КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 881
  • 921
  •   1
Отговори
# 510
  • На края на вселената!
От новото училище дават бележка че е записано при тях детето. Тя се носи в старото , тогава се взима отпусно. Което пак се носи в новото училище

# 511
И аз се измъчвам като гкледам как страда моето момиче.Единственото и желание е 51-во.Не знам какво стана на изпита за проверка на способностите(там я бяха разпределили),какво я впечатли това училище....сега е непреклонна и иска само там.

# 512
И аз се измъчвам като гкледам как страда моето момиче.Единственото и желание е 51-во.Не знам какво стана на изпита за проверка на способностите(там я бяха разпределили),какво я впечатли това училище....сега е непреклонна и иска само там.
Ако не е нетактично, колко ви е бала за там? Може пък да има късмет. Миналата година е имало 3 свободни места дори на 3-то класиране.
Синът ми също отначало говореше само за 51-во, но като отидохме до Н. Райнов, си промени мнението.
На 51-во материалната база е много добра. За обучението - не знам. Дори учебния план по-не ми харесва.

Не съм, жалко, че учителите са се отнесли така. Но се надявам "злото" да е за добро. На повечето деца това у-ще много им харесва. И на моя син също. Просто 51-во ни е много близо, в сравнение с него.

За художествената едва ли ще излезе списък за 3-то класиране.
Вероятно ще се обадят по телефона на децата, които следват.

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 11:12 от lkjh1

# 513
  • София
И дъщеря ми беше разпределен там и също много хареса училището, но после реши да пишем първо Н.Райнов.
Много висок бал има тази година.Нашият БАЛ е 341и нямаше да стигне.Вашия колко е?

# 514
Ако не е нетактично, колко ви е бала за там? Може пък да има късмет. Миналата година е имало 3 свободни места дори на 3-то класиране.

360,5.Силно се надявам да има късмет и да я приемат на второ класиране.
И дъщеря ми беше разпределен там и също много хареса училището, но после реши да пишем първо Н.Райнов.
Много висок бал има тази година.Нашият БАЛ е 341и нямаше да стигне.Вашия колко е?

# 515
Хораааааааааааааа!!!!
Обадиха ни се от художествената, че младежът е приет и да отидем да се запишем.TadaBalloonBalloonBalloonBalloonParty Time

Ако още някой чака за там, мисля, че е добре да се обади и така ще заяви, че има интерес и ще го имат предвид. (Да попита кротко дали се очаква 3-то класитране).

Висто, ние ще освободим мястото в 51-во. Вчера също прочетох (вече не знам къде) за друго дете, прието в 51-во, което се записва в художествената.

Успех на всички чакащи дечица и измъчени майки!
Непременно да се похвалите.

Аз имах надежда до последно, благодарение на постовете на Ина за тяхната сага през 2014.
Имайте надежда и вие! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Нека не остане нито едно страдащо дете и лицата има да засияят в усмивки!!!!!
Nature Sun With FaceNature Sun With FaceNature Sun With FaceNature Sun With FaceNature Sun With FaceNature Sun With Face

# 516
  • София
360,5.Силно се надявам да има късмет и да я приемат на второ класиране.[quote author=gabrielas

Мисля,че ще ви приемат.Все още има записващи се в училищата към МК, а те са приети и към МОН.
Ще падне бала на второ класиране, но общо взето високи са баловете тази година и за Райнов и 51СУ.
Късмет!Нека всички деца ги приемат там,където искат!
Да ви кажа дъщеря ми със зор изкара 5-7 клас.Целите и тетрадки отзад са изрисувани, защото не и беше интересно по повечето предмети.Радвам се,че успя поне в едно от училищата с рисуване да влезе и да прави нещо, което харесва.

# 517
360,5.Силно се надявам да има късмет и да я приемат на второ класиране.[quote author=gabrielas

Мисля,че ще ви приемат.Все още има записващи се в училищата към МК, а те са приети и към МОН.
Ще падне бала на второ класиране, но общо взето високи са баловете тази година и за Райнов и 51СУ.
Късмет!Нека всички деца ги приемат там,където искат!
Да ви кажа дъщеря ми със зор изкара 5-7 клас.Целите и тетрадки отзад са изрисувани, защото не и беше интересно по повечето предмети.Радвам се,че успя поне в едно от училищата с рисуване да влезе и да прави нещо, което харесва.
Благодаря за куража,който ми давате!Успех на дъщеря Ви в новото училище и  весела ваканция.

# 518
Честито на всички приети деца!!! Много, много и искрено се радвам!!!! На останали деца продължавам да стискам палците!!!

# 519
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Сега чакаме Вихрогонче да ги вземат в Райнов на второ класиране (хич и не се съмнявам, че ще стане) за да сформираме група на 8кл  Mr. Green и на  Висто за 51, че и това дете да отиде където иска!  Party Peace
И понеже вече съвсем съм изкуфяла, ако съм пропуснала някого - стискам палци да влезе където иска, ама да си казва кой и къде за да стискаме палци конкретно за каквото трябва!  Flutter

Зайче, благодаря, за удостоверението за преместване - принципно не би трябвало да го изискват, но в много училища все още го искат, та затова питам дали трябва за Райнов конкретно. Ако се окаже, че трябва, ще се разхожда хубавецът, тъкмо да свиква!  hahaha

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 15:26 от Не се сърди, човече

# 520
  • Sofia
Сега чакаме Вихрогонче да ги вземат в Райнов на второ класиране (хич и не се съмнявам, че ще стане) за да сформираме група на 8кл  Mr. Green и на  Висто за 51, че и това дете да отиде където иска!  Party Peace
И понеже вече съвсем съм изкуфяла, ако съм пропуснала някого - стискам палци да влезе където иска, ама да си казва кой и къде за да стискаме палци конкретно за каквото трябва!  Flutter  ...

Вихрогонче горко плаче...

Защото имам пропуснато обаждане от стационарен номер в 12.45 часа. Тогава съм обядвала и не съм чула телефона. Оттогава звъня, но ми дава само и единствено заето, и то по начин, по който показва, че самата система ме изхвърля.

И сега съм в една тъжна луда паника да не би пък от някоя от трите гимназии не ми звънят заради Алекс.

Просто ей на - ще пукна - ви казвам. А не звънят отново.

Освен да последвам съвета и плахо, и кротко аз самата да звънна и на трите гимназии и да ги попитам дали обаждането не е било от тях случайно.

Телефонът не съвпада с посочените в сайтовете, но кой знае? Вече се вкарвам във филми явно!

Простете ми.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 15:27 от Не се сърди, човече

# 521
  • София
Обаждай се и на трите училища. В приложното също звънят да питат дали все още имаш интерес за трето класиране.

# 522
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Обаждай се Вихрогонче, хич не му мисли!  Hug

# 523
  • в гората
Вихрогонче, две сме... не, че е успокоително, но и аз съм в пълен амок, чакам някой да звънне ама тц. Сутринта ходих във Фотографското уж да разпитам, охраната не ме пусна горе, казаха, че днес прозвъняват тия с успех над 5.00, да съм чакала утре, вдругиден обаждане... Казвам: ОК, но искам да знам колко места остават, колко души са преди нас, за да си правя сметката.... казват: елате вдругиден.... Подвих опашка и си тръгнах. От Приложното също щели да звъннат ако... И седя и обикалям вкъщи като лъв в клетка, и направо ми иде да се гръмна. Приет е в Техникума по облекло, но макар и да смятам това за нелоша опция, ме притеснява факта, че ще има 2 момчета и 20 момичета. Аз самата прекарах една година в това училище навремето и беше точно така.... Та, така, пълна драма. На всички приети - честито!!

# 524
  • софия
Ама как може да стоите и да се чудите!? Звъннете на посочените телефони в контакти на фотографията, как така няма да ви пуска охраната! какво пък толкова, нали са дадени за връзка! Я малко по-окомуш! Стига с таз' наклонена глава!

Общи условия

Активация на акаунт