От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 686
  • 749
  •   1
Отговори
# 390
GGBG  раздават ли вече курса?

# 391
  • София, Манастирски ливади
GGBG  раздават ли вече курса?
Тове е от фейсбук от вчера:
Извиняваме се за забавянето, но явно на румънците им липсва една Фандъкова. Лошото време и непочистените пътища в Румъния, ще забавят тира ни.
Ще се постараем да бъдем максимално бързи и да си получите пратките. Благодарим за разбирането скъпи приятели.
Екип GGBG.BG

ctefani, не ги отразяват веднага пратките.

# 392
Само да питам кой е номера на курса ,който е тръгнал на 26 ноември в понеделник от Англия?Някой знае ли?И как е по сигурно да си получа пратка с еконт офис или да пратя някой на място? Питам защото тя като не е описана дадена пратка ,как ще знам с кой курс и къде е та да я търся.По телефона говорих с ГГБГ и жената каза ,че щом проследяването ми пише че на 26 имам пратка 1 брой тя е тръгнала с курса на 26 ,после имам 2 на 28 и 3 на 29 ...и телефона ми прекъсна та нищо не разбрах.Включи ме на някакво изчакване и после даваше заето.

# 393
  • Sofia
До 100г за пратки в Европа е 7.80лв с проследяването. БГ пощи.
И аз мисля тях да си ползвам. Малко е тъпо, обаче, че тракинг-ът не функционира. Е, как да докажа, че пратката наистина е доставена в UK? Confused

По телефона говорих с ГГБГ и жената каза ,че щом проследяването ми пише че на 26 имам пратка 1 брой тя е тръгнала с курса на 26 , ...
Пратка, пристигнала в понеделник в английския склад на GGBG, е натоварена същия този понеделник на камиона за България? Не вярвам. Няколко пъти ми се е случвало мои пратки да пристигнат в понеделник на адреса на GGBG в UK и винаги са тръгвали с курса, който отпътува следващата неделя.
Но пък, щом ти го е казала служителка на фирмата-превозвач, 'де да знам. Rolling Eyes

# 394
  • Пловдив
В акаунта ти на сайта на GgBg, раздел “моите пратки”, може да проследиш кой е номера на курса, с който пътува последната ти пратка. Преди време всеки можеше да го направи, но сега само ако имаш пратка със съответния курс.
5 броя ще пътуват със следващия курс(предстоящата неделя).

# 395
Какво да проследявам ,пише курс 494  /02.12.18 и пише 2 пратки.Те са 6 пратки и по проследяване са при тях и шесте.Въобще не им работи проследяването.Как можах да недогледам и да пусна през тях!

# 396
  • Пловдив
С курс 493 от 26.11 ще получиш 2 пратки, нали така!? (обикновено тръгват в неделя през нощта)
С курс 494 от 02.12 - останалите 4.
Курсовете тръгват в неделя, а не в понеделник, така че пратки получени в понеделник сутринта, остават за следващ курс.
... или аз нещо не мога да те разбера 🤔???

# 397
Според проследяването на амазон 1 пратка съм получила на 26 понеделник,  2 на 28 сряда и  3 на 29 четвъртък.
В менюто ми на ГГБГ има отразени 2 и пише ,че ще дойдат с курс 494. За другите 4 ни вест ни кост.Като се обадих на телефона да питам ,жената заяви че имат извънредни курсове и сигурно пратката ми 1-вата пътува и за това не е отразена ,и псле ми прекъсна разговора.Освен да изчакам и после пак да пробвам?

# 398
Мои неща доставени на адреса им в същия ден на тръгването са били транспортирани веднага. И тогава съм най-щастлива, защото изобщо не чакам дълго.
Скрит текст:
И понеже това е тема за ЮК, да споделя и същото за Германия, получава се на адрес в петък и във вторник си го получавам. Дано все да е така.

# 399
  • Пловдив
Нищо няма да се загуби, не се тревожи- те просто не отразяват своевременно пратките в акаунта, за имейли да не говорим, но се свиква. Не знаех за извънредните курсове.
Щом според Амазон са пристигнали, значи с курс 494 ще пътуват към теб.

# 400
Здравейте,за първи път ще поръчвам от английски сайт и ще използвам Габиели за превозвач,имам два въпроса :в сайта с дрехите ме питат за дата,ако посоча утре ще работят ли, или да си я оставя за др.седмица,и трябва ли да се предупреждава някъде ,че ще поръчвам или направо след като си направя поръчката само да я регистрирам.Благодаря предварително и се извинявам,ако въпросът ми не е за тук. Simple Smile

# 401
  • Sofia
Нищо няма да се загуби, не се тревожи- те просто не отразяват своевременно пратките в акаунта, за имейли да не говорим, но се свиква. Не знаех за извънредните курсове.
Щом според Амазон са пристигнали, значи с курс 494 ще пътуват към теб.

Ето с точно това мнение предлагам да сложим край на тази леко ненужна дискусия, разпростряла се на последните страници.
Съвсем наскоро самата аз също написах, че GGBG не отразяват своевременно пристигналите пратки в системата си.
За последните си 4 пратки (всичките в различни курсове) получих e-mail-и, чак като бяха в софийския им офис, готови за раздаване, макар ID-то ми да присъстваше на етикетите на 3 от тях.

# 402
Имели и аз не получавам....но пак казвам, почти веднага са отразени в профила доставките.

# 403
  • Sofia
Никога не ми се е случвало да имам отчетена пратка при GGBG, за която да не съм получила мейл. Проверявала съм много пъти в системата им.
Мейл се изпраща само за първата получена пратка, доколкото знам – за всяка следваща в рамките на един курс само се променя числото на пратките в профила ти в сайта на GGBG.

mama_na_nana, ти явно си изключение от всички списващи в темата ... за пореден път. Laughing

# 404
  • София
Привет!

Знаете ли дали курс #492/25.11.2018 от ЮК е пристигнал вече и дали раздават пратките?

Общи условия

Активация на акаунт