Сватба 2018 - Х част

• 38 643
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
За медицинските в Бургас да кажа: ние ги правихме в МЦ Света София в центъра. Там имат пакет за мед. свидетелства за брак и всичко стана много бързо. Сутринта отидохме и ни взеха кръв за Васерман. На обяд излязоха резултатите, след което посетихме още два кабинета - пулмолог и кожен (там дори не е нобходимо да сте двамата, ако питате мен.. само ви бият печати по медицинското). До тук беше около 30 лв на човек. След което ходихме до психодиспансера. Там ако си роден в Бургас плащаш 10 лв, ако си от друг град , както при мен попълваш една бланка, говориш с психиатър и даваш 30 лв Grinning  Не са ни връщали от обредния дом за нередности.

Последна редакция: чт, 05 юли 2018, 13:45 от Диана ~~

# 631
И аз наскоро чух за гражданските кръщенета и много се учудих.

Змия, на бележката от ритуалната зала би трябвало да пише какво искат. По спомен бяха Васерман, кожен, белодробен и психо. Ние ги правихме в Свети Георги Победоносец, 20 лв. на човек, и по 10 в психото.

# 632
Много ми е интересно какви въпроси задава психиатъра.
Да не вземе да ми издаде вместо медицинско, жълта книжка Simple Smile))

# 633
Нас ни питаха само дали знаем къде да платим. Joy

# 634
  • Beyond the stars
Сега .. тоз дет иска да плаща луд ли е или нормален .. Mr. Green Mr. Green
Tricky question  Laughing

# 635
  • София
Ние с бившия ми също бяхме кумове без да имаме брак, а и никой не ни е питал имаме ли такъв. Колкото до гражданските кръщенета, сестра ми е 81 и има снимки от такова кръщене в общината, а после и от големия купон организаран от дядото и бабата.

# 636
  • Бургас
Хър, психиатърът не пита нищо особено: Провеждали ли са ви лечение, сега имате ли оплаквания.. ала бала
По-забавна беше бланката.. там те питат: Смятате ли, че някой ви преследва?, Мислите ли, че сте страхотни?, имате ли самоубийствени мисли и прочие Grinning На всички въпроси исках да допиша по едно изречение хаха

# 637
Мислите ли, че сте страхотни?

Че то всички сме! Grinning
Извинявам се за лирическото отклонение, ама това си звучи направо нелепо Grinning

# 638
  • Beyond the stars

Извинявам се за лирическото отклонение, ама това си звучи направо нелепо Grinning

Особено пък като булки .. от страхотна нагоре сме си  Laughing

# 639
Вълшебство Hands Plus1 Ужасни и непоправими неподправени идиоти! Без извинение. Роклите им стоят и зле на всичко отгоре, по мое мнение в сватбения център в Младост, в диапазона до 2000 са по-хубави. Има намаление в Брайдъла в момента, така че намират се и за 1500 Wink

# 640
  • София
И аз наскоро чух за гражданските кръщенета и много се учудих.

Змия, на бележката от ритуалната зала би трябвало да пише какво искат. По спомен бяха Васерман, кожен, белодробен и психо. Ние ги правихме в Свети Георги Победоносец, 20 лв. на човек, и по 10 в психото.

Нямаме бележка, датата и часът са ни запазени от заместник кмета. А път до Бургас нямаме до сватбата.

Явно искат и психо, то ми е близо до офиса, ще гледам да не ми вържат риза с много дълги ръкави Wink

# 641
Хахах, въпросът за плащането е особено определящ.

# 642
Хеееей на тази бланка трябваше отдолу и вие да допишете един въпрос: Организирали ли сте сватба?
Че аз по повечето показатели съм луда... я дадойдат да ме видят 2-3 дни преди да ми дойде...
Аз пак трябва да питам личния ми лекар дали може той да го направи това медицинско, защото предния път като ходих го заместваше една млада лекарка и тя миказа, че не може. Моя личен лекар би трябвало да е запознат със заболяванията ми (липсата им), само дето си мисля, че знае, че съм хипохондичка, но това не представлява пречка за встъпване в граждански брак според българското законодателство хаха

# 643
  • София, България

Е те тука е въпросът...на този, на който не му звучат нелепо, значи си е за чисто освидетелстване Sweat Smile

# 644
Змия,както вече момичетата казаха за в Бургас искат психо,освен на бележката и самата жена,която ни записа, ни го каза.

Общи условия

Активация на акаунт