КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 646
  • 921
  •   1
Отговори
# 210
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Еха, каква хубава ни стана темичката! Браво, продължавайте в същия дух, така ще е още по-полезна за следващите!  Grinning
Ние нямаме такива рисунки, тъй като не се е готвил, а и да има някоя, няма да е толкова добра, все пак си трябват тренировки за да станат добри, но ще потърся от училище нещо, ако има запазено. Simple Smile Поне ще кажете, дали е добро на база рисунките на вашите деца.

# 211
  • Ланкър, планините Овнерог
Благодаря ви. Аз не разбирам и всичко ми харесва, но на учителите съвсем не всичко. Другата седмица е годишният изпит по рисуване и там е голямата секира. Ще видим колко ще изкара, тя и на 4-ка се радва вече.

# 212
  • Sofia, Bulgaria
Привет, акция " гардероб" продължава и днес няма как да се измъкна Simple Smile Ще прегледам и кача картини и аз при първа възможност.

# 213
Привет, акция " гардероб" продължава и днес няма как да се измъкна Simple Smile Ще прегледам и кача картини и аз при първа възможност.
Joy Акция гардероб е сложна, при нас акция прозорци отне само ден и аз се отървах.  hahaha

Да, ама се оказва, че нямам рисунки, защото му го няма скицника на младежа (най-вероятно мъжът ми го е разчистил някъде - къде и той не знае), ще снимам нещо от тетрадките или някоя кола, която е рисувал.

# 214
  • София
Дъщеря ми от уроците носеше не лоши по мое мнение рисунки,но когато отиде в Художествената на подготвителния курс и рисува сама се оказа направо трагедия.Чудя се, дали учителите рисуват заедно с децата на уроците, за да стане добре и ние да си мислим,че всичко е наред.Много се надявам, че не е така.По-късно ще се опитам да кача рисунка.

# 215
  • софия
Дъщеря ми от уроците носеше не лоши по мое мнение рисунки,но когато отиде в Художествената на подготвителния курс и рисува сама се оказа направо трагедия.Чудя се, дали учителите рисуват заедно с децата на уроците, за да стане добре и ние да си мислим,че всичко е наред.Много се надявам, че не е така.По-късно ще се опитам да кача рисунка.
Учителите РИСУВАТ на работите на децата и така ТРЯБВА да бъде, защото няма друг начин как да бъде обяснено и показано. Само думи вършат работа от един момент нататък, когато детето има добра база и представа какво се иска от него като му се каже нещо конкретно! И ако не се справи, пак се сяда и се рисува от учителя. Понякога това може да е една единствена 5 мм чертичка, но трябва да се сложи от учителя за да разбере ученика!
Не се увличайте сега по другата крайност, трябва поне малко разумно да се гледа на нещата! После 5 години в училище ще продължат да им пипат по работите!

# 216
  • софия
Нямаме ли си агенти пред гимназията?

# 217
Още няма резултати, не че ние имаме шанс, ама все пак. Simple Smile

Ето и от нас, не са на обемни тела, ама нямаме, та го помолих да даде някакви неща, които той си харесва и нещо от играта, която играе и е правил.

Това са една кола, която той си е рисувал и измислял, а долу са подобни на една игра или филмче, няма спомен вече от какво бяха.

Хоумър му е с награда в играта, ама сега бил ъпдейтнат и му светели очите и нещо си още.

Любимата му рисунка не е тук, в училище била. Колко добре рисува аз никак не мога да преценя, тъй като нищо не разбирам, за проектирането в играта, пък - съвсем!  Crazy

# 218
  • София

Не съм, и моето дете има подобна рисунка. Явно е нещо модерно Wink
Ние сега завършихме 6 клас. Другата година ще кандидатстваме Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 18:36 от brayan__

# 219
  • софия
Резултати:

http://hg-iliapetrov.com/bg/novini/444-rezultati-ot-priemen-izpi … uii-iliya-petrov-

аз съм шашната!

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 18:23 от Амели

# 220
Честита ни 2-ка на нас  Joy, добре, че детето си знаеше.  Grinning много е интересно, че успява сам да се прецени доста добре как се е справил (е, в случая изобщо не се справил, ама то и аз не съм знаела, че има различни листа, на които моливите рисуват различно).

brayan__  Peace, да от нещо беше, ама не си спомням от какво. И вашият заяц е готин!  Laughing

Сега чакам да се похвалите с вашите, кой-колко и т.н.? Simple Smile

# 221
  • Sofia
Името си го намерихме, но Алекс твърди, че не е бил този код-номер!!!
Дали ще има начин да си видят работите, дали са техните? Той вика: "Не е възможно, мамо! Не може да имам само толкова!"
Оценката му е 2.80. Най-слабата досега. В приложното имаше 3.68, във фотографското е изкарал 4.66, на изпита за проверка на способностите по ИИ към МОН е с 83 от 100 точки. Тук - едва среден?! И на мен този път не ми се вярва.
Няма нито една отлична работа!!! Само 1 брой 5.20 и още само 4 броя, започващи с 5 първа цифра. Всичко останало е надолу. Приели са 53 деца, до тези, имащи 4.50 включително. 10 двойки и много тройки. Не са се явили около 30 деца.

# 222
Здравейте, следя темата, макар да не съм се вкл. Нашият номер също не отговаря на името.

# 223
Хахахахахаха толкова слаби оценки не бях виждала със сълзи се разсмях.Ние сме с 3.90 номерата на децата не съвпадат гледах по името.
Отиваме в приложните детски играчки и това е!

# 224
 Амели, вие как сте?

Моят изобщо не си спомня какъв му е кода, но сме сигурни, че няма грешка в оценките. Честно казано ми стана малко гадно, викам си, поне 2,20 да беше, ама ми е много по-гадно за децата които са се готвили и мат ниски оценки.  Confused Все пак, при нас е очаквано, реалисти сме и ни е ясно, че без грам подготовка и гений да си - нямаш шанс, ама тия деца, дето са се мъчили месеци наред и са се надявали ..., ми гадно е!

П.П. Аз открих и една положителна страна на това, че синковеца има 2 - нямам да ми се налага да давам над 200лв за оправяне на колело, ще си чака докато преценим.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 19:11 от Не съм

Общи условия

Активация на акаунт