От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 062
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
Кои са официалните почивни дни в UK ? Чакам една пратка пише ,че ще я доставят на 24.12.18г понеделник. Питах Габко ще работят ли ,отговорили ми ,че ще почиват на официалните празници.Ми аз от къде да ги знам кои дни са?!

# 706
  • Sofia
Да, понеделник е работен ден в UK. Друг е въпросът дали служителите на GabCo ще работят тогава. Малко двусмислено са ти отговорили, според мен. Peace

# 707
Ама ядосах се ,в сайта им пишело.Аз прочетох какво пише ,интересува ме конкретна дата и ден! Както и да е,чудя се дали да не пренасоча за 27 доставката? Ако нищо не правя и не успеят да доставят ,правят ли втори опит? Ето този е куриера "Parcel force" ,от адидас е едната поръчка.С амазонци ще се разбера ама с адидас не ми се е налагало.Та ,ако не доставят правят ли втори опит?

# 708
Здравейте,
направих 2 поръчки, едната от Амазон я доставиха на 18 декември, GGBG я отрази на следващия ден, а другата я доставиха на 19 декември (с ParcelForce от продавач в Амазон, като проследих пише "Your parcel was delivered on Wednesday 19th December 2018 at 9:41 and it was signed for by Z HRISTOVA"), но вече 4ти ден не получавам email, че са я получили и курсът предполагам е тръгнал вече в събота. Айде това, че няма да ги получа заедно ще го преживея някак, въпреки, че много спешно ми трябваха и двете (а не с половин-един месец разминаване), но започнах да се чудя да не са ми изгубили пратката..?

# 709
Не е изгубена. Ггбг късно отразяват пратките в профила.

# 710
А първо трябва да я отрзат в профила и чак товага ще я изпратят насам?

# 711
  • София
За втора пратка в същата седмица мейл не се получава. Виж си в профила в сайта, там трябва да пише 2 пакета.

# 712
И да не я отразят в профил, пак ще я пратят.

# 713
От четвъртък гледам.. само 1 пакет си е.
wild poppy много ще се радвам ако е така Simple Smile

# 714
Много ясно. Може да са пропуснали да я отбележат, може да няма ид номер. А може и да не е пристигнала на адреса. Случвали са ми са се и трите варианта.

# 715
Тя ако не е пристинагнала на адреса.. спокойно мога да я забравя, защото съм я платил с BTC и нямам никаква връзка с човека който я е поръчал. След като видях, че е получена и подписана от "Z HRISTOVA" освободих BTC.

# 716
Щом има подпис на получател, едва ли е такъв случаят.

# 717

Нареждам се с недоволните от ГГБГ. Не може доставките им да не са наред вече цял месец. Като не им достига място да си наемат. Грубо отношение, никаква отзивчивост и за капак голяма пратка от повече от половин месец присто я няма. Всеки ден ме мотат да се обадя/отида утре, все не излиза докато едно момченце не ми крещя как не съм била разбрала, че я нямало и да съм се била оправяла. Пратка на стойност 78паунда, включваща бонбони, които щяха да са ми към коледните подаръци....

# 718
Никой не пише дали има тръгнал курс GGBG на 21 както се коментираше по-рано. Притеснявам се, защото имам поне 4 практи пристигнали по-рано през седмица, а въобще ги нямам отразени като получени в склада в Англия и съответно не виждам и новия курс.

# 719

Нареждам се с недоволните от ГГБГ. Не може доставките им да не са наред вече цял месец. Като не им достига място да си наемат. Грубо отношение, никаква отзивчивост и за капак голяма пратка от повече от половин месец присто я няма. Всеки ден ме мотат да се обадя/отида утре, все не излиза докато едно момченце не ми крещя как не съм била разбрала, че я нямало и да съм се била оправяла. Пратка на стойност 78паунда, включваща бонбони, които щяха да са ми към коледните подаръци....

И аз имах неприятно изживяване по повод тяхна грешка. Получих си пратките и на следващия ден ми звъни служител от офиса в София - да не би да съм получила някакъв кашон, който не е за мен. Бил изгубен и разчитали на съвеста на клиентите си ако получат нещо, което не е предназначено за тях. Казах, че са били мои практи само, а онзи 3 пъти ме пита "Ама сигурна ли сте". Много гадно отношение.

Общи условия

Активация на акаунт