От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 089
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Преди малко звънях на ГГБГ и никой не вдига. Дали не са затворили вече?
Дошъл е  разтоварват и утре ще работят даже.

# 631
Момичета, искам да направя поръчка от George (asda). За първи път. Харесала съм някакви дрешки за крупната сума от 33лв. видях, че директно ако поръчам отива на 68лв. и се отказах, после прочетох, че може по друг начин, но не разбирам много какъв. Може ли малко светлина по въпроса?

# 632
Може да поръчваш разбира се само не разбрах как цената ти става 2на няма причина.
1Регистрираш се в Асда
Правиш си поръчката плащаш и даваш адрес на фирма която доставя до Бг (адреса го има в страницата на фирмата)ще имаш едноID което да напишеш в поръчката.

3Регистрираш се и в фирмата превозвач
тя ти дава ID въпросното за което писах по горе и това е.
Може да платиш с карта или през Pay Pall може от фирмата да ти направят поръчка ако искаш.Питай ако нещо те притеснява.

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 10:45 от cia_maritima

# 633
Ето, виж.

Благодаря за отговора Simple Smile ще се тествам.

# 634
Дали ще има раздаване на поръчки от курс #497 на GGBG днес?

# 635
Дали ще има раздаване на поръчки от курс #497 на GGBG днес?
Раздават да аз минах но има още да подреждат и не всичко е налице.

# 636
Ето, виж.

Благодаря за отговора Simple Smile ще се тествам.
Те правят доставка и до Бг предполагам от там идват тези пари в повече за доставка.До английски адрес е 5 6 лв.Както ти казах пишеш адрес на фирма превозвач да кажем Ggbg пишеш им адреса в Англия и после те ги внасят тук в Бг 2лв на кг е таксата и така дано съм помогнал.

# 637
  • NE
Имам ли все още шанс за поръчка с ГГБГ и доставка преди Коледа в България?

# 638
# 639
  • Sofia
Имам ли все още шанс за поръчка с ГГБГ и доставка преди Коледа в България?

Последният им курс за годината би трябвало да тръгне днес / утре за България. Следващият май ще пристигне чак на 10-ти януари. Това е по инфо на Leron, но предполагам, че и при GGBG е същото. Peace

# 640
На 20тръгва за Бг но кога ще дойде може би 25 26като дати.Аз бих пробвал.Не е преди Коледа но е около нея  Simple Smile

# 641
  • София
Защо на 20ти? Никъде не пише, че ще тръгне по - късно. А по разписание тръгва днес или най - късно утре. Къде има информация?

# 642
  • Sofia
Както написах, упоменато е, че курсът от UK тръгва днес (16.12). И се доуточнява, че това е последният курс за тази година.

EDIT: Да, преди малко получих e-mail от GGBG, че камионът е тръгнал днес. Peace

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 21:55 от Blаck Cat

# 643
На Лерон тръгва на 16ти , ако ме лъжат мен респективно аз вас.Днес питах ако поръчам и в вторник е при тях ще пътуват ли казаха да.След Нова година 3или 4ти разбрах 1курс за годината.По принцип превозвачите казаха последно 16ти като курс от там за Бг и след Нова година.

# 644
Gabieli са обявили курсове на 20ти - раздава се на 3.01, и 28.12 - раздава се на 07.01

Общи условия

Активация на акаунт