Боледуване на децата ни - тема 63

• 61 123
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
  • shumen
Зест,стиснати палци и от мен.Утре и моите познати са там,но в коя клиника и по кое време не знам.Те са с момченце,което е Аутистче и може да се засечете.
Да,днеска го разпитах подробно и него,и госпожата и каза,че се е прехапал и може и от това да е това бялото.
Лисе,не ме питай аз какво изживях като го видях.Сега спада отока лека-полека и трябва да му запиша час за зъболекар другата седмица,че после ни няма в града до края на месеца.

# 166
Zest, стискаме палци!

# 167
  • На брега на реката
Благодаря ви! Ще се включа веднага след процедурата. За сега е спокойна щерката, гледам да не й позволявам да го мисли, че нали ми е паника. И аз го раздавам държелива, ама ей на, ококорих се преди изгрев Simple Smile

# 168
  • На брега на реката
Ние приключихме с голямото зъбоправене. Крайната равносметка е 1 изваден, 6 обикновени пломби, две фотополимерни на постоянни и инфекция на меките тъкани. Трудно понесе събуждането, драйфа доста, едва се прибрахме до вкъщи, но след още една доза сън и малко от любимите соленки, вече е по-добре. Даже разглеждахме зъбките и дупката на огледалото. След малко ще я почерпя с Нурофен, от утре и АБ за седмица, но не им е харесала тая инфекция, а и покрай извадения зъб ще се наложи. Абе кофти изживяване си е, но сама констатира, че не е толкова страшно Simple Smile

# 169
  • София
Ехее, Зест, какво геройско преживяване ! Какъв зъб извадиха - млечен/постоянен?

# 170
Как се стигна до толкова развалени зъбки Зест? Важното е, че е минало вече.

# 171
  • при моите деца .....
Да споделя и аз нашият проблем - от около половин година синът ми е със запек - на 2 години и половина е.
Не знам дали е свързано с тръгването на ясла или с това, че още не сме свалили памперса, но ми е притеснено....
Препоръка за консултация с подходящ лекар?

# 172
  • На брега на реката
Аш, млечен е, 4ти горе в дясно.
Лино, след доста разумни съвети “няма да слагаме пломби, те са млечни зъбите”. Не ми се навлиза в подробности. За себе си разбрах по трудния начин, че е по-добре да се лекуват, от колкото да се чака до 11-12-13 годишна възраст да паднат. Пък и повличат и постоянните зъби.
Боби, гастроентеролог. От къде сте? Знам във Варна добър специалист, имам и близка с дете с мн сериозен запек. Към днешна дата след установяване на различни непоносимости и правилна диета, проблемът е в миналото Simple Smile

# 173
  • shumen
Зест,браво на детето!Моя и него го е страх и не дава да му ги направят,а има само два развалеи зъба.
Боби,може и от тръгването на ясла да е запека.

# 174
  • при моите деца .....

Боби, гастроентеролог. От къде сте? Знам във Варна добър специалист, имам и близка с дете с мн сериозен запек. Към днешна дата след установяване на различни непоносимости и правилна диета, проблемът е в миналото Simple Smile
Аз не уточних - за София.

# 175
  • при моите деца .....
Боби,може и от тръгването на ясла да е запека.
Ох, все така мислех и аз, но той тръгна септември.....

# 176
Здравейте! Отдавна не съм писала.Ние сме планово в София в трета градска планово. Най- накрая има развитие с нашето високо црп. Ще правим другата седмица контрастен скенер на бял дроб, защото при катетеризацията са открили  по- малък поток в ляв бял дроб и се съмняват за недоиизлекувана пневмония или тромб. Ще изследват клетъчния имунитет и ще ни осигурят консултации с унг и пулмолог. А ако се наложи вадене на сливица анестезиологът е готов да дойде в Окръжна болница. Иначе детенце е добре, но отново с високо црп. Стискайте палци вече да сме накрая на мъките.Пожелавам здраве на всички дечица.

# 177
  • shumen
Елена,дано сте вече накрая на мъките!Дано се разбере и от какво е това високо ЦРП скоро.
Боби,дано се оправи детенцето скоро.За разхлабване може да даваш круши или сливи.

# 178
Елена,дано не е нито пневмония, нито тромб.Звучи сериозно.
А детето как е,има ли симптоми?
Малко ми е странно недоизлекувана пневмония да дава само високо црп.
Както и да е,дано е добре детето вече!

Фер,важното е че вече е зад гърба ви:)
Трябва да запиша час най- сетне и аз за моето,че и той с тия зъби големи проблеми имахме и е добре на 3 месеца да го преглеждат,а минаха  5 месеца след последното ни посещение.

Зелена енергия някой давал ли е? Чудя се дали да взема за есента.Четох много добри отзиви за нея.
Сегапочнах да  му давам Нони-действало на имунитета и храносмилателната система.

# 179
  • На брега на реката
Днес вече отшумяха страничните ефекти на упойката. И само седи на огледалото и си разглежда придобивките в устата Joy
Заведох днес и малката, всички зъби са й здрави, а тя излезе много доволна и щастлива и успя дори в магазина да се похвали, че зъбите са й здрави, пък на кака й са правили 9.
Елена, стискам палци за успешно разрешаване на казуса!
Боби, аз продължавам да твърдя, че проблемът ви вероятно се дължи на храносмилателен проблем, а не на градината. Посетете за ваше успокоение гастро. За съжаление в София не ги познавам и не мога да ти препоръчам, но из разните софийски теми все ще знаят за добър детски гастроентеролог.

Общи условия

Активация на акаунт