КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 667
  • 921
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И при нас кода не съвпада. Оценката е зашеметяващо 3.20. Нещо взе в повече да ми идва. Всеки ден съм с главоболие.

# 226
  • София
Тези надминаха и Приложното. Вашите деца учили ли са метални предмети в подготовката? Моето не беше рисувала такива на курсовете, каза че сега в осми клас рисуват и са много трудни.

# 227
  • София
И при нас името не съвпада с номера.Това не е ли странно?Ние е сме с 3.

# 228
  • Sofia
http://www.bg-mamma.com/?topic=982578.150

Погледнете тук, от мнение № 152 нататък.

Явно това са си някакви техни кодове.

# 229
Не очаквах единствено да няма някой герой с 5.50 за да бъде гордостта за всички. Очаквах мойта да изкара около 4.20, уви тея по взискателни от мен!

# 230
Дъщеря ми много настояваше да се яви и на този изпит, има 4.05, малко под чертата, но така или иначе сме си в Приложната Simple Smile

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 20:17 от andibet

# 231
  • софия
Избиха рибата, нали? Не очаквах изобщо чак такъв контраст, толкова ли пък ни едно дете не знае как да работи за отличен? Висока им е летата определено!

Е, по естествен начин си дойде музата за дългия ми пост, но ще е малко по-късно като утихне къщата за да си отделя достатъчно време и концентрация!

На всички приети, честито и много успехи занапред!

П.С Не съм, аз нямам кандидатстващо дете, то и заради това ми е по-леко да следя кампанията.

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 20:15 от Амели

# 232
  • СОФИЯ
4.80 вътре сме 😁

# 233
  • Sofia, Bulgaria
Наистина шок - 3.00 ... Ели не може да се примири, иска да ходи да си гледа работата, незнам дали ще разрешат, утре сутринта отиваме.

# 234
  • софия

е, поне един да се похвали! Честито!

Наистина шок - 3.00 ... Ели не може да се примири, иска да ходи да си гледа работата, незнам дали ще разрешат, утре сутринта отиваме.

ами за шок си е! те всички са в шок и ужас, и как не, като огледам оценките Scream
alex_eli, гушни детето и му дай  кураж!
Иначе не виждам причина да не ви я покажат! Според мен би трябвало официално да обявят реда дори!

# 235
С 4,75 и ние сме вътре!

# 236
  • софия
честито и на вас Nataly2011 Simple Smile
айде вече и други да се излюпят и да се похвалят!

# 237
Малко да ви успокоя, детето изкара пълна 2 ( 10 точки) на матурата по математика.  По другите предмети 5 и 6. Цял срок я давах на уроци по математика. Така, че ние пък в училищата където се гледат оценки от матурите нямахме никакъв шанс. Добре че детето рисува добре , че да го приемат някъде с рисуване. Когато се записвахме за изпит в приложните, тържествено и заявиха, че за съжаление ще учи и математика там. Тогава не знаехме какво гледат. Тя беше много разочарована, беше много сладко смешна. По мое време взимаха оценки от български, математика и рисуването по 3 умножено.

# 238
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Браво, на успелите! Има с какво да се гордеете!  bouquet

Амели, сетих се аз после, ама ...  Laughing

alex_eli, шок си е, я! Ама, наистина - отидете и вижте, важно е детето да знае защо е оценено така.

А, забравих да допълня, че моят син си призна, че не е приел изпита на сериозно и като не му се получило с листа, приключил с рисуването и останал в залата да си говори с децата, щото било много приятно!  ooooh!

Последна редакция: нд, 24 юни 2018, 20:54 от Не съм

# 239
Честито на приетите . а на другите ..не се отчайвайте за всеки ще има място и то правилното.

Общи условия

Активация на акаунт