От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 086
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Въпросът ми не е за тук, но някой може да има опит или поне да ме насочите към правилната тема.

Трябва да върна поръчка с БГ пощи до Чехия. Каква е процедурата, за да е за тяхна сметка и мога ли да изисквам проследяващ номер на пакета? Приблизително какъв е срокът за доставка?

Благодаря!

# 646
  • Бг
Въпросът ми не е за тук, но някой може да има опит или поне да ме насочите към правилната тема.

Трябва да върна поръчка с БГ пощи до Чехия. Каква е процедурата, за да е за тяхна сметка и мога ли да изисквам проследяващ номер на пакета? Приблизително какъв е срокът за доставка?

Благодаря!

Опит с връщане до Чехия нямам, но ще ти отговоря.
Договаряш се директно с търговеца, за чия сметка ще са пощенските. Обикновено ако е тяхна грешката, си поемат пощенските /говоря главно за английски и немски търговци/, но за чехите не знам. Попитай ги.
Щом ще изпращаш с Бг пощи можеш да изискаш проследяващ номер, няма проблем. Но с този номер виждаш движението до напускането на нашата граница, след което трябва да търсиш инфо по други сайтове. За срока за връщане можеш да попиташ в пощата. Иначе тук можеш да провериш колко ще ти струва връщането.

# 647
Благодаря, Alexa_а! Особено калкулаторът ми е много полезен!

# 648
Има ли някой, който не си е взел пратката от ГГБГ от курс #497 от Англия? Вчера ходих и я нямаше, уж имало още за разтоварване. В профила ми продължава да пише На път. Взех да се притеснявам да не са ми я затрили.

# 649
Има ли някой, който не си е взел пратката от ГГБГ от курс #497 от Англия? Вчера ходих и я нямаше, уж имало още за разтоварване. В профила ми продължава да пише На път. Взех да се притеснявам да не са ми я затрили.
И аз имам да вземам нямам мейл че са пристигнали нещата.Едната част взех в Неделя за др се разбрахме през седмицата.Определено е мн по спокойно и ше се наредят нещата подобаващо.За догодина съм решил покрай черен петък да не поръчвам нищо.

# 650
Както написах, упоменато е, че курсът от UK тръгва днес (16.12). И се доуточнява, че това е последният курс за тази година.

EDIT: Да, преди малко получих e-mail от GGBG, че камионът е тръгнал днес. Peace

Има камион, който е тръгнал в неделя, така ли?

# 651
  • Sofia
Да, вчера е тръгнал, ако за тази неделя питаш. Peace Получих уведомителен мейл от GGBG.

Но така или иначе, знаех, че ще има такъв курс, защото още по-преди това бях получила съобщение на пощата си от Leron, с предстоящото разписание на курсовете около празниците, а те нали ползват общ транспорт с GGBG.

# 652
Да, за тази неделя питам. А вярно ли е, че има курс и на 20-ти?
И този от неделя (16-ти) кога ще го раздават?

# 653
  • Sofia
И този от неделя (16-ти) кога ще го раздават?
Ами, предполагам, че нормално ще го раздават – сряда / четвъртък / петък.

А вярно ли е, че има курс и на 20-ти?

Аз нямам такава информация. В мейл-а, който получих от Leron, не пишеше за такъв курс. Друг потребител спомена за камион, тръгващ на 20-ти. Аз наистина не знам. Peace

# 654
Здравейте. Стана късно и Габиели не отговарят.
Платих стока в Ebay.co.uk с продавач Argos. За съжаление имам рефънд и съобщение:
Please accept my apologies, however the order that you placed with Argos on eBay will not be despatched to you as we are unable to deliver to this address
Защо, не съм чувала адресът да проблем с този сайт?
Да препоръчате друг превозвач, Габко примерно?

# 655
Здравейте. Стана късно и Габиели не отговарят.
Платих стока в Ebay.co.uk с продавач Argos. За съжаление имам рефънд и съобщение:
Please accept my apologies, however the order that you placed with Argos on eBay will not be despatched to you as we are unable to deliver to this address
Защо, не съм чувала адресът да проблем с този сайт?
Да препоръчате друг превозвач, Габко примерно?
Много пъти съм купувала от Аргос до адрес на Габиели. Те обаче доставят от най-близкия магазин. Да не би това да е проблема?

# 656
И при мен статусът все още е "на път".. 😐

# 657
  • София
Взех си нещата вчера от курс 497.

# 658
и аз чакам 497, още е "на път".. явно са затрупани и те с пратки, както и всички куриери. Явно няма да успеят да ги разпратят до Коледа Sad

# 659
Аз също не съм си получила пратките от курс #497. Дано поне днес ги предадат на куриерската фирма.

Общи условия

Активация на акаунт