КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 727
  • 921
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте всички,

За тези, които се интересуват от фотографското у-ще, днес на обяд щяло да излезе първо класиране, а от утре е записването.

Успех!

# 286
  • софия
Ще издиря и аз по-късно работи от вкъщи, ама те ще са вече от 8 клас, други не мисля, че ще открия, но ако намеря, ще кача и тях. Но това означава работи отпреди 4-5 години, не зная колко ще са от полза.
Хора, хубаво си коментирате оценки (Vesi и ЯТМ), слава Богу , че сте на една вълна в едно училище и не се засягате, ама имайте впредвид, че може да има много потребители, които заради това да не искат да качват снимки  - малко страх от реакциите и коментарите. В този ред на мисли, Жана, моля те не анализизарай слаби-силни моменти, поне докато не бъде попитано! Иначе рискуваме да спрем и без това крехкото престрашаване да се качват снимки. Нека всичко бъде в доброто намерение да се даде поглед за ниво, изисквания, очаквания. Няма лошо да се дават знания и "консултации", но рискуваме да превърнем темата във виртуална школа или не дай си Боже изпитна сесия.....
Не е приятно да качиш работи на детето си, за да си полезен на другите и да се окаже, че ти натрият носа....Нека бъдем уважителни и оценяващи жеста!

# 287
  • Sofia
Здравейте всички,

За тези, които се интересуват от фотографското у-ще, днес на обяд щяло да излезе първо класиране, а от утре е записването.

Успех!

Много ти благодаря, ние се интересуваме ГЛАВНО от него към този момент, защото оценката ни там е най-висока. Flowers Four Leaf Clover

Нали някой ще сложи линк към класирането? Аз не зная дали ще мога да го направя, защото сега влизам в индивидуална консултация и поне докъм 12.30 часа ще съм в час с клиентката. После - обяд с колегите и ... отече моята.

# 288
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте всички,

Успех!

Благодаря!  Hug Значи ще чакаме, нас ни интересува по-скоро 2-ро и 3-то класиране, дано да дадат информация дали става автоматично записването за следващи класирания или трябва някакво заявление. Simple Smile

Момичета, много благодаря за споделените работи на децата!  bouquet

# 289
  • Sofia
... Хора, хубаво си коментирате оценки (Vesi и ЯТМ), слава Богу , че сте на една вълна в едно училище и не се засягате, ама имайте впредвид, че може да има много потребители, които заради това да не искат да качват снимки  - малко страх от реакциите и коментарите. В този ред на мисли, Жана, моля те не анализирай слаби-силни моменти, поне докато не бъде попитано! Иначе рискуваме да спрем и без това крехкото престрашаване да се качват снимки. Нека всичко бъде в доброто намерение да се даде поглед за ниво, изисквания, очаквания. Няма лошо да се дават знания и "консултации", но рискуваме да превърнем темата във виртуална школа или не дай си Боже изпитна сесия..... Не е приятно да качиш работи на детето си, за да си полезен на другите и да се окаже, че ти натрият носа....Нека бъдем уважителни и оценяващи жеста!

+1 !!!

П.П. Като качвах работите на моя син, точно от такива неща се опасявах, честно казано. Не че не мога да чуя и критика, но не на всеослушание. Може на лични бележки.

# 290
  • в гората
Аз само искам да кажа, че съм благодарна за коментара на Жана много! Благодаря за отделеното време и усилие... така ми светнаха още лампи освен тези, които вече светят... Не съм се засегнала ни най-малко, напротив. Аз самата съм фотограф и смятам, че градивната критика е нещото, което ни води напред.

# 291
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
За коментарите към споделените работи, може би ще е добре когато се споделят да се уточнява дали се търси коментар, например да се напише - "ще се радвам на коментар и оценка от разбиращите", тъй като наистина не всеки би искал публично да се обсъждат нещата на детето му, но пък самите коментари са повече от полезни за такива като мен, които нищо не разбират, както и за тези, които се, или ще се готвят за изпитите.  Peace

Принципно е добре за следваща тема това да се уточни още в първия пост, ако мислите, че е удачно.

Като гледам времето какво го дават утре, взех да се чудя дали да се таралянкаме с градския транспорт до Райнов или да се метнем с колата със синковеца, ама ще го мислим. Ако вали порой, може и с колата да отидем.

# 292

Като гледам времето какво го дават утре, взех да се чудя дали да се таралянкаме с градския транспорт до Райнов или да се метнем с колата със синковеца, ама ще го мислим. Ако вали порой, може и с колата да отидем.

[/quote]

Бих дала предложение ..ако позволите. Понеже Ви е далеч ...няма да е лошо да отидете с колата, за да разгледате училището и ако Ви хареса и се спрете на него като вариант, то тогава е хубаво да отработите пътя до там.

# 293
  • софия
Аз само искам да кажа, че съм благодарна за коментара на Жана много! Благодаря за отделеното време и усилие... така ми светнаха още лампи освен тези, които вече светят... Не съм се засегнала ни най-малко, напротив. Аз самата съм фотограф и смятам, че градивната критика е нещото, което ни води напред.

Супер! Аз не критикувам Жана, изказвам мнение! различно е! И си го позволих защото зная колко време беше нужно да се започне със споделянето на снимки!

Освен да направим така- който иска да чуе градивната критика, да си казва - моля кажете си мнението!
А може и изобщо да не съм права!

# 294
  • sofia
Амели, повечето нищо не разбираме от рисуване, композиции, сенки и пр. така че аз го приемам като вид ограмотяване. По математика мога да му проверя задачите и нивото, ама по рисуване - тцъ.

MardiGras явно е имала подозрения, че нещо не е ок с подготовката, щом са включили още един учител. Сега тези подозрения просто се потвърдиха. То точно това е гадното, че родителя не може да прецени ситуацията.

Днес свършват след 14,30 и чак тогава ще знае оценката. Още повече, че рисунките се оценяват от комисия, а не от един човек, отделно им гледат и домашните през годината, та к'вот тако'а.
ЯТМ, не е пълно 6 със сигурност, има само две пълни шестици в техния клас.....нещо такова ми спомена.

Аз се опитвам да му набия в кухата лейка, че трябва постоянство, да не се скатава (искат му 10 скици, той носи 5, примерно) и да си гони нещата. Не може той да ходи без домашно и да очаква резултати.....както прави по повечето от другите предмети .....щото сега тръпне да не го зацафарят по биология, защото се е издънил на последния тест. Аз го успокоявам, че има поправителна сесия юли, септември и после към края на септември пак (тук слагам зеленото нахилено човече от старата версия).

ПП: Аз снимки не съм споделяла, щото 1-во: не мога да снимам, 2-ро: излизат гадно с наличните телефони и не се вижда като хората, 3-то: мързи ме да вадя фотоапарата, за да направя нормална снимка.

# 295
  • София
Ето и на моята дъщеря годишната, малко преди да я завърши съвсем (снимката е с лош наклон, но все пак се вижда). Има 5.50.

# 296
Качвам една от подготовката на дъщеря ми. Ще се радвам на критики и коментари, извинявам се, че има няколко щрихи от котешки нокти, но мисля че си личат кои са 😂

# 297
  • софия
Стана 1 часа. Полиграфията?

# 298
  • Sofia, Bulgaria
Привет, днес на свеж ум и след поокопитване, се записахме "моден дизайн" в Приложното. Имахме разговор с директорката, беше много изчерпателна и в детайли ни обясни какво се учи в модния дизайн и играчките, за да може правилно дъщеря ми да прецени, защото дилемата беше между двете специалности, а класирането като я дръпне напред, няма връщане в модния дизайн, защото играчките са й първо желание. Утре отиваме да си види работата в "Илия Петров".

# 299
  • софия
Привет, днес на свеж ум и поокопитване, се записахме "моден дизайн" в Приложното. Имахме разговор с директорката, беше много изчерпателна и в детайли ни обясни какво се учи в модния дизайн и играчките, за да може правилно дъщеря ми да прецени, защото дилемата беше между двете специалности, а класирането като я дръпне напред, няма връщане в модния дизайн, защото играчките са й първо желание. Утре отиваме да си види работата в "Илия Петров".
Честито! С лекота и интерес да и върви занапред! :*
А защо не посмяхте да изчакате играчките?

Общи условия

Активация на акаунт