Боледуване на децата ни - тема 63

• 60 869
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Започна да повръща,преди малко повърна много обилно на 3 залпа на фонтан Sad аман бе не може веднъж да дойдем на почивка без да се "осерем"

# 91
Лайт, прибрахте ли се вече или сте още на море? Освен да почнеш ентерол и електролитен разтвор. Явно е хванал стомашно-чревен. Аз съм доволна и от активен ваглен в такива ситуации, но ср пие с много вода, а като повръща не знам ще може ли.

# 92
Мисля че е от комбинираните вируси респираторно чревен.И друг път такива е карал с хрема,гърло,кашлица и повръщане.Почва с гърло и хрема и после кашлицата е втората фаза и като почне да преминава кашлицата почва фаза 3 та повръщане.Сега протича по същият начин.
Още сме на морето.Дадох му Мотилиум който е за гадене и повръщане.

# 93
  • Варна
Може да се вдига температура от алергична реакция. И при двете алергични реакции, които е правил, синът ми направо гореше. Лайт най-вероятно кара ентеровирус. Той се размножава в сливиците и протича така, освен повръшането да налице и болки в гърлото, хрема, температура. Дано протече леко.

# 94
  • shumen
Лайт,да се оправя скоро.Мен от сега ме е страх с морето,че отидем ли и моя все там се разболява.
Миралюба,за Т от алергия не съм чувала и аз.

# 95
Повръщането спря.Обаче тази сутрин пак кашля и гласа му гъгнив от носа ли от гърлото ли не мога да преценя май и от двете.Ще му увелича Пулмикорта.

# 96
Лайт защо не го заведеш на лекар? Струва ми се, че не е за Пулмикорт с тази симптоматика

# 97
  • shumen
Лайт,и аз съм за лекар да го заведеш.
При нас продължава да се върти карантината за варицела и от вчера са в карантина до 17.07.

# 98
  • На брега на реката
Дани, вие нали я изкарахте, кво те бърка?
Лайт, влагата на морето не е за всеки организъм. Често ми се е случвало в Трявна да засичам варненски майки, чиито деца лесно втасват заради влагата и са с почти постоянни респираторни проблеми. Та си мисля, че при вас и това е утежняващ фактор. Ако гъгне от носа, не виждам с какво пулмикорт ще му помогне. И аз съм за лекар или да палите към вкъщи.

# 99
  • shumen
Зест,не ме бърка.Нали я изкара моя.Само проблема е,че от 1.07.ще са сборна група и госпожата каза,че ще трябва някак си да ги разпределят децата,а някой не са я карали.
За Трявна си много права,че се срещат често варненски майки на който децата им бързо се разболяват там.Ние Май месец се запознахме с една майка с близнаци,който като дойдоха бяха добре и на третия ден вече бяха болни и с Т.Сега края на Юли ще ходим пак и ще видим как ще е положението.

# 100
  • На брега на реката
Не си ме разбрала! Ходят в Трявна, за да лекуват респираторните заболявания, отключени заради Варненската влага. Болни до сега не съм засичала, може и късмет да е, но все пак 6 години по ред ходехме. Моите също не са се разболявали в Трявна.
Т си е вирус, аз говоря за чести трахеити, ларингити, астми и Т.н.

# 101
Ами според мен гъгнеше и от носа и от гърлото от събрани секрети през нощта.Като се накашля и изкара натрупалите се секрети и спря да гъгне и дрезгавее гласа.Пулмикорта е заради ларингитният отенак на кашлицата.Явно кашля и от ларинс и от сополите.
За сега не съм толкова притеснена че да го водя на лекар.То аз съм лекар почти вече хах .Бях се притеснила от повръщането но го оваляхме бързо.
Днес времето е страхотно има слънце и няма вятър,водата е топла.На плажа го доведох и като влезе у морето и от носа река от зеленикави сополи излиза.Поне да му помогне да ги изчиства а не да се трупат отзад.
Не мисля че от влажният климат е.А и той тоз месец почти целия е така и си мисля за бактерия с тез зелени сополи.

# 102
Повръщането спря.Обаче тази сутрин пак кашля и гласа му гъгнив от носа ли от гърлото ли не мога да преценя май и от двете.Ще му увелича Пулмикорта.
И аз посред лято инхалирам пулмикорт. Добре повлия точно гъгнещ глас и ларингирна кашлица. Откъде такава симптоматика по това време да се чуди човек....

Мотилиум на таблетки ли даваш? Зачетох се, че е за възрастни, а за деца е сироп, който го няма в бг.

Последна редакция: чт, 28 юни 2018, 12:35 от blueeyes

# 103
  • София
Че как откъде да са болни - само вижте времето навън. Сутринта вадихме шушлекови панталони, дъждобрани, а на малкия вчера му сложих дори една памучна шапка Anguished.

# 104
  • shumen
Аш,и тука допреди малко препича,а сега заваля.
Лайт,дано се оправи скоро.
Зест,те освен с Т бяха и с кашлица и хрема.Не знам от какво е,но жената каза,че за втори път ги види и се разболяват на 2-3 ден.

Общи условия

Активация на акаунт