От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 065
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Не е за UK, но преди малко получих мейл за доставена пратка в DE от GGBG, в мейла имаше и снимка. Ако това им е практиката вече, ще съм много доволна!

# 691
Камионът на ГГБГ пристигнал ли е вече? Някой с инфо?

# 692
  • София
Ще минавам след работа, би трябвало да е дошъл.
Сега погледнах в системата, относно пратката от DE - имам снимки на двете пратки, имам и изчислено тегло вече, т.е. сумата, която трябва да платя. Дано и от UK го направят така, ще ми бъде доста по-удобно, тъй като често чакам от различни сайтове и продавачи...

# 693
  • София
Днес ако поръчам до ГГБГ Германия - кога ще ми пристигнат и раздадат нещата?

# 694
Ако поръчаш днес, ще ти ги доставят вероятно преди НГ или след нея. ГГБГ сигурно ще ги натоварят след нова година и към 10-ти януари трябва да са тук.

# 695
  • София
Курсът от UK на GGBG е тук, разтоварват. Лудница е, опашка има. Ако не ви е спешно, не ходете днес. При мен излязоха 3 от 5 пакета.
Питах за снимките - има още време, докато стане и от UK така. Курсът, който тръгва сега, ще го раздават и м/у празниците.

# 696
Коте, казаха ли какво ще им е работното време утре и в неделя?

# 697
  • София
Препоръчвам Доставка Англия ,
Поръчката пристигна даже е дошла с по-ранен курс , момичетата в офиса тук във Варна са много любезни и учтиви .

Дано всичко е наред и с вашите !
Как таксуваха пратката ти?

# 698
  • Sofia
Коте, какво значи "снимка на пратката"? Предполагам, не е разопакована и самият артикул да е сниман, а само отвън?

# 699
Препоръчвам Доставка Англия ,
Поръчката пристигна даже е дошла с по-ранен курс , момичетата в офиса тук във Варна са много любезни и учтиви .

Дано всичко е наред и с вашите !
Как таксуваха пратката ти?

2 лв . Само платих

# 700
  • София
Снимка на кашона, да. Не е разопакован. Но по нея личи кой е изпращач. За съжаление, ще почакаме още, докато стане и за UK.
Не се сетих да питам за работно време, но на жена пред мен казаха да отиде утре следобяд.

# 701
Наминавам да похваля KD Shopping - любезни, отзивчиви, а и обединяват пратките, преди да изпратят с куриер. Последните ги задържаха повече от месец, докато се натуткам да поръчам всичко, което си бях наумила.

# 702
  • Sofia
Аз, каквато съм параноя, никога не бих си оставила пратките някъде за повече от месец. Simple Smile Ами, ако има някакъв проблем с някоя от тях, за който търговецът / сайтът трябва да бъде алармиран своевременно – например, объркана стока, липсващ продукт, счупен / дефектен артикул?

# 703
  • София
Сега гледам на сайта на габко, че всичките ми пратки ще пристигнат на 27 и 28 ми съответно и са означени, че ще се раздават след НГ.
Аз искам да попитам, ако променя начина на доставка- към офис на куриер, има ли шанс да ги пратят същия ден към офис и да ги получа съботата, когато куриерите ще работят до събота или няма да стане по- скоро.
Жалко, едното са ботуши, които се гласях да обувам на НГ.

# 704
Притеснения имах само за една пратка, която дойде доста по-рано от всички останали и на която изтичаше 30-дневният срок. Позвъних и помолих да проверят. Изпратих снимка на стоката, отвориха я, отговориха ми.
Останалите пратки се вместиха в срока за рекламация.
Пратките ми обикновено са малки, леки и евтини, та с куриер се оскъпяват доста, затова ме устройва вариантът с обединяването им. Уж гледам да поръчвам в рамките на един-два курса, ама все не ми излизат сметките - един пуснал с експресна услуга, друг не бил в града и не може да изпрати веднага, да не говорим пък за амазон, дето дробят пратки как си искат.

ПП. Аз си получавам пратките в офис на куриер, пристигат на другия ден. Не знам с каква услуга изпращат обаче.

Общи условия

Активация на акаунт