КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ 2-ра част

• 73 974
  • 883
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ние сме над чертата, но на ръба с 4,50! Някой знае ли колко е броят приети деца? Имам и други питане-децата с много добър от Св.Лука каква оценка получиха в Илия Петров?
Детето е с 5.30!
Браво, какво ще изберете?
Ние сме от неявилите се, но познато дете има 0,93 по-ниска оценка в НУИИ

# 151
  • софия
Обикновено обявената бройка за прием е 52
После в 8 клас ги разпределят в две паралелки с по 26 деца.

Понякога обаче, както е и сега, се прави надпланов прием, заради правилото за последна еднаква оценка.
В случая 52рия, 53-тия, 54-тия и 55-тия имат 4,50. Съответно ще приемат всички.

# 152
Моля тези, които са видя ли резултатите си да ми кажат този код в списъка съвпада ли им с този на бележката с която децата влязоха на изпита.
Предварително благодаря!

# 153
Моля тези, които са видя ли резултатите си да ми кажат този код в списъка съвпада ли им с този на бележката с която децата влязоха на изпита.
Предварително благодаря!
Не

# 154
  • София
За статистиката Йоанна има 5.21 в Св. Лука и 4.90 в НУИИ, т.е. с 0.30 по-ниско.

Кодът в списъка не е входящия номер от бележката, някакъв нов номер е това, който още не можем да го разгадаем.

# 155
Извинявайте за любопитството, но кое е приоритетно училище за Йоана, предвид близките резултати?

# 156
Личното ми мнение на база наблюдения, оценки, класирания и тук прочетеното,определено за кандидатстване в такъв тип училища е нужно освен талант, дооооста сериозна подготовка мин.една година по-рано.Казвам го за бъдещите талантливи и заинтересовани седмокласници и техните родители!

# 157
  • софия
Личното ми мнение на база наблюдения, оценки, класирания и тук прочетеното,определено за кандидатстване в такъв тип училища е нужно освен талант, дооооста сериозна подготовка мин.една година по-рано.Казвам го за бъдещите талантливи и заинтересовани седмокласници и техните родители!
Това е сигурно, всеки който си мисли, че талант е достатъчно основание е в груба грешка!
Дали да е една година подготовката или 3 месеца в въпрос на решение, но лично според мен 3 месеца са недостатъчно, въпреки, че моето дете навремето се справи за толкова. Това само ми докара инфарктно притеснение, нищо, че беше приета със стабилен резултат. Просто е нужно време, аз бих казала, че 3 месеца е абсолютния минимум. Оптималния вариант, и то при последователно и старателно дете е 5-6 месеца. Peace

# 158
  • sofia
Моят юнак има 4.70. Чак се изненада, но коментарът му беше "Все пак мога да рисувам, въпреки че излязох в 11:30".......че се беше ядосал на резултата в Приложното.  Laughing
Явно Амели е права, че зависи и от моментното състояние на рисуващия.

# 159
Това е сигурно, всеки който си мисли, че талант е достатъчно основание е в груба грешка!
Дали да е една година подготовката или 3 месеца в въпрос на решение, но лично според мен 3 месеца са недостатъчно, въпреки, че моето дете навремето се справи за толкова. Това само ми докара инфарктно притеснение, нищо, че беше приета със стабилен резултат. Просто е нужно време, аз бих казала, че 3 месеца е абсолютния минимум. Оптималния вариант, и то при последователно и старателно дете е 5-6 месеца. Peace
И добър учител при тази подготовка,бих добавила!!!

# 160
И за стастиката, както и за бъдещите кандидати- нека тези с над 5.50 и в двете училища да споделят къде и колко време са се подготвяли?

# 161
Моят юнак има 4.70. Чак се изненада, но коментарът му беше "Все пак мога да рисувам, въпреки че излязох в 11:30".......че се беше ядосал на резултата в Приложното.  Laughing
А каква оценка е имал в Св.Лука и къде е голямото му желание да учи?

# 162
  • sofia
4.32 има в Приложното и най-вероятно там ще го запишем.
Винаги има размествания на второ класиране. Много под чертата ли сте?

# 163
4.32 има в Приложното и най-вероятно там ще го запишем.
Вашия син Борис ли е? Били са в една зала днес с дъщеря ми, май?😀

# 164
  • софия
А каква оценка е имал в Св.Лука и къде е голямото му желание да учи?

Тiani14, изглеждаш доста притеснена Hug
каква е ситуацията при вас. Сподели, не преминавай сама през притесненията си.

Потребителите предни години са дочаквали заедно и второ и трето класиране, споделяли са си, съветвали са се, давали са си кураж  Party дори когато някой е бил много разочарован...

Лично според мен, се га тепърва ще има сериозни рокади.
Нали се сещаш, че сред приетите в приложното са тези, които са и на изпита в НУИИ. И обратното. Търпение само е нужно! Не зная с каква оценка е детето ти, но тепърва ще се пренарежда класацията

Общи условия

Активация на акаунт