КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 724
  • 921
  •   1
Отговори
# 300
Стана 1 часа. Полиграфията?

Ще качат ли списъка с класираните на сайта?

# 301
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Надяваме се, иначе трябва някоя добра душа с път натам да снима и да даде информация за второ и т.н. класиране.  Grinning

# 302
  • софия
Миналата година, по спомен, не ги качиха Sad

# 303
  • Sofia, Bulgaria
Привет, днес на свеж ум и поокопитване, се записахме "моден дизайн" в Приложното. Имахме разговор с директорката, беше много изчерпателна и в детайли ни обясни какво се учи в модния дизайн и играчките, за да може правилно дъщеря ми да прецени, защото дилемата беше между двете специалности, а класирането като я дръпне напред, няма връщане в модния дизайн, защото играчките са й първо желание. Утре отиваме да си види работата в "Илия Петров".
Честито! С лекота и интерес да и върви занапред! :*
А защо не посмяхте да изчакате играчките?

Благодаря много, Амели!
За играчките не беше от страх. Говорихме си снощи и тя изплю камъчето, че писала играчки на първо желание основно, защото нейни приятелки от курса по рисуване искали тази специалност. В играчките има доста работа с пластични материали, а тя е работила през годините и в училище и на различни кръжоци с пластилин, глина и гипс и не им се кефи хич. С шиенето няма много опит, но й харесва, скицирането на модели също. Избрахме на базата на какво й харесва и иска да прави и какво - не, така че смятам, че това е правилното за нас Simple Smile

# 304
Миналата година са ги качили на сайта на 27.06. Ама тази още не са, поне до преди малко.  Simple Smile

# 305
  • София
Привет, днес на свеж ум и след поокопитване, се записахме "моден дизайн" в Приложното. Имахме разговор с директорката, беше много изчерпателна и в детайли ни обясни какво се учи в модния дизайн и играчките, за да може правилно дъщеря ми да прецени, защото дилемата беше между двете специалности, а класирането като я дръпне напред, няма връщане в модния дизайн, защото играчките са й първо желание. Утре отиваме да си види работата в "Илия Петров".

alex_eli и аз записах сутринта дъщеря ми в модния дизайн. Явно ще са заедно момичетата! Можеш ли да споделиш какво каза директорката за специалността?

# 306
Привет, днес на свеж ум и поокопитване, се записахме "моден дизайн" в Приложното. Имахме разговор с директорката, беше много изчерпателна и в детайли ни обясни какво се учи в модния дизайн и играчките, за да може правилно дъщеря ми да прецени, защото дилемата беше между двете специалности, а класирането като я дръпне напред, няма връщане в модния дизайн, защото играчките са й първо желание. Утре отиваме да си види работата в "Илия Петров".
Честито! С лекота и интерес да и върви занапред! :*
А защо не посмяхте да изчакате играчките?

Благодаря много, Амели!
За играчките не беше от страх. Говорихме си снощи и тя изплю камъчето, че писала играчки на първо желание основно, защото нейни приятелки от курса по рисуване искали тази специалност. В играчките има доста работа с пластични материали, а тя е работила през годините и в училище и на различни кръжоци с пластилин, глина и гипс и не им се кефи хич. С шиенето няма много опит, но й харесва, скицирането на модели също. Избрахме на базата на какво й харесва и иска да прави и какво - не, така че смятам, че това е правилното за нас Simple Smile
Честито! Flowers Hibiscus Много се радвам, ще сме заедно!
Имахме същите колебания, с тази разлика че дъщеря ми обожава да работи с глина и много страда, че в модния дизайн не се учи скулптура.

# 307
  • София

Това е една рисунка от уроците,на които ходеше.Ще се радвам на мнения.
Относно подготовката сега разбирам,че малко несериозно сме подходили.Готви се от Октомври.Избрах учителя от интернет,а можеше по-добре да проуча нещата.Вярно,че по-късно тук от форума, майки ми дадоха и други кординати, за което много благодаря, но дъщеря ми не пожела да сменим учителя.Второ не достатъчно упражнения в къщи.Трето може би и самото дете не е за това и всъщност е хубаво,че има преподаватели,които го казват навреме.
Оценките са ни ниски.Евентуално НПГФП на второ класиране.

# 308
Майка ми отиде до НПГПФ.Каза,че няма изнесени списъци.

# 309
Майка ми отиде до НПГПФ.Каза,че няма изнесени списъци.

Уф, много се моткат тези хора! А питала ли е кога ще излязат и изобщо за повече информация?

# 310
  • Sofia
Току що звънях. Обработват ги в момента и до края на деня ще бъдат качени на сайта и в училището! Ще бъдат закачени така ,че да има достъп до тях и в извън работно време!
Успех на всички!

# 311
  • sofia
Код:
Алекс, честито и хубавото е, че навреме се е усетила девойката кое е "нейното" нещо!

andibet, не се учи скулптура, но пък се учат други интересни неща, като история на костюма.

С мъжа ми си говорехме, че в Приложното не се учат от всички специалности всички художествени дисциплини, които пък от друга страна се учат от всички в НУИИ (живопис, графика, скулптура), ама погледнато реално, няма как да се случи, защото и часовете по специалността си "искат своето".

ПП: 5,75 има на годишния изпит.

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 15:06 от vesi1

# 312
  • софия
http://www.npgpf.bg/index.php?pageid=83

Полиграфия и фотография. На приетите Честито!!!!

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 15:49 от Амели

# 313
 Честито на класираните! Ние чакаме 2ро и 3то класиране, в зависимост от това колко деца се запишат. То и още мислим дали да е там или в Райнов или евентуално 51, въпреки, че синковеца него нещо не го харесва.

# 314
  • Sofia
Не съм, и ние сме така!
Честито на приетите!
Чакаме останалите класирания.
Лично аз - вече с огромно нетърпение.
Досега не е приет никъде.
П.П. Чух се с него да му кажа.
Вика ми - "Мамо, млъкни, че ще се разплача вече..."
А той никога не плаче за такива неща. Досега и нервност не показваше. Като цяло.
Аз също се сдухах пак.
Чакане му е майката!
Уфф, как ще устискаме до юли?!

Последна редакция: вт, 26 юни 2018, 16:24 от vihrogonche

Общи условия

Активация на акаунт