КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 664
  • 921
  •   1
Отговори
# 825
  • sofia
Йованка, моят се зарадва, че ще има нов учител по философия и с облекчение пресметна, че другата само веднъж седмично ще я вижда (по история).
А вярно ли е, че преподавателя по БЕЛ напускал? Бил по заместване и за това. Така е казал на децата в края на годината.  Беше ги стегнал и ги караше да четат и пишат....

Последна редакция: пт, 07 сеп 2018, 16:19 от vesi1

# 826
  • София
И аз така разбрах за учителя по БЕЛ и моята го харесваше.
Голяма радост вкъщи, че ще е Вихрогонче😂 надявам се, че няма да я разочароват децата.

# 827
  • Sofia
А пък аз се надявам да не ги разочаровам аз Flushed

# 828
  • Ланкър, планините Овнерог
Веси, аз пък съм много доволна от историчката. МоЙто толкова учи по история, че я бъзикаме, че явно с това ще кандидатства след завършването. Това е единствения общообразователен предмет, по който наистина учи.

# 829
Колко време продължава родителската среща горе-долу?
Очертава ми се сутринта да ида за откриването, а вечерта за срещата.
А малкият дизастър още не е на градина, та трябва да уговоря гледачи...

# 830
Колко време продължава родителската среща горе-долу?
Очертава ми се сутринта да ида за откриването, а вечерта за срещата.
А малкият дизастър още не е на градина, та трябва да уговоря гледачи...
Ако сте 8 клас, няма да е малко. Първо е общата част - представяне на у-щето от директорката, представяне на новите учители (Вихрогонче, заради теб може и да ида), избиране на настоятелство, ако се налага. После следва по паралелки - минаване на учителите, запознаване, всеки да си каже какво иска, какво не иска, какви материали ще ви трябват и т.н.

# 831
Благодаря!
Ще си отделя 2-3 часа вечерта...

# 832
Здравейте,
Попаднах на темата, като търсих кога ще е откриването в "Св. Лука". Дъщеря ми е приета там - текстил. Виждам, че Вихрогонче ще ѝ преподава Simple Smile
Не открих друга тема за училището, така че ще ми е приятно да си общуваме тук.

# 833
Когато приеха дъщеря ми там, бях направила тема за у-щето, но нямаше никакво движение и остана в небитието.

# 834
  • София
Честито и от мен, Вихрогонче!Радвам се,че накрая всичко се подреди!Пожелавам ти да се чувстваш удовлетворена и щастлива на новата работа!
Хубаво е, че темичката ни се раздвижи.Аз следя за родителска среща за Н.Райнов,но още нищо няма на сайта.Знаете ли кога пускат повече информация за новата учебна година или да се обаждам?

# 835
Момичета, здравейте! Може ли някой да разкаже, който вече е минал))), дали ще има родителска среща в Художествената гимназия? И дали ще обявят на сайта информацията или трябва да звънна и да питам.

Вихрогонче, честито!! Много успехи и усмивки! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 836
  • София
И от мен честито Вихрогонче! Дано да се чувстваш добре там и да знаеш, че това е твоето място! От личен опит знам колко е неприятно да се чувстваш не на място в работата си! И моето момиченце ще е при теб! Simple Smile

# 837
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ехаааа, Вихрогонче, честито! Много се радвам, дано да си намериш мястото там! Че си добър учител, не се и съмнявам!  bouquet

Аз също чакам информация за РС на Райнов. Simple Smile
За ходенето с децата първия учебен ден - вероятно моят ще иска да го придружа, той няма против да се показва с мен, все още, въпреки че доста го бъзикаме по въпроса. Ама и аз не се натискам да ходя с него и ако може да ми се размине, хич и не си правя устата. На мен и на РС не ми се ходи, ама няма как, но се сещам, че може и мъжът ми да пратя, тъй или иначе той е по финансовата част!  Mr. Green

# 838
И аз чакам информация за Райнов, но още няма . Предполагам ,че след 10 ще качат на сайта за часа на откриването . Родителската среща беше на 18 09 миналата година и раздадоха списъци с нещата ,които трябваше да се купуват. Беше само една в началото на годината.

# 839
  • sofia
Повечето училища в последния момент обявяват за откривания, родителски и пр. Че има нетърпеливи да получат информация, тях не ги трогва Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт