Сватба 2018 - Х част

• 38 617
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Мария, прекрасни сте, от снимките си личи колко приказно е било всичко! Запазете тези хубави спомени и винаги се обичайте и бъдете така щастливи заедно! Simple Smile

# 691
Честито, Мария! Прекрасни сте и си личи от чудесните снимки, че сте си изкарали великолепно. Simple Smile Здраве и семейно щастие ти желая!

# 692
  • София
Отсъствах една седмица и чак сега ви дочетох.  Laughing

Първо, ако мога да помоля Хър за снимка на лично, че не я видях и аз роклята.

Ние също имахме вратовръзка вместо жартиер, беше с наши снимки. Бях на сватба също с вратовръзка, на която младоженецът си хвърли вратовръзката и после си я взе - грозна работа.

Била съм само на една сватба с обети. То всъщност водещата им четеше и те повтаряха. Много, много изкуствено... Да не говорим ( понеже и двамата ги познавам много добре, както и историята им) половината неща, които обясняваше водещата за тях бяха пълна лъжа. Може те така да са поискали, не знам. Но за всички, които им знаем историята беше много глупаво да слушаме лъжи. Примерно били заедно от 7 г да кажем. А те всъщност бяха заедно една, после 5 г бяха разделени и след като се събраха отново бързо се решиха на сватба. На някои може да не им прави впечатление такива неща, но мен ме подразниха. Въобще и не разбрах защо трябваше да се обясняват тези неща.  Simple Smile

Това, което някой написа, че са му казали, че щом единият е здрав и другият е здрав е най-голямата глупост, която съм чела. Първо, колкото и странно да звучи може бъдещите младоженци да не правят секс без презерватив, а и например имаме познати- жената болна от хепатит Б, но мъжът не е заразен.

Снимките са ви много хубави на всички!  Heart Eyes

# 693
Още един глас от мен против обетите​. По филми изглежда добре и романтично, ама на практика човек си глътва езика, забравя си думите, а ако и поначало няма дар слово, съвсем може да пропаднат нещата​. Аз лично и не бих се изправиха пред сто души да се обяснявам на мъжа си и да искам да ми рецитира речи. Това си е между нас двамата. Simple Smile

А това със захаросаните версии на любовната история по сватби и аз съм го виждала... Ами смешно си е. Не знам кому е нужно.

# 694
  • София
Mariya, честито! Супер сладки сте Simple Smile

# 695
  • Beyond the stars
Mariya безоблачен семеен живот и незабравими мигове!

+10 за обетите
За мен, ако ги има, трябва да са лични и само между нас двамата.. а не пред 100 души. Не виждам смисъл.

# 696
Аз съм била косвен гост на сватба с обети. Младоженците бяха българи, израстнали в щатите, но сватбата бяха решили да направят тук. Аз не ги познавам идвамата, но им бяха толкова искрени обетите, че се просълзих. За мен е сладко, но не бих тормозила мъжа си да се черви пред 100 души. То на мъжете и без друго им е трудно да си изказват емоциите и чувствата....

# 697
Mariya_ честито и от мен. Да сте много здрави и като хора и като семейство и само хубави неща да ви се случват.

Хора, няколко дни ме нямаше и едвам смогнах да ви изчета.
За обетите си казах мнението предния път, когато го коментирахме. Според мен - както хората си го усещат - така. Има такива, които ако не го кажат на/пред 100 човека все едно не е било (може пък емоцията да им се засилва, когато е споделена пред хора), има такива, който го смятат за нещо за много интимно и го правят само с половинката си. В крайна сметка един от най-важните обети, които даваме в този ден е този пред самите нас - че искрено вярваме в избора, който сме направили и в любовта си.

А както каза sea.sea  - това с повтарянето на нещо нашепнато от ритуалчика и ти да го кажеш на глас е.... много смешно (въпреки, че и нашата агентка е фен на тази стратегия и каза "все пак хората са дошли заради вас, а не да слушат мен")

# 698
Мария, честито! Била си прекрасна булка! Пожелавам ви много семейно щастие, взаимна обич и разбирателство.
Аз сега съм на вълна закачалки за роклята и костюма - попаднах на някои много красиви модели.
А да ви питам един малко тъп въпрос - тези късметчета с житото и стотинката и т.н. какво точно се правят - буквално се хвърлят над главите на младоженците ли?

# 699
Мария, честито! Била си прекрасна булка! Пожелавам ви много семейно щастие, взаимна обич и разбирателство.
Аз сега съм на вълна закачалки за роклята и костюма - попаднах на някои много красиви модели.
А да ви питам един малко тъп въпрос - тези късметчета с житото и стотинката и т.н. какво точно се правят - буквално се хвърлят над главите на младоженците ли?
При нас кумата ги хвърля след църквата. Ние стояхме на стълбите, гостите бяха долу и тя им мяташе да си вземат за спомен. Simple Smile

# 700
  • Beyond the stars
И нашите ги мята кумата след като излязохме от ритуална. Виждала съм и булката да си ги мята.

# 701
  • София, България
Mariya, честито! Перфектни сте!

Гледах аз снимки от страницата на Бедрос на украсата на ресторанта още по време на деня, но изобщо не съобразих, че е вашата сватба това. Прекрасна е украсата!

Сега ще чакаме сватбата на fatalini-ните деца Sweat Smile

И при нас кумата след църквата мяташе къметчетата над главите ни Simple Smile

Ние от 7 Август заминаваме за Прага за 8 дена. Организирахме си набързо спането и пътя. Ще пускам снимки след това.
Смених личната карта. Разбира се, брах ядове със софийската администрация. Направо смяната на документ си е чист мазохизъм. Pensive  Сега се подготвям психически за редене в КАТ за смяната на книжката.... Worried

# 702
Мария, страхотни сте! Щастлив, късметлив и красив семеен живот ви желая и аз на свой ред.
Sea, ей сегинка ще ти метна снимчици Wink

# 703
  • София
Purple_Peanut напълно те разбирам, аз имам същите грижи. Явно всеки се мисли за компетентен и важен и ни разиграват както си искат.
Ето малко и от нашите снимки Simple Smile

# 704
Мария,честито щастлив и слънчев семеен живот.(На мен не ми излизат снимките ти Confused )
Иве много сте красиви винаги бъдете така усмихнати и влюбени.

Общи условия

Активация на акаунт