От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 314
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Явно в Ггбг аз съм 101 бати късмета 600лв потънаха в дън земя и няма и няма и няма пратка.Просто така изпари се.

От сайта не ти ли пратиха електронен подпис на този, който е приел пратката в ГГБГ, като доказателство, че ясе пак са я доставили?

# 541
Явно в Ггбг аз съм 101 бати късмета 600лв потънаха в дън земя и няма и няма и няма пратка.Просто така изпари се.

От сайта не ти ли пратиха електронен подпис на този, който е приел пратката в ГГБГ, като доказателство, че ясе пак са я доставили?
По принцип не са длъжни да го правят,но са били доставени 2пратки в точен час и ден.

# 542
При вас като се получи пратка на адреса в Англия на ГГБГ, изпращат ли ви имейл, че пратката е при тях и е обработена. Във вторник са доставили пратката ми при тях, още не са отбелязали.

# 543
При вас като се получи пратка на адреса в Англия на ГГБГ, изпращат ли ви имейл, че пратката е при тях и е обработена. Във вторник са доставили пратката ми при тях, още не са отбелязали.
По принцип би трябвало да получите известие но за момента кой кога и как получава не е ясно.Един път има после няма и така.Много работа имат и не смогват, забавяне на пратки има големи, та кой ще пуска известяване.Следващия път може и да получите.

# 544
  • София
Ако няма ID, няма да получите мейл. Също се получава само за първата пратка за седмицата, пристигнала при тях. Следващите се отбелязват в профила само, не пращат мейл за тях.

# 545
  • Sofia

Този въпрос го коментирахме на последните няколко страници.

# 546
Здравейте, когато съм избрала до офис на Еконт с Габко, ще получа ли тракинг номер за проследяване на пратката? В момента получих смс , че съм получила нещо, но сумата на доставка е повече от абсурдна.

А ако не от Габко, по телефона Еконт дали ще ми предоставят информация, без да имам тракинг номер?

# 547
  • Sofia
А ако не от Габко, по телефона Еконт дали ще ми предоставят информация, без да имам тракинг номер?

Според мен, със сигурност от "Еконт" ще ти дадат информация, ако им се обадиш. Peace

# 548
В еконт е пълен качамак в момента.Най вероятно сумата за доставка включва и сумата която дължиш на Габко за доставката от Англия.Еконт и мен са ме хвърляли в мисъл не един път.Имаше случай с sms за някаква абсурдна сума на пратка която чаках.Оказа се че имам няколко пратки за които не очаквах да дойдат толкова скоро и тези в Еконта събрали сумата в един sms. Нямам идея каква е цената на Еконт ако пратката е над 5 кг?Габко до 5кг плащам плюс тяхната сума и 4.87 на еконт ,ама над 5кг май е различно?

# 549
Имайте предвид, че това са куриери!!!! Не хамали!!! На каква наглост станах свидетел, просто нямам думи

# 550
Пратка от курс 494 (ГГБГ) - взета. 3 пакета, пристигнали в различни дни, и трите бяха налични. И в профила ми бяха отразени, само имейл, че курсът е пристигнал и се раздава нямах.

Сега чакам немския.

# 551
Здравейте,
Ползвам Габиели.
Искам да направя поръчка на тази възглавница за кърмене:
https://www.amazon.de/gp/aw/d/B079KT8RHC/ref=cm_cr_arp_mb_bdcrb_top?ie=UTF8
Чудя се дали ще има ппоблем с превоза, т.к. тя е дълга 180 см. Дали ще ме таксуват отново на кг, или ...
Някой ако е поръчвал, моля да сподели.

# 552
  • NE
Няма да е особено тежка. Вероятно ще е и събрана в чанта.

# 553
Тя ще  е в плик ще ви таксуват на кг.

# 554
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт