От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 17

• 54 074
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Аз казах че ще има курс на 20ти всъщност 21 наистина.

# 676
Приключих с всички поръчки. Тъкмо бях оклюмала, че едни обувки са си намерили нов собственик и приятелят ми ги донесе при вчерашното минаване през ГГБГ Blush

# 677
  • София
Поръчах едни неща за подарък от немски и английски сайт съответно, но се забавиха ден и хванаха следващ курс на Габко. 19.12 от Англия и 22.12. от Германия. Стояха до преди няколко дни като дати за 28.12 пристигане, но сега са ги променили на 02.01. Което е супер тъпо. По 10+ дни път.. Глупости на търкалета. Миналата година с ggbg си получих пратката в Еконт на 30.12. Ако сега ги замъкнат за следващата година, аз лично се отказвам от тях.
При габко май не може да се пренасочват към офиси на спийди или еконт.

# 678
Между празниците има работни дни и ще раздават пратки.

# 679
  • София
Ако шофьорите пътуват на тези работни дни, ще ги раздават, да. Ама ако почиват - няма да стигнат. 24, 25, 26 декември са официални почивни дни според БГ законодателството, частниците трябва да платят надницата х2 минимум... от 19.12. се пада да пътува точно 24, 25 като последни дни.

# 680
Ггбг са си с собствен транспорт, само ако са мн големи поръчките са с големи камиони.Тираджиите пътуват няма делник празник.Щом казват ле ше раздават между празниците е ясно

# 681
  • София
Нали за Габко става дума? Аз за тях разбрах и за тях коментирах...

# 682
Е няма толкова несериозна фирма като GGBG. Просто се чудя какви мазохисти са редовните им клиенти за да търпят постоянните им издънки.
Още не са изпратили пратките от курс 497,които трябваше да си ги взема на 13-ти и това беше единствената причина да рискувам с тази фирма. Всеки път си казвам - край, никога повече и ето пак. За това време Габиели ми доставиха пратките от 3 курса тръгнали след датата на курса 497.
GGBG имаха едно единствено предимство, пратките пристигха с 3 дни преди другите фирми, но с времето започнаха да се бавят с обработването, после и с курсовете. Последваха постоянни грешки, липса на комуникация и информация. Чувствам се все едно сме се върнали 12-13 години назад във времето, когато транспортните фирми нямаха сайтове а потребителите ID-та.

# 683
  • Sofia
Дали наистина утре курс #499 на GGBG ще почне да се раздава? Някой има ли актуална информация?

# 684
А някой знае ли Габиели дали ще раздаде курсовете от Германия и Англия, които тръгнаха преждевременно и вече са тук, утре-другиден?

# 685
Е няма толкова несериозна фирма като GGBG. Просто се чудя какви мазохисти са редовните им клиенти за да търпят постоянните им издънки.
Още не са изпратили пратките от курс 497,които трябваше да си ги взема на 13-ти и това беше единствената причина да рискувам с тази фирма. Всеки път си казвам - край, никога повече и ето пак. За това време Габиели ми доставиха пратките от 3 курса тръгнали след датата на курса 497.
GGBG имаха едно единствено предимство, пратките пристигха с 3 дни преди другите фирми, но с времето започнаха да се бавят с обработването, после и с курсовете. Последваха постоянни грешки, липса на комуникация и информация. Чувствам се все едно сме се върнали 12-13 години назад във времето, когато транспортните фирми нямаха сайтове а потребителите ID-та.

Моята пратка от 497 днес е маркирана като изпратена към офис на куриер.. Все пак имаше черен петък, хората пазарят за Коледа, времето е кофти.. както при тях, така и при куриерите е лудница в момента. Не знам как Габиели са успели чак 3 курса да направят и разпратят, малко нереалистично ми звучи..

# 686
Бе то мина 1мес от черния петък вече не ги тресе в Ггбг.Сега е мн спокойно.

# 687
Цитат на: martibb
Моята пратка от 497 днес е маркирана като изпратена към офис на куриер.. Все пак имаше черен петък, хората пазарят за Коледа, времето е кофти.. както при тях, така и при куриерите е лудница в момента. Не знам как Габиели са успели чак 3 курса да направят и разпратят, малко нереалистично ми звучи..

Е как, както са го правили винаги. Като пристигне курс пратките се раздават същия ден, най-късно на следващия. Много често получавам пратките си по куриер още преди да са дали инфо, че курса е пристигнал. А са в пъти по-голяма фирма с много повече пратки. Всичко е въпрос на организация, при ГГБГ тя е никаква. Толкова ли не разбраха, че като не дават информация и лъжат, влошават още повече положението си.

# 688
Поръчах едни неща за подарък от немски и английски сайт съответно, но се забавиха ден и хванаха следващ курс на Габко. 19.12 от Англия и 22.12. от Германия. Стояха до преди няколко дни като дати за 28.12 пристигане, но сега са ги променили на 02.01. Което е супер тъпо. По 10+ дни път.. Глупости на търкалета. Миналата година с ggbg си получих пратката в Еконт на 30.12. Ако сега ги замъкнат за следващата година, аз лично се отказвам от тях.
При габко май не може да се пренасочват към офиси на спийди или еконт.
Изпращат с еконт и със спиди.Влез си в профила и най -отдолу има възможност за промяна на начина на получаване.Аз днес си смених моя ,че личния ми куриер син ми се прибра за празниците и си пренасочих пратките с еконт. Ама бавни са Габко де, 1 седмица курс англия ,пък обработват .... но пък са точни!Друг недостатък е че курсовете им са 2 пъти седмично и амазон като ми надробят 1 поръчка имам във всеки курс по 1 пратка.

# 689
Наистина GGBG последните месеци започнаха много да се бавят с раздаването. В провинцията вече си ги получаваме не в събота, а направо следващия понеделник. Т.е. 8ми ден от потегляне на курса. Sad

Общи условия

Активация на акаунт