КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ - част 3

• 72 813
  • 921
  •   1
Отговори
# 555
Моята не пипва да рисува, а има 20 рисунки с определени теми за ваканцията. Ще й пусна тази седмица свободна, че свършиха преди дни и ще я натискам, че няма да й стигне времето.
Днес се е отдала на културни разходки, обикаля галерии със съученички.
Кой клас завърши дъщеря ви? (в художествената, нали?)

# 556
  • София
Моята не пипва да рисува, а има 20 рисунки с определени теми за ваканцията. Ще й пусна тази седмица свободна, че свършиха преди дни и ще я натискам, че няма да й стигне времето.
Днес се е отдала на културни разходки, обикаля галерии със съученички.
Кой клас завърши дъщеря ви? (в художествената, нали?)
В Приложната - 8 клас.

# 557
Значи звънят ви отвсякъде. Така е измъчиха ни децата и нас, а сега ги търсят под дърво и камък зорлем да ги записват!
Писаха 3-ки на изпитите сега да си приемат с тройки, пожелавам и до двойките да стигнат:)

# 558
Трябва да ви споделя нещо за Приложната гимназия, за да няма неприятно изненадани, както бях аз. Годишната оценка се определя само от годишния изпит и по преценка на учителя, оценките които получават през останалото време нямат абсолютно никакво значение. Това разбрах аз и мисля, че е редно да ви го кажа

# 559
  • На края на вселената!
Трябва да ви споделя нещо за Приложната гимназия, за да няма неприятно изненадани, както бях аз. Годишната оценка се определя само от годишния изпит и по преценка на учителя, оценките които получават през останалото време нямат абсолютно никакво значение. Това разбрах аз и мисля, че е редно да ви го кажа
Не е така, но ще обяснявам на ЛС при интерес. Може и по телефон.

# 560
Ще ми се да не е така, но бях уведомена, че няма закон по който да се смята средноаритметично срочната и годишната оценка.. Явно съм доста изостанала с разбиранията. Не карам никой да ми вярва, просто това е моя личен и горчив опит

# 561
  • На края на вселената!
Явно е индивидуален подхода. При нас е обратното

# 562
Ще ми се да не е така, но бях уведомена, че няма закон по който да се смята средноаритметично срочната и годишната оценка.. Явно съм доста изостанала с разбиранията. Не карам никой да ми вярва, просто това е моя личен и горчив опит
За коя годишна оценка говориш? По кой предмет или по всички?

# 563
За коя годишна оценка говориш? По кой предмет или по всички?
По рисуване,оценките от срока нямаха нищо общо със срочната и годишна оценка. По принцип не държа на оценки, но детето се съсипа.Аз исках само малко справедливост, но така и не получих. По химия също беше в полза на по ниската оценка, но там както и да е не е толкова фрапантно.

# 564
anibet не се ядосвай, нормално е това като има годишен изпит, аз също навремето имах такива по специални предмети.
Моята не се ядосва от оценки, не е горда ама на матурата има 2 по математика, зорлем 3 за годината. Другите предмети са и 5 и 6.
Радваме се ,че ни приеха с рисуване и това е, защото определено не сме за СМГ Simple Smile

# 565
Аз имам друго питане трябва ли в гимназията където беше досега да дам тая бележка за отписване дето ми дадоха от приложните.
За мен няма логика тъй като нали училищата към МОН по същия начин чрез балове приемат, тоест не би следвало да има нито едно дете автоматично записано в която и да е гимназия?!

# 566
  • София
Знаете ли, дали НПГФП също има сключен договор с НБУ  с възможност за записване от трети семестър и за какви специалности?Нищо не мога да намеря на сайта им.

# 567
  • София
Носи се бележката в старото училище и оттам дават "отпускно", то пък се носи в новото. Поне миналата година беше така.

# 568
Носи се бележката в старото училище и оттам дават "отпускно", то пък се носи в новото. Поне миналата година беше така.
А кога се носи това отпусно? Има ли значение това?

# 569
  • София
А кога се носи това отпусно? Има ли значение това?
Бяха казали в най-кратък срок. Още същия ден го занесохме.

Общи условия

Активация на акаунт