От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 100
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • София
... От първия пост си харесах Доставки Англия, тъй като офисът им на ул. Княз Борис I ми е на що-годе удобно място, но нещо не мога да се регистрирам. Вие може ли да ми препоръчате посредник, който има офис в центъра или около Сточна гара, Руски паметник?...
За съжаление, освен Доставки Англия и Габко, май няма друг доставчик с офис в центъра.
В офиса на Доставките ми казаха, че всички пратки от типа "пощенска кутия" се таксуват на обем, а не на килограм, така че се отказах да ги ползвам.

# 661
Бях редовен клиент на Габко няколко години, но ми е много непрятно с тези техни часове за раздаване.
Иначе не знам по какъв начин си сортират и подреждат стоката, но са супер бързи в намирането на пратките...
ГГБГ пък, които доста разпалено защитавах преди няколко страници, са малко зле в това отношение. Цари лек хаос в офиса им, без значение дали е имало Черен петък или не Smiley Но пък ми харесва, че работят по всяко време и складът им ми е на по-удобно място

# 662
  • София
И аз бях така с Габко преди време - никога не съм имала неполучена или изгубена пратка при тях. Но много неудобни часове на раздаване. Иначе пращаха и СМС даже.
Но GGBG са ми по-удобни, по-евтини и по-бързи. Не ми е оферта да чакам седмица за курс и седмица да стигне до БГ.

# 663
  • Sofia, Bulgaria
Минавам да питам за една "мистерия". Поръчах 2 неща в поредни дни до адрес на  GGBG от ebay и в неделя ми писаха, че имам пратка, а час по-късно и че пътува. Преди малко получавам мейл от dostaviam.com(дори не помня да съм се регвала там) и че при тях има моя пратка, която ще пътува за БГ на 19.12 и съответно ще си я получа на 28.... Имат ли нещо общо двете фирми?

# 664
Аз пак с моя проблем. Argos са ми отговорили това:
Unfortunately we do not deliver to Storage units, therefore we have cancelled and refunded your order.

If you are still wanting to have this item, this order will need to be replaced for a alternative address that is not a storage unit.

Габко и те май са със сторидж адрес, тогава кой, имате ли препоръки?

# 665
  • Sofia
Минавам да питам за една "мистерия". Поръчах 2 неща в поредни дни до адрес на  GGBG от ebay и в неделя ми писаха, че имам пратка, а час по-късно и че пътува. Преди малко получавам мейл от dostaviam.com(дори не помня да съм се регвала там) и че при тях има моя пратка, която ще пътува за БГ на 19.12 и съответно ще си я получа на 28.... Имат ли нещо общо двете фирми?

Според мен, няма връзка между двете случки. Пратките, които си насочила към GGBG, ще си ги вземеш от тях, а тази, за която са ти писали от Dostaviam.com, е някаква грешка вероятно...
Но само така предполагам. Иначе, не съм чувала за връзка между двете фирми. Peace

# 666
  • София
Съгласна съм с Blаck Cat, че фирмите нямат връзка. Погледнах адресите им в Германия и в Англия са различни.
Щом получавате мейл от dostaviam.com, адресиран до вас, значи все някога сте се регистрирали. Проверете дали действително двете пратки сте ги насочили към адрес на ГГБГ или само едната, а другата по грешка сте насочили към адреса на dostaviam.com.
Възможно е разбира се да е някаква грешка.

# 667
Препоръчвам Доставка Англия ,
Поръчката пристигна даже е дошла с по-ранен курс , момичетата в офиса тук във Варна са много любезни и учтиви .

Дано всичко е наред и с вашите !

# 668
Кога ще има курс от ГГБГ? Снощи поръчах някои неща от Амазон, които се очакват другата седмица. Явно всичко ще е за след НГ.

Споделям мението на Мишелин и Сладко коте!
Моята регистрация в Габко е поне от 8 години и до момента нямам проблеми с тях, но сега с ГГБГ намирам доста плюсове като срок за доставка, локация и работно време.

# 669
  • София
Приятелка сподели, че от GGBG много често й пращат мейли, че пратките й са дошли, а всъщност не са нейни. Тя поръчва през друг превозвач вече, но има регистрация и в GGBG, но понякога бъркат имена и ID явно. Аз бях получила мейл от Габко за пратка, около 3 месеца след като спрях да ги ползвам. Ми, не ме потърсиха втори път, явно не е била моя Simple Smile

# 670
Някой все още да не си е получил пратките от ggbg (чрез Еконт или др. куриер)? Доста се забавиха.

# 671
Някой все още да не си е получил пратките от ggbg (чрез Еконт или др. куриер)? Доста се забавиха.

Още нямам имейл, но сега погледнах в профила си - пристигнал е Курс #497UK от 09.12.

# 672
  • София
Курс #499 на GGBG ще пристигне днес вечерта или утре сутрин и ще го раздават в петък-събота-неделя. Инфото е от днес по телефона.

# 673
499 от 16 декември ли е?

# 674
  • София
Да. Доколкото видях в сайта, ще има и курс от 21.12., но кога ще дойде - не знам.

Общи условия

Активация на акаунт