Сладките декемврийчета са големи късметлийчета

• 12 880
  • 281
  •   1
Отговори
# 225
Мдааааааа, много ми се спеше, а и още ми се спи, ама ... по-късно Mr. Green Цвети ви е съобщила резултата от изпита (Честито и на мамамая за успеха), но трябва да честитя на рожденичките!

Галче, new-mam, всичко най-най-най-хубаво ви пожелавам!
Много здраве, късмет, любов и положителни емоции!

Честита половин годинка на принцеска Фани и принцеска Ана-Мария!
Къдрокоске, тенкю много за стихчетата, много са готини!
За кг- абе, мацки, стига вече - депресирате ме! С моя вълчи апетит си кисна на 64 килца, а толкова бях като влезнах да раждам Габи. Заветната недостижима цел е 55 килца, ама не виждам скоро да стане, така че  ще страдам мълчаливо ...
Цвети, блазе ти, че още си без гости  Sick Аз вече 3ти месец имам тази чест да ми гостува лелката, ама тоз път положението беше трагично - помислих, че кръвчицата ще ми изтече. Купувах си даже превръзки за след раждане #Cussing out Честито ви зъбче (и тук да кажа Simple Smile
За стерилизирането - нищо не мога да кажа, щото ний засега не сме ползватели на шишета...
Толкоз ми се спи, че не се сещам какво имах да пиша Sad
Утре ще трябва да , , , яко, че се сещате след 1 седмица отсъствие какво става Sad
И за Габунка ми е мнооооооооого мъчно, днес се разхождахме след изпита и като нямаше кой да щъка напред назад и по кой да се провиквам Sad много гадноооооооо.
Хайде бай! До утре!

# 226
  • Габрово
Привет!
Сега сядам да се разсея с форума, че днес ми се видяха звездички по едно време.  #Crazy
Тук валя почти целия ден и не можахме да излезем, а Алекс кисел, мрънкащ, та се не трае. Каката и тя иска своето си. Ама мина. Утре пак на нова сметка  Mr. Green
Цвети, аз съм в тази категория с липсващия цикъл, ама нали не пропускаме кърмене, та на това го отдавам и да ти кажа не ми липсва  Laughing Честит ти зъбльо!   Grinning Айде, леко, леко да никнат и другите. И не се тормози за стриите  Hug , те ще избледнеят и ще се свият  smile3521. Ще личат само ако станеш мнооого черна, ама то това не е много полезно, така че нямаш проблеми.  Hug
kadrokosa, мерси за стихотворенията   bouquet Това, второто, не го знаех, а е чудесно. Както и първото де, ама него едно време го рецитирах в училище.
Браво на Мая и Яни за изпитите  smile3501
Тане, аз не пипам там за друго, освен за измиване. Съвсем леко отварям, без да натискам въобще за да се измие, ако има нещо и това е. Дано да не бъркам, че тук около мен мамите все ме плашат с разни  историйки, но аз казвам, че хирург от Пирогов казва да не се пипа. Имам предвид статията и постовете на д-р Йонков.
anette1104, дано всичко е наред и не се налагат такива "упражнения" с каски. Може би просто от лежане да му се е сплескала главата и тепърва да се възстановява   newsm78
Да ви кажа, пак пропуших  Sad Ама много ми се запалваше цигарка ей тъй, вечер като си легнат децата и за релакс. През деня  и с кафенцето не ми се пуши, но вечер... И почнах айде една. Утре пак, вдругиден пак  и сега всяка вечер си паля по една - две. А си бях казала, че тъй и тъй не съм пушила една година, чудесно е въобще да не ги почвам. Пуста му и воля, де я бе?
Спокойна нощ на всички!

# 227
Галче, айде мама, голяма да порастнеш и много сладост и радост да има! На Фанито и Анна-Мария пожелаваме много зъбки и малко сълзи!!!

Хвана ме срам бе женки! Ми аз не стерилизрам от 3 месец, а преди това от дъжд на вятър:(SadSad

Още си нямам цикъл smile3502 пестя пари и кръв хохохо!

Днес ни хвана срам с мъжо - забравихме да сменим на Рада памперса от 10 сутринта до 6 вечерта?!??! Е, това не ми се беше случвало. Бяхме навън целия ден с едни приятели и просто забравихме (ок. пих бира и слънчасах. признавам без бой smile3555 Милото дете беше много толерантно към тъпотията ни newsm30 А едни "младежи" взеха да викат след нас " ей, на детето ви крака виси извън покритието на чдъра, ще изгори" Абе...

анет1104 - на рада главата е също плоска отзад! не ме плаши. ще се оправи като пролази:)

Яни, и аз така - дайде ми ги тези 55кг беееее (ама искам да ми дадете и тези вкусни торти  party023

Мая и Яни - айде, много сте умни, ясно е! Няма да ви мислим, ще успеете в живота вие!

Цвети, не плачи, другия път много ша са мажеш... Ми аз пък съм сбръчкана по лицето  33uu

Галакси, много хубави новини! goodscale Ти питаше дали се кърмим и храним -- да, още кърмим и думкаме пюре два пъти дневно. Понеже мойто е чувствително, ще изчакам с жълтъка, рибата и млечните храни.

Нуша дето пуши - а шамарки искаш ли? Стига беее, сега е идеалния момент да ги откажеш! Мен затва ме е страх да пална, че да не подхвана пак (то от 4 години не пуша де, ама..)

Айде леки нощи, прасна ме глава от тая жега...

# 228
Добро утро на всички!
Леееееееееко се загубих, но както се казва, в къщи си е най-хубаво:)
Имам много да почета, за да наваксам какво се е случило.
Та така набързо - поздрави на всички рожденници, малки и големи- да са живи и здрави и вечно щастливи!
Ето и бържият отчет от последната консултация- има няма 100г и 3см. Ще рече господинът е вече 8кг и 71см. Вече е двузъба акула, което ни кара с таткото да се присмиваме на ищенията за целувко-хапане Simple Smile
Поздрави и като прочета повече пак ще се включа:)

# 229
  • Пловдив
Привет от две щастливи селянчета Laughing!
Много ни е готино тук!И да се похваля ,че за пръв път откакто е роден Стилиян тази нощ е спал без да се събуди(пу да не го урочасам).Заспа в 22 и се събуди чак към 6 ,пи мляко и пак заспа до 8.
 Къдрокоска ,благодаря,разплаках се.
Нуше, и ние така процедираме,като го къпем баща му я мие само ,докторката ни каза да не я питаме и от темите ,които изчетох по този въпрос реших ,че няма да я забелваме , но ви попитах,защото всяка майка на момченце,която срещна все пита"а със забелването до къде стигнахте?" .
 Цвети, честито зъбче на Марти ,да са му много здрави и бели!За цикъла(аз вече не съм кърмачка ,но да си кажа),докато кърмех имах два пъти , а сега от два месеца няма никой,притесних се даже си правих тест,отрицателен е ,но пак няма никой.
 Честити зъбчета  и на Николушка на мама Ланг!
 Браво на зубърите Мамамая и Янич!
 Хотмаме,Радето е герой,браво на детето ще си свикне да кара с по един памперс по цял ден и мама да почива малко Laughing.
 Анет1104, сигурно е от лежането,дано да не се налага каска!
Нуше , ще ти се караме Naughty стига с тези цигари ,толкова дълго си издържала ,значи можеш ,я не се предавай!
 Айде чао от мен,че стана роман!Аз сега намерих кой да гледа детенце и се поулях!
 Целувки на всички!

# 230
тане, ми на детенце чист въздух му трябвал! да не му е уруки! нека спинка вече. нали уж ще почват по 10-12 часа без прекъсване да спят, пък да видим:)

ха, щях да кажа една глупост, ама се сетих защо, но да кажа -- та в щатите никой нищо не забелва на момченцата, ама те 90% ги обрязват (ако не кажеш изрично, че не щеш не те и питат), но така де, необрязаните не те карат да ги "чистиш". мисля това дето се събира на момченцата е същото, което имат момиченцата - тази бяла джаджа дето предпазва от бактерии т.е. е обратното на мърсотия, ама не знам де. да споделя само Embarassed

стискайте палци утре да сме послушни по самолетите, че тя вече много шава и не знам 3 часа как ще се озаптяваме. като някоя циганка с дисагите съм - натъпкани дрехи, пелени, храни, играчки, помпата за мляко в бохчите...абе как хубаво се бях научила да пътувам супер компактно, сега ще трябва да се преуча как бебета пътуват компактно щото тая няма да я бъде.

охохохо, нашата беззъба бабка я прихвана да си смуче долната устна и е много сладка хаха.

ланг, много мощен този господин ей! 8 килца сигурно ти тежи да го мяткаш? ние сме на 7.5 и китките ми се отвъртяха Rolling Eyes

# 231
хотмаме айде леко пътуване Ради да слушка и ще чакам да се обадиш за разходки
междудругото и мирелата си смуче долната устна
момичета благодаря на всички за поздравленията  Hug за изпита

# 232
Здравейте момичета!

Съжалявам за редките посещения напоследък, но нещо доста ми се понасъбра.
Благодаря на всички, които и този месец не забравиха за Фани!   bouquet Да ви се връщат 100-кратно пожеланията.

Аз ви чета редовно, но нямам кой знае какво да напиша.
Пък и знаете с какво ми е ангажирано повечето свободно (ако изобщо може така да се нарече) време.

Майче, благодаря за заинтересоваността! Ако искаш, може да се видим на 1-ви!

Мимито и Янич, и на вас благодаря! Вие си знаете защо. Дано не ми мине котка път и скоро да се видим "на ваша територия"!

Целувки на всички!

# 233
Ине какво има на 1-ви  newsm78

# 234
# 235
Мамите вече са си легнали, само лудата Ганка (аз) зяпа.
Софийските мами навити за среща - ако искате уговорете нещо за четвъртък или петък, а аз ще звъня на правдето или инето да се информирам какво става.
Ине, недей така минорно,  Фанито сигурно малко ти пийва соса, ама то минава, само хубавото си остава Flutter Щом аз го казвам дето мислех да се хвърлям от някъде в началото...
целувки от пътуващата крава и малкото теленце

# 236
  Aми набързо и от нас, щото е късно и ми се спи.
 Днес бяхме на селото на мъж ми с бебка. Тя много слушка( щото все беше на някой в ръцете) Беше като "Мара Подробната" всичко да пипне,да види.....как малко не и се угоди- започва да мрънка. Като се прибирахме откърти в колата Sleeping и не можах да я изкъпя сега нана като пън smile3524 и от време на време се усмихне или подскочи. То бяха емоции, то беше чудо(кучета,котки,гълъби,други бебци....) Mr. Green
Къдрокоске много мили стихчета, разчувстваха ме  Hug Simple Smile Blush
Ineto разбрах, че и ти си фенка на ЦАР ФУТБОЛ  newsm10
  Утре ще пиша повече(стига да има какво)

# 237
  • София
Здравейте Hug.
Тази сутрин аз съм първа във форума.Сигурно снощи до късно всички сте гледали мачовете hahaha.
За стерилизирането стерилизирам по един път на ден.
Тане,ние също не забелваме чушлето на Дани.Докато бяхме в болницата и там една лекарка ми каза след 6-я месец,но пък нашата засега нищо не е споменавала.
За цикала,на мен вече на два пъти ми идва.Първия път беше много слабо и продължително кръвотечението,а втория път си беше много нормално.
Честити зъбчета на Марти и на Николушка tooth.
 smile3501 на Яни и Мая за изпитите.
Анет1104 и на Дани главата беше се посплескала отзад,но педиатърката ни каза,че това е от лежането и,че ще се оправи от само себе си.Сега вече като започна да се обръща по корем и да седи по-малко по гръб тя му се оправи и вече не е сплесната.Защо е необходимо да му се слага ″каска″ newsm78?
Нуше,ама кави са тези цигари,я да ги спираш,ще се караме  Naughty.
Имам въпрос към мамчетата дето дават вече каши.Каква каша е по-добре без- или млечна?И по кое време от деня е давате?
Чао засега  bouquet.

# 238
     Heart Eyes Здравейте майчета и малки сладки зайчета!
 Марти   аз давам на Симонка плодово-млечна на Милупа. Давам и я в следобедното хране и тя много си я хареава Simple Smile Като за начало имам спомен, че се започва с плодово- млечнита каши, а по- натам се дават и други.
  На взелите изпити- ЧЕСТИТО  newsm10 И все така да си ги взимате!
  Днес времето е хубаво и отиваме да поскитаме newsm44
          Приятен ден от мен! Heart Eyes

# 239
Два пъти ми се затрива вече! Е пък няма да пиша!!!!  Crossing Arms
За среща - когато кажете! Хотмаме, ако утре си вече в софето, е ла на кърмаческа (виж ми подписа).
В събота има общофорумска среща - с Правдето вече сме бивали на такава и ни хареса. Та писля да повторим, а?  Wink:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=102522.0
М. още не ми е идвал. На някои мами по година не им идва...
Нуше, абе ти си знаеш...  Wink
Айде, чао - бързам да го постна преди пак да ми направи номер...

Общи условия

Активация на акаунт