От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 318
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Дори Амазон ми забавиха доставката на пратка от Сайбър мъндей.

Трите седмици в кома ме разсмяха. Не е проблем да се напише, че си бил три седмици във ваканция и сега установяваш, че не си си получил пратката.

# 526
За пратките с приоритет поне да не го правят пред клиентите на мен ми вземат 2лв за 500гр пакет на клиента пред мен нищо не дължиш и кво да се правя на разсеян.Да ми обясняват как пратка без  ID като пристигнала в склада знаели на кого била и аз питам ми нали и аз поръчвам същото как реши че не е моя ,знаел бил ,лошото е ,че нищо не знае гледат те в очите и лъжат ,няма как да не отдам значение на тези неща няма.

# 527
  • София
Ами, поръчвайте си до БГ и платете си по - голяма сума. Какъв ви е проблемът?
Работят момчетата, скъсват се от бачкане, а вие само мрънкате. Отидете до офиса им, да видите за какво става въпрос. На всеки нормално работеш човек, му се е случвало поне веднъж да не смогва с работата, поради някакви причини и с нищо не можеш да промениш това. И аз имам много пратки, едните излязоха, други не, но ще чакам, защото знам за какво става дума. Аз съм от доволните. С мен винаги да били отзивчиви, бързи и коректни.

# 528
Cia, другия път вече използвай други .
Аз след като си развалих настроението с Габиели, сега се надявам всичко да е наред Доставка от Англия,
уж вече пратката ми е доставена на техния адрес от  Хермес , чакам курса да тръгне на 12.12 и да получа безаварийно подарък за Коледа.

# 529
Cia, другия път вече използвай други .
Аз след като си развалих настроението с Габиели, сега се надявам всичко да е наред Доставка от Англия,
уж вече пратката ми е доставена на техния адрес от  Хермес , чакам курса да тръгне на 12.12 и да получа безаварийно подарък за Коледа.
Доставка от Англия преди време имаха офис в моя град. После по някаква причина го затвориха. Когато им се обадих да питам дали мога да им ползвам услугите и какво става с офиса, почнаха да ми крещят насреща.
Една идея по любезни от истеричната мома от КаргоБГ, но пък далеч от Габко, ГабиЕли и ГГБГ!

# 530
Използвам няколко фирми, всичките с доверие от моя страна;когато обема на работа е все по нарастващ трябва да вземеш мерки това би трябвало да е предвидено.Аз не казвам,че не работят но факт е, цари хаос през ден съм там и виждам за какво става дума.Имат и много добри качества но не като фирма а отделни личности ,нямат отношение което си мисля би трябвало да имат, така разсъждавам аз.И стига с тези други фирми използваме ги и ще ги използваме.

# 531
  • София
Аз успях да си взема пратката от курс 494.

# 532
Аз едно не разбирам защо клиента трябва да обира негатива ми като не се справят да наемат още хора ако им идва пряко сили да затварят.Стига сте ги защитавали до шия са затънали от работа и не са 5 човека ако трябва да сме точни.Да пратките са били ок факт, но след като виждаш как все повече работа те подпира търсиш решения. Набили една пратка огромна в 3отделни курса и камиони ,да са сигурни че ще вземат китните а как ,кога и колко ще се проточи раздаването Божа работа,ми като са 5 човека значи за след Нова година да очакваме развитие.Не може по този начин да навън е като базар у като не им стига помещението кво правим ако беше голям склад нямаше да е сергия отпред.Ми да взема да отида да си харесам неща за 600лв и да напазаря.

# 533
Не винаги може да се доставя до България, за мое съжаление. Но преглътнах, като видях цената в България. И все пак всичко получих навреме и работещо, защото се опасявах от транспортни проблеми.

# 534
А какво се предполага, че трябва да направят ГГБГ с новите курсове? Да ги паркират на булеварда и да престояват, докато хората си вземат пратките от предните курсове? На мен като ми е зле, нека почакат и другите. Даже направо, докато не излязат изгубените пратки, никой да не взима.

# 535
Да намерят решение,Не може вълкът сит и агнето цяло не става.

# 536
Пак казвам отидете на място и ще видите за какво зариване говоря!

# 537
  • София
Никой не е застрахован от изгубени пратки и/или забавени такива. Сърдите се за това, че сме в София и си взимаме пратките веднага, а вие чакате? Ами, елате до Сф и ще си ги вземете и вие. Да не говорим, че един иска да му ги групират, друг иска да му ги пращат пратка по пратка едва ли не...
Не им знам системата как е, но може би не ходят за всяка пратка до Еконт, а ги събират и тогава ги изпращат.
Някой каза, че дори децата знаят, че ноември и декември има много работа. След като те го знаят, вие защо поръчвате тогава и после се сърдите, че са ви забавени пратките?
Само за инфо - имала съм загубена пратка от GGBG, имала съм забавени пратки, въпреки това продължавам да ги ползвам, но не мрънкам. Просто знам, че плюсовете са повече от минусите за мен лично и това ме устройва.

# 538
Тези които защитават да знаят, че  независимо какви са условията, цените им и прочие, те са длъжни да бъдат професионалисти. Медицинска сестра, която по принцип бие по 100 инжекции, дали я оправдава, ако на 101-вата вместо в бедрото я забие в окото, щото била претоварена, а?!

# 539
Явно в Ггбг аз съм 101 бати късмета 600лв потънаха в дън земя и няма и няма и няма пратка.Просто така изпари се.

Общи условия

Активация на акаунт