устните му посиняват,ноктите не съм зе заглеждала.

# 80
От снощи давам Ериус , има напредък , крачето не е толкова отекло.

# 81
Аз бях писала тук, че два отока огромни имаше след първата нощ ухапвания, мазах с крем с арника и сложих лепенки отгоре, на сутринта отока беше спаднал, не бях дала още сироп. Едното място заздравя даже веднага, на другото обаче кожата стана твърда и груба и синееше. Още има, а минаха 2 седмици.

# 82
  • На брега на реката
Имаме дата вече, 12.07. Доизчисти гангренясалия зъб, геройче ми е детето, гък не каза. Пък аз стисках очи на тоя гадния пилящ звук. Трябва малко изследвания да направим, но пък и това не е излишно. И да я пазим здрава!

# 83
Браво на зайчето! Успех нататък, Зест!

# 84
  • София
Зест, успех със зъбите.
Пробва ли фунийките?

# 85
  • На брега на реката
Да ти кажа цял ден съм по пътища и лекари, сега чакаме и за очен (следим си се веднъж годишно), та дори не се сетих за ухото. Сякаш само ще си мине от това друсане по разбитите русенски улици.

# 86
Зест,успех с зъболечението!
Моят и той е търпелив и спокоен на зъболекарският стол.

Тази вечер доста  позасили кашлицата :>

# 87
  • shumen
Зест,браво на детето.Моя,ако беше щеше да ореве света.
Моята позната и те имат час за 12.07,но трябва да са здрави.
Лисе,да и минава скоро на Габка.
Лайт,да се оправя скоро детето.

# 88
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Дъщеря ми направи много остра алергична реакция от Назонекс.
Има оток на лицето, запушен нос, температура.
На 6тия от как го пръскахме вдигна температура. Решихме че е вирус, гърло, нос и уши бяха спокойни.
Сега вече клоня към температура от алергията.
Днес Пуснахме гърлен и носен секрет, утре ПКК, ДКК и CRP.
В петък сме на УНГ.
Сега е на ксизал, калциев глюконат и витамин с.
Моля, който има опит да сподели, за колко време отшумяват алергичните симптоми?

# 89
 Miraluba,аз не мисля че температурата може да е от алергия.Дали не може да е станало засичане на алергичната реакция с нов вирус ? Изследванията може да дадът насока.Дано скоро отшуми каквото и да е!

Моят е по-добре с кашлицата сякаш,но му почнах Пулмикорта,че много беше почнал да кашля.Носа пък пак повече хърка.Обаче тази сутрин пак се събуди и каза че е много отпаднал.От време на време се разбужда и проплаква, че не му е добре на стомаха.Та строих една кофа до леглото.Аман.
Единственото, което забелязах сега и преди два три дни,когато пак беше отпаднал е че нощем и сутрин пие многоо вода защото му пресъхвало.Нз какво да мисля.

Общи условия

Активация на акаунт